В момента чета ... 16

• 35 783
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
в крайна сметка зачетох само "Души в окови"; не мога по 2+ романа наведнъж и това си е!

# 16
 Естел  bouquet
Още чета "Якешину "на Лора Джо Роуланд.Харесва ми,обаче по-малко чета.Отделям повече време на  филмите и сериалите,които са ми се натрупали на компа и ги разчиствам. Laughing

# 17
Чета "Немезида"  на Ю Несбьо. Преди няколко години открих скандинавските автори. Харесват ми.
За книжката приятно криминално четиво.

# 18
Естел, благодаря за темата   bouquet
Аз уж имах желание за някоя сериозна, дълбокодушевна книга, обаче не знам как започнах една на Джаки Колинс  Laughing. То така става някой път, като от много четене и сваляне на книги не ми остава време да си подредя красиво библиотечката в Киндъла и ги мятам поред Flutter
Не знам дали писах, но много се разочаровах от 'Светът е голям и спасение дебне отвсякъде'  Confused

# 19
  • София
Набързо измислих и анкета.

И аз набързо гласувах с най-ниската оценка  Crossing Arms ! Тази книга е загуба на време.

# 20
  • София
Предлагам към анкетата да се добавят отговори - "Не съм я чел/а и нямам намерение да я чета" и "Не съм я чел/а, но имам намерение да я прочета"  Simple Smile

# 21
  • Benelux / Varna
Аз все още съм на Алиенде и " За любовта и сянката", от многото прочетени книги на авторката, тази ми е най- слаба за сега, въпреки че си е интересна, но аз вече имам по- големи очаквания Wink

След нея ми се чете нещо българско и имам под ръка две -" Възвишение" на Русков и "Солунския чудотворец" на Мутафова, не съм  решила още коя ще е.

# 22
  • София
Мда, аз бих отговорила с "Не съм я чела и нямам намерения"  Laughing
Не гласувах и поради тая причина.

Иначе довършвам "Една коледа в Париж" на С. Моъм.

# 23
Исках да пиша като свърша „Да дойдеш на света”, но сега като има нова тема да се включа (скритичко, нечелите книгата по-добре да не гледат  Wink )

Скрит текст:
Към 50-60 стр. още не ме беше „грабнала”. С красиви детайли е описана новата любов, но изглежда съм забравила „трясването” на любовта от пръв поглед и сигурно затова много не повярвах на началото. Но защо е нужно да се чудя на която и да е любов?! От друга страна раздвояването не съм забравила и май не исках да си спомня тези моменти. Разкъсващо е да трябва да избираш...

Към 130 стр. все още не бях разбрала тази любов съвсем, сигурно тепърва... Но започнаха да ме трогват други дребни неща: реакциите майката на Диего при пристигането на Джема; Джема и Джулиано заедно разплакани; Диего и бащата на Джема - заражда се друг вид любов. Т.е.  все на отношенията между другите обръщам внимание, но все още не мога да опозная съвсем двамата главни герои и тяхната любов...

Започнах дори да се ядосвам на себе си – забелязвам следните дребни детайли: значи още през 80-те в Рим младежите са използвали онези малки моторчета за транспорт из града (както сега); Ааааа, супер -  Джема купува на Диего диск на The Doors (и освен това през 80-те са имали дискове?).
А все още изящните проникновени изрази и описания не ми доставят такова удоволствие, каквото обичайно изпитвам от красив език...?!

Мисля вече повече да се отдам на книгата, ако съм по-свободна тези дни... (и ако спра да мисля за Slash…  Laughing )
А може и да ме е страх от нещата по-нататък... Rolling Eyes

# 24
Предлагам към анкетата да се добавят отговори - "Не съм я чел/а и нямам намерение да я чета" и "Не съм я чел/а, но имам намерение да я прочета"  Simple Smile

Още един глас за  - "Не съм я чел/а и нямам намерение да я чета" в анкетата от мен!

Eстел, благодаря за темичката!   bouquet

Аз съм още на "Черно мляко", просто нямам време за четене!

# 25
  • USA, Steak State
Аз продължавам с

# 26
  • София
Естел, благодаря за хубавата нова тема!   bouquet

В анкетата не съм дала отговор, тъй като не съм чела книгата и на база споделените впечатления, съм решила да не я чета. Влияя се.  Mr. Green А пък има толкова много стойностни книги, които чакат да бъдат прочетени.  Grinning

# 27
Една майка с бебе на което нощем му се реве се пльсва тук с книга от предната тема.....все още "Името на розата" Tired

# 28
И аз по вашите коментари съм "Не съм я чела и нямам намерение" да си губя времето.

Прочетох "Да убиеш присмехулник". Хареса ми, но някак очаквах повече. Сега не знам още коя следва, утре почивам и като я захвана, ще знаете и вие. Simple Smile

Не отворих скрития линк на svet65 с надеждата скоро да изнамеря "Да дойдеш на света". Дано после се сетя и се върна да видя какво е написала, че не са за изпускане нейните коментари.

# 29
Естел, благодаря за хубавата нова тема!   bouquet

В анкетата не съм дала отговор, тъй като не съм чела книгата и на база споделените впечатления, съм решила да не я чета. Влияя се.  Mr. Green А пък има толкова много стойностни книги, които чакат да бъдат прочетени.  Grinning

И аз съм на това мнение. Wink

Общи условия

Активация на акаунт