Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 537
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Рени, значи има мегдан Чаги тепърва да бъде изпотяван Joy
smile3521

Релакс с мас газ и оцет Mr. Green

да не са бъхлясали/въшляса ли  Mr. Green
rotfImbo rotfImao Но какви са въшките? newsm78

# 331
  • Pleven, Bulgaria
Има,има
Ако бяха сложили друга снимка
можеше да се замисля,но сега Каванч ще ме извини,пък и вече ми е дъртичак,пък и женен. Joy

# 332
Наде, от вчера си припомням с удоволствие моментите, които пускаш.
прави са момичетата, че Фемирските моменти бяха твърде малко и за мен остана необяснимо защо избраха тоя подход от екипа, като очевадно феновете искаха повече фемир, нейсе...
По тоя повод и аз мерси ...за постнатото...

# 333
smile3521

да не от онези дето ги есрам  Joy

# 334
32
Скрит текст:
Ф-Остави вече семейството ми на мира. Те нищо не са ти направили. Не можем да платим тези пари за един месец.
Е-Но ти можеш да ги платиш с една нощ. Какво, ще кажеш да платиш дълга тази вечер, Фериха? Да, Фериха. Какво, ще кажеш да спасиш семейството си тази вечер. Или си дала обещание на капитана? Вече само негова ли, ще си?
Ф-Какво говориш, бе? Вече се срамувам не само от себе си, но и от теб, Емир.

# 335
smile3521

rotfImao rotfImao rotfImao

# 336
Ганушка, привет. И ко като е зает Къванч, да не го е ритнал кон я, взимаме го всякак -и женен, и неженен...

# 337
smile3521

Ми НИ НАМ,  hahahaзатова Ви питам.

# 338
Ганушка, привет. И ко като е зает Къванч, да не го е ритнал кон я, взимаме го всякак -и женен, и неженен...
PeaceПри нас няма женен неженен всичко у кюпа Mr. Greenнякои кат сме омъжени кво Laughing

# 339
  • Pleven, Bulgaria
хахаха права си за хубавото няма прошка Mr. Green и аз няма да го върна,но все пак избирам младия момък.Тази вечер за лИбоФта няма Бити #Silly

# 340
Ооо Наде, уцели ме тая вечер. Скоро гледах тия епизоди за сефте. Още не съм събрала смелост за 28,29, 30 и 31 - гледам на  части, а 28 и 29 - въобще не.
Тука са върха /32/ според мен Емко даже искаше тя да се съгласи да легне с него, от страх да не я вече загубил заради Левент. Т.е. искаше да го изпревари....

# 341
Цитат
При нас няма женен неженен всичко у кюпа някои кат сме омъжени кво
Аз без бой не си признавам, че съм омъжена  Joy

# 342
67
Скрит текст:
Е-Има нещо, за което трябва да поговрим Едже. Не мога да се оженя за теб. Просто не мога да го направя.
Едже-Приключваме само защото тя се върна ли? Жената, която те изостави в продължение на три години и ти ходеше като мъртвец, сега искаш да се върнеш при нея ли!? Няма ли никакво значение, че нося татуировката с името ти на тялото си ли?
Е-Повярвай ми Едже, въпреки, че с нея се изгубихме един друг, това повече не може да продължава.

# 343
Ренка,  Hug

ОООО Марги lovekiss
За Аху явно ще се спори хихихи

Неви,  Hug
За Аху-няма как, но виж за Айсун или всеки друг от сериала-на линия съм. Peace Grinning
Знаеш, че за мен е удоволствие компанията ти, макар и често да сме на различни мнения! newsm53 newsm10

Аз се движа по епизодите излъчени от БТВ, така че, ако има нещо до тук...
само даваш знак и се включвам!

Наде, привет и на теб Hug
Благодаря за подаръка на сцената и репликите им в колата!   bouquet

Много са ми любимите моменти, ама този е особено красив...един от многото в сериала ни! Heart Eyes

# 344
Ооо Наде, уцели ме тая вечер. Скоро гледах тия епизоди за сефте. Още не съм събрала смелост за 28,29, 30 и 31 - гледам на  части, а 28 и 29 - въобще не.
Тука са върха /32/ според мен Емко даже искаше тя да се съгласи да легне с него, от страх да не я вече загубил заради Леевент.
Гледай ги Неви, даже ти се чудя как си се въздържала до сега да не ги изгледаш!?

Общи условия

Активация на акаунт