В момента чета ... 16

• 35 767
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Aз cлeд вeликолeпнaтa "То" минaх прeз 2-3 трилърчeтa и днec зaпочнaх "Cтaя", нaмeрих я нa гръцки c нaдeждaтa, чe от глeднa точкa нa пeтгодишно дeтe нямa дa e ми e трyдно c eзикa.

# 736
  • София
Мария, имаше ли нещо интересно в тези 2-3 трилърчета?
Нещо се случи със свободното ми време - изпари се и не мога да отделям на четенето толкова, колкото съм свикнала. Направо ще се поболея  Crazy.

# 737
  • USA, Steak State
Започвам

"Психоаналитикът" много ми хареса

# 738
Започнах:

...не довърших Кундера Tired

# 739
Момичета май съм "сбъркана"   Embarassed ,  прочетох 100 стр. от "Игрите на глада" , но нещо не може да ме грабне засега ,  Rolling Eyes  , а повечето я харесват ,  Embarassed

Не се притеснявай  Hug Мисля, че е съвсем нормално  Simple Smile Аз съм влюбена в трилогията, обаче изобщо не ми допадат други книги, които много момичета тук харесват  Mr. Green
 На "Слепота" май не й е момента сега  newsm78 Ще започна нещо друго...много ми е странно понеже по принцип не зарязвам книги.

# 740

Гигова, нали ще изкажеш мнение като я прочетеш  Wink
Тази книга съм се навила да си я купя, корицата е страхотна, интересно ми е да разбера какво мислиш, имаме сходен вкус за книги  Peace

Нели, честита придобивка  Peace За завиждане си е направо, благородно естествено  Heart Eyes

Аз нищо не чета  Confused ангажименти , нямам време и много ми е гадно  Sad

# 741
Самсара, жалко, че си се отказала от Кундера.
Аз още мъча в Читанка "Устоите на земята".

Тук си падате по нови книги, но се зачетох в една невероятно интересна история по действителен случай "Безкръвната гилотина" на Рене Белбенуа, която разказва за живота на каторжниците във Френска Гвиана и опитите за бягство, увенчавани с неуспехи, скотския им начин на живот, болестите, липсата на дрехи дори....

# 742
Самсара, жалко, че си се отказала от Кундера.
Аз още мъча в Читанка "Устоите на земята".

Защо?
Опитах се с "Непосилната лекота на битието", но в момента не ми е до такъв тип четиво явно  Rolling Eyes

# 743
Защото зарядът на книгата се усеща след края й.

# 744
  • София
Видях, че темата навъртя 50 страници и направих нова   Simple Smile

Моля, заповядайте в НОВАТА ТЕМА   Hug

# 745

Гигова, нали ще изкажеш мнение като я прочетеш  Wink
Тази книга съм се навила да си я купя, корицата е страхотна, интересно ми е да разбера какво мислиш, имаме сходен вкус за книги  Peace

Нели, честита придобивка  Peace За завиждане си е направо, благородно естествено  Heart Eyes

Аз нищо не чета  Confused ангажименти , нямам време и много ми е гадно  Sad
Много е забавна книгата. Не се колебай. Аз на всички я препоръчвам  Simple Smile

# 746
Здравейте!

Току що прочетох "Аз преди теб"
А преди това и "Малките принцове"

И двете книги са невероятни!!!

Общи условия

Активация на акаунт