Жената зодия риби 16

• 27 596
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Риби
Те обичат да се носят по течението. Не искат да са милионери, а да живеят като такива. Изключителни чаровници са и около тях има мистичен магнетизъм. Не се впечатляват особено от глобални проблеми. Като цяло са с благ характер, стига да не ги ядосаш – тогава стават жлъчни и крайни. Въпреки че изглеждат леко отнесени, в тях има много събрана мъдрост. Отличават се с много приятен и тънък хумор, който обаче често прикрива сълзите им. Рибата винаги ще помогне на болните и слабите. Що се отнася до любовта, рядко правят първата крачка.

http://www.beu.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D0%B2-%D0%B5-%D1%82%D … %29-news4846.html

# 91
  • Не от София.
Аз пак да питам-от днес ли започва зодията ни или от утре?!  newsm78
Не ми е много важно,ама ми е любопитно  Crazy

# 92
От утре, от утреееееее. Mr. Green

# 93
  • Бургас
Утре,дамен,утре-аз-откривам-сезона-на.рибите-по-стара-традиция. Laughing
Аз-и-моят-син.

# 94
  • София
От утре  newsm78 newsm78 newsm78 срамота, най-дърта съм, пък се чудя  Mr. Green

# 95
  • София
Здравейте,Рибки wavey

Позволете ми аз да открия сезона на Рибите с Рождения си ден!

Когато мама ме е родила момиче,тати е бил много ядосан до момента,до който не ме е гушнал.Все казваше,че съм на татко момчето, само дето пишкам клекнала Joy Така и ме възпитаваше-да съм смела,силна и твърда.Точно тези качества сега ми помагат да се справям с трудностите на живота.Имам безкрайно много мечти,за които се боря и в повечето случаи печеля.
В никакъв случай не съм от "кротушките"много пъти ме обвиняват,че командвам,но........това съм аз!
Имам много силно развито шесто чувство.Понякога ми се струва,че вече съм била на дадено място без да ми е стъпвал крак там или че някой ще каже точно определено нещо и той го казва.
Обичам си държавата,колкото и трудно да се живее в нея,обичам си града,макар и за някои да е сив и мръсен,обичам си квартала,семейството,мъжът ми,приятелите,дори свекърва си обичам.Живеем заедно от 9 години и така сме си разпределили задачките,че да няма мрънкащи и обидени.
Това съм аз-търсеща,бореща,непримирима и обичаща.
Миналата седмица,когато с редовен билет успяха да ме глобят в трамвая и им дадох 20 лв.първо ми беше много обидно,а след това се помолих за тях да се осъзнаят.Аз няма да обеднея с 20 лв,но има хора,за които това са последните 20 лв.и ако им ги вземат ще ги обрекат на мизерия.

И така,днес имам Рожден ден,ставам на 39 годинки,разведена,съжителство с най-прекрасния мъж на света,от статистиката за двойки с репродуктивни проблеми,щастлива и много обичана. newsm51

# 96
Честит ти и щастлив Рожден ден, jul_j    Hug
Щастлив да бъде и за всички родственички, на които предстои
и на всички вас - щастлива и успешна година!   Hug
И моят иде, след няколко дни, в края на седмицата.   Flutter
Аз не мога да се определя от кои точно риби съм (може би некой делфин), но знам че трудно може някой да разбере този вулкан от положителни чувства и емоции, който гори в мен. Но когато намеря точния човек, който сам открива, разбира и приема това за нещо изключително, така се разтапям, че чак до сълзи...
От няколко седмици усещам, че тази година наистина ще е преломна и определяща по абсолютно щастлив начин бъдещето, нека да бъде такава за всички нас и ни донесе всичко онова, което сме заслужили, но досега не сме успели да получим.     bouquet   

# 97
Честито на рожденичката!
Славчето и тя май днес е за букети  Flutter Flutter

Да сте много щастливи и много обичани!

# 98
  • София
Днес няма ли рожденнички  newsm
Яде ми се торта "Гараш" и то мнооооогоооо  newsm45
На вчерашните рибки ЧЕСТИТО  newsm51

# 99
  • Не от София.
Хули,нямало е вчерашни рибки май-от днес започваме,Луна така е отговорила  Crazy
Както и да е-честито,рибоци!!
Да се похваля и аз,че май съм вън от дупката  Joy
Ще пия за ваше здраве   cook

# 100
  • Бургас
Ей,изпревариха-ме! Laughing

Рибки,почерпете-се-за-мое-здраве-и-за-моето-голямо-момче.Аз-ставам-на43,а-той-на.цели-20години
Не-ги-знам-тези-виртуални-почерпки,затова-довечера-пийте-по-две--за-наше-здраве. Heart Eyes.

# 101
  • Бургас
Честит рожден ден, Славче! На теб и на големия ти син. Много късмет ви желая  Hug
Честит рожден ден, jul_j ! Здраве, щастие и късмет и на теб! Много ми хареса, че си борбена и оптимист.  Simple Smile
В неделя ще навърша 35 г., живот и здраве, но не ми личи по акъла.  Mr. Green Подемът е още много силен при мен и ей на, днес започнах да ходя на плуване, цял живот не се научих и сега реших, че е момента.  Crazy Беше ч у д е с н о!!!

# 102
  • София
Ехааа, на 35 си младо гадже, дето вика моя дядка  Joy Joy Joy
Аз след няколко дни ще чукна шейсетака и все още не мога да кажа, че ми е дошъл акъла  Embarassed

# 103
  • Не от София.
Акъл не дойде ли докъм 30-те,не го чакай повече  Joy
Ама на нас не ни и требе-нали си имаме интуиция  Flutter

# 104
Акъл не дойде ли докъм 30-те,не го чакай повече  Joy
Ама на нас не ни и требе-нали си имаме интуиция  Flutter
smile3521   Joy

Честит ти двоен празник, Славче! Hug
Да си призная, рождените дни на децата са ми празници, докато моят собствен от дете не го чувствам като празник. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт