Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 679
  • 727
  •   1
Отговори
# 600

Сетих се за един ФЕмирски клип, който не съм гледала доста отдавна... Cry Клоди не е за теб и за тези, които не искат да реват... Mr. Green

Скрит текст:

ASK...

# 601
Оххх, напълниха ми душата пред блока и в колата. Heart Eyes
Добре, че беше Орхан да посъветва Зехра, че чехъла е мухъл та дрънка. От толкова молитви и парите му обраха. ooooh!
Хареса ми Фери как насоли Корай, много предана приятелка е на Гюндже, но тя на нея не е.
Доядя ме когато дори не отговори на Емир и не благоволи да му прати поне съобщение, че няма да е там и да не я чака.
и аз обожавам когато са мнн близки емко и фери когато ги гледам в тези сцени ми пърхат пеперудки в стомаха Heart Eyes Grinning

# 602
  • au bout du monde
Само на мен ли така ми се струва или тоя чичо Орхан има слабост към Зехра newsm78
И аз така си мислех когато гледах епизодите по турската и исках да се разкарат с чепика, но уви, той се оказа с повече животи от котките. Cry

Joy

Надявах се да се получи нещо с Орхан.

# 603
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 604
  bouquetАаааа нещо за душата че ми се изчака чакалото Laughing

# 605
  • London
Щом Хазал е отрекла едва ли ще има такъв проект.

Какво става тук ? Не мога д апубликувам един пост 20 минути..... Shocked Rolling Eyesмного бавно и все сесия изтекла , коментар се пускал ? На каква платформа е форума , че така бавно се пуска пост ?

# 606
Той нарочно устиска заради такива като вас,които искаха да го уморят  Laughing

Лудостче  Hug

# 607
Той нарочно устиска заради такива като вас,които искаха да го уморят  Laughing

Joy Joy Joy Joy

# 608
Момичета,може ли някой да напише какво чува Фериа,когато си тръгва запоследно от Емир.

# 609
Цитат
Неви, кой е туитнал това, един от екипа на АФК ли?
Романтичка, този, почти съм сигурна, не е от екипа на АФК, даже до скоро ми се мотаеше какъв е, ама сега ми изчезна от акъла, някакъв медиен екперт ли координатор ли, нещо такова беше.

И на мен си се струваше невероятно веднага след АФК да се снимат заедно отново , но за всяко нещо има изключения и за всяко нещо си има първи път. Чаги и Хазал така или иначе написаха история...

# 610
Малко стари снимчици,ама не сме ги поствали май... newsm78

Във фейса попаднах на започването на АФК...Фатих събира избраните след каста...
Скрит текст:
българскитурскианглийскиРеалния живот част 1

Hazal

... Ставай рано сутринта, ръцете и лицето след избора yıkadım.Hemen baktım.Giyeceklerimi нещо минава на шкафче, облечен след хранене indim.Birşeyler закуска в таксито веднага след новинарска агенция gittim.İçeri бей geldim.Fatih влиза в стаята чрез секретаря girdim.Herkes тук. ceyda вместо мен, мисля, че е Yusuf.Herkesin geliceği oturdum.Birisinin каза да изчакам малко и нека някой дойде Подредени чат ettik.O.
Selin: "Съжалявам трафик bakmayın.İstanbul", каза gülerek.Iy мрачен.
Fatih: "Да, няма проблем", каза gösterek.Sonra върнат при нас, където да седне "Да, този приятел на младите хора Çağatay.Çağatay Best Ulusoy.Dün вечерта бе Модел 1.", Каза Çağatay gösterek.Tatlı дете.
Chagatai: "Приятно ми е да се запознаем." Dedi.Utangaçtı месеца, скъпа моя.
Hazal: "Аз също" казах, смеейки се.
Fatih: "Да gençler.Şimdi супер серия var.Adını Feriha Koydum.Bir hikayesi.Kapıcı дъщеря дъщеря портиер, казва се влюби в богат veliahta богат diye.Konu bu.Senaryoyu oluyor.Yalan разгледа решението си да започне hemen.Haftaya Мога ли да купя". сценарии са сценарии, когато става въпрос за отпред, за да се даде обратно etti.Herkesin секретар точка и реши да разгледа baktım.İlginç и güzeldi.Biraz verdim.Emir, Chagatai sanırım.Feriha аз бях този, който е направил ben.İlk.
Hazal: "Аз приемам", казах аз, смях сценарий оставени на масата.
Ceyda: "Съгласен съм" Той каза, смеейки се.
Юсуф: "Съгласен съм", каза gülerek.Hepimiz Çağatay'a çevirmiştik.Kararsız kalmıştı.Selin очите ни погледна и смях fısıldaşıyorlardı.Sonra Selin.
Selin: "Ние приемаме", каза той.
Fatih: "цар на голям екип година oldu.Bu рейтинг kutluyoruz.Adres biziz.Yarın съобщение atılıcak за вас", каза джобни пари gülerek.Tabi.
Hazal: "Nice персонал, хубаво dizi.Maaşlar", каза той.
Fatih: "Тук е моят Hazal'ım Hazal'ın съм gülerek.Nerden да се каже" Дайте на раздел секретар пишете на цените на сценария "Dedi.Herkes 20 000 başlamıştı.Ben yazdım.Ceyda 15.000.Yusuf не могат да пишат, ако 15.000.Çağatay 17 500 пише verdi.Fatih бей се изправи и протегна ръка към мен.
Fatih: "Ще се видим утре, след това" Dedi.Herkes си стиснем ръцете с всички в агенцията стая ayrıldı.Ben казва, аз напуснах добър ден.
Cagatay
Bindim.Eve оставят на езда кола от офиса точно пред на музика açtım.Radyoyu когато аз паркирате колата и отвори колата да карам дом на много seviyorum.Evin geçtim.Kapıyı değiştirdim.Sonra дрехите ми майка ми отвори ръцете си през стаята ми, майка ми извика в geçtim.Direk в açarak.Sarılıp.
Chagatai: "Anneeeee Много acıktım.Ne трябва да яде", каза вика.
Ейми: "Chagatai постигне", каза вътрешна bağırarak.Ben когато той крещи като това у дома, баща ми вика по мен.
Chagatai: "Добре, татко, или" Аз вземем още един преди края на кухнята, изготвен geçip.Annemin yedim.Annem след това удари ръката ми.
Chagatai: "Какво ви удря майка или много гладен şurda.Zaten не е нужно всеки soranımız Какво направи, как той премина", казах.
Аталай: "Не се притеснявай sorarım.Nasıl abi.Ben мина" Той каза, смеейки се.
Chagatai: "масив, който започва следващата седмица." Dedim.Bir момент всички ме погледна.
Refiye: "благоприятен oğlum.Sakın хванат себе си ünlülüğe." Той ме прегръща.
Chagatai: "Добре, но аз съм толкова гладен anne.Hadi" Dedim.Annem вечеряха от другата страна на масата веднага след приготвянето им.

Храната е много вкусна и Джоузеф geçiyordu.Hazal komiklerdi.Ceyda sessizdi.Yapılanlara gülüyordu.Bense много рядко съм били отседнали тих като Ceyda се присъедини.
Hazal: "Месец на Chagatai Ceyda много sessizsin.Aynı" Той каза, смеейки се.
Chagatai: "Аз съм добре - каза, смеейки се.
Юсуф: "По принцип, радостта ме derler.Ama Аз съм радост, Юсуф", каза gülerek.Güya е направил шега "OK espriydi.Unutun лошо.", Каза той и отново се върна на вечеря.
Fatih: "понеделник Etiler определят atılır.Diğer var.Tam играчи имат посланието, което е там, че ден olucak.Tanışırsınız.Şimdi gidiyorum.Siz продължават", каза класираха gülerek.Sonra gitti.O başladı.Hazal свири музика започва да играе. Hazal.Oynayarak ме забавляваше повече, отколкото си мислех да ставам geldi.Zorla kaldım.Biraz alkışladıktan ме вдигна на дима Hazal след çıktım.Biraz.
Hazal: "здраве zararlı.Böyle орган срам", заяви gülerek.Paketimden aldı.Yakıp едно питие ми запалка изгаряне içinnce başladı.Bende се засмя.
Chagatai: "Погледни ме, кажи го - каза, смеейки се.
Hazal: "Независимо дали имате нужда да ме защити, като не е нужно тяло", каза той.
Chagatai: "Но има красота - каза, смеейки се.
Hazal: "О, боже аз съм ще отида içiyimde sağol.Neyse" Той каза, че дърпа цигара.
Chagatai: "Аз не seni.Araban gidicem.Bırakırım", каза харизматичен вид.
Hazal: "Не, благодаря Бих искал diyemiycem.Çok" Той сложи цигарата си боклук attı.Bende gülerek.Sonra bindim.Hazal изключите колата излезе от колата, когато отидохме на предната част на къщата.
Hazal: "Много sağol.Pazartesi те видя" Той каза, смеейки се.
Chagatai: "Няма значение - каза, смеейки се" Ще се видим по-късно. "Той просто продължи да кара.

Понеделник, за да започне нов живот за мен сега ...

Нова глава за границата: 150 оценявам.

С уважение, Taleh и Esranur

# 611
Снежи, ко е това? Не го разбирам....
Момичета, този Селчук е медиа координатор /каквото и да значи това/ той пръв  съобщи за игр. филм на Чаги и е вътре в нещата. Та той казва, че този Санер и прод. фирма са много сериозни и Санер не стреля напразно, такава договорка и с Хазал, и с Чаги има, въпросът е кога и как.... Санер е бил в Шоутв преди да се занимава с продуценство /така разбрах пък дали е вярно/

# 612
Здравейте,
Не можах да се впиша днес,ама с рожденника се забавлявахме...аз съм скапана,видях нашите сладури само пред блока...друго не успях.

Не вярвам да ги съберат пак във някой сериал....или ако ДА,едвали ще са двойка,такъв прмер има в латино сериалите...но в турските едвали,някак ще се припокрият с Фемир...а ако ги направят брат и сестра...тъпо....

Хайде лекинка Hug

# 613
Снежи, ко е това? Не го разбирам....
Момичета, този Селчук е медиа координатор /каквото и да значи това/ той пръв  съобщи за игр. филм на Чаги и е вътре в нещата. Та той казва, че този Санер и прод. фирма са много сериозни и Санер не стреля напразно, такава договорка и с Хазал, и с Чаги има, въпросът е кога и как.... Санер е бил в Шоутв преди да се занимава с продуценство /така разбрах пък дали е вярно/
Дано Laughing

Ще викаме пожарната да си изперем килимите Joyох тая абла Laughing

# 614
Неви,това е първия ден,когато Фатих ги е събрал и им е съобщил,че са избрани за участници в сериала.Всеки си е дал съгласието,Аксой им е обявил хонорара и тогава са се запознали участниците.На другия ден са се събрали в Етилер и започнали подготовка за снимки и т.н.Ч.и Х. са се задявали...атмосферата била супер...А до преди малко четах резюме на 90 bolum на АФК ...Фери бреманна,вечеря у АЙсун,романтична вечер у дома и много любов и смях...Фенски сценарий,ама ми беше гот!

Общи условия

Активация на акаунт