Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 702
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Кой излъга Бтв че може да пуска чужди таланти в България а пък и тц не става да пускат серията...А дано е истина за новия проект.Много ще е готино Хазал и Чаатай ама да е с щастлив финал защото днеска пак си поривах......

# 586
  • в подножието на планината
Олеее и сега до маалата ко ше праа Rolling Eyes

Гледай талантите... Laughing
Тц не ми ареса Laughing

Тъпотия... Rolling Eyes

# 587
И на мен не ми аресват талантите...брр...

# 588
Оххх, напълниха ми душата пред блока и в колата. Heart Eyes
Добре, че беше Орхан да посъветва Зехра, че чехъла е мухъл та дрънка. От толкова молитви и парите му обраха. ooooh!
Хареса ми Фери как насоли Корай, много предана приятелка е на Гюндже, но тя на нея не е.
Доядя ме когато дори не отговори на Емир и не благоволи да му прати поне съобщение, че няма да е там и да не я чака.

# 589
  • в подножието на планината

Сетих се за един ФЕмирски клип, който не съм гледала доста отдавна... Cry Клоди не е за теб и за тези, които не искат да реват... Mr. Green

Скрит текст:

# 590
# 591
И на мен не ми аресват талантите...брр...

Най доброто място за ядене ама зависи какво четеш за да не ти излезе през носа или да се задавиш от смях Laughing

# 592
Горкият Корай  Joy насметоха го доста днес.
Бях се подготвила за два епизода, а започнаха талантите...

# 593
БТВ #2gunfire сумати глупости ще напускат само и само да не ни пуснат сериалчето , а относно новия проект щом има толкова голям зрителски интерес за О.С. нищо чудно , само че ще ми бъде някак странно да ги гледам в нови персонажи , а не в тези ,в които сме свикнали да ги възприемаме,защото колкото плюсове има,толкова са и минусите винаги ще ги асоциираме с Фемир . Нооооооо аз съм отворена за нови проекти и ще го чакам с нетърпение стига да има такъв само и само да ги виждаме на екран Joy txtloves  Hands Clap

# 594

Сетих се за един ФЕмирски клип, който не съм гледала доста отдавна... Cry Клоди не е за теб и за тези, които не искат да реват... Mr. Green

Скрит текст:

Аууу с музиката която те кара да се разиграеш Mr. Green

# 595
Хора хайде моля ви кажете ми песента от края плссссс  Sad

# 596
Какво щеше да стане ако беше се казало на Емир че Гюндже е бременна. Той да няма да разправя на целия университет.

# 597
  • au bout du monde
Ех,Ферия защо не сподели с майка си, че даже й вика. Жената прави всичко за нея.

Ръза само знае в джамията да стои  ooooh! онази право му каза,че е наивник. Добре че е Зехра,че да се грижи за семейството.

Дано успеят да вземат обезщетение.

# 598
Новия им проект да не стане обратната тя богата той беден.

# 599
Само на мен ли така ми се струва или тоя чичо Орхан има слабост към Зехра newsm78
И аз така си мислех когато гледах епизодите по турската и исках да се разкарат с чепика, но уви, той се оказа с повече животи от котките. Cry

Общи условия

Активация на акаунт