Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 683
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Момичета,може ли някой да напише какво чува Фериа,когато си тръгва запоследно от Емир.
За кой момент питаш, че нищо не ми говори?!

# 616
Скрит текст:
Една от любимите ми сцени в ресторанта Joy

# 617
Над снимката има придружаващ текст, който гласи, че това е Чаги с братовчедка си отпреди няколко месеца.

# 618
Момичета,може ли някой да напише какво чува Фериа,когато си тръгва запоследно от Емир.
4ува как емир казва 4е партито продолжава.Тя се ядоса защото го беше по Flutterпитала да избере между работата и нея и когато отиде в наит чу че партитопродолжава

# 619
Привет ФЕмир!  Hug
 Леле колко имам да чета, ама нищо поне сте се забавлявали надявам се.

# 620
Когато отива в клуба , уж за да говори с него и тогава чува някакъв разговор и си тръгва с Левент ? Какво чува тогава ,че взема такова решение?

# 621
Здравейте Simple Smile Simple Smile Изгледах последната серия и останах много разочарована.Много набързо скалъпена-Емир с тази русичката,нашето Фери пък се целува с друг убавец.Става,квота става- прегръдки,целувки и иде сватба.Като цяло действието на филма се развива бавно и мудно.На фона на този наложен стандарт толкова "претупан"финал не е особено подходящ.

# 622
Много е вярно. Нищо не пада даром от Бога без да положим поне минимално усилие.
И както Емир и каза в последния епизод преди да се съберат-ние не успяхме да бъдем заедно обичайки се! Rolling Eyes

# 623
4ува как емир казва 4е партито продолжава.Тя се ядоса защото го беше по Flutterпитала да избере между работата и нея и когато отиде в наит чу че партитопродолжава
Това ли било.. то това е малко прекалено и само заради това ли си тръгваа ?  newsm78

# 624
Снежи, де ги четеш тия работи, дай насам!

Дзверо, ха добре дошла, засякохме се най-накрая.

# 625
Здравейте Simple Smile Simple Smile Изгледах последната серия и останах много разочарована.Много набързо скалъпена-Емир с тази русичката,нашето Фери пък се целува с друг убавец.Става,квота става- прегръдки,целувки и иде сватба.Като цяло действието на филма се развива бавно и мудно.На фона на този наложен стандарт толкова "претупан"финал не е особено подходящ.
Peace

# 626
Абсолютно. Въобще не усетих тръпката от поредното им сдобряване, всичко беше на бързи обороти. Преоткриха се за една минута след три години и хоп, след още минута вече бяха женени. ooooh!
Окалпазаниха Rolling Eyes хубавия сериал с този скорострелен и претупан финал.
Хайде, лека Ви нощ. Hug

# 627
Снежи, де ги четеш тия работи, дай насам!

Дзверо, ха добре дошла, засякохме се най-накрая.

Неви, добре заварила, скинах се от бързане на работата та да ви хвана.  Joy Joy

# 628
Tonqqq, здрасти. Вярно претупаха финала, то ако ни питаш нас, финал въобще няма да има, ние си жимеехме с Фемир в сериала.
Всъщност, по мое скромно мнение, сценарият и направата на филма имат доста кусури, щото както ни съобщи една съфорумка по-рано, бил среднобюджетен. Обаче спойката Хазал Чаатай го направи от висока класа, нейсе...

# 629
Дзверче, не се коси, що бързаш, ние сме си тука. А и не се преуморявай, отложи утрешната работа за вдругиден JoyВиж какви бомба-новини сме ти приготвили, само да си мечтаем...

Общи условия

Активация на акаунт