Венеция-4-та тема

• 87 235
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте,
предстой ни пътуване с кола до Италия след 1 месец. Интерисуваме добър хотел или апартамент или къмпинг(??) за 4 възрастни и 3 деца във Венеция( или около Венеция) за 2 нощувки, Флоренция(3 нощувки), Парма (1 нощувка) и  Верона(2 нощувки) . Колко е цената за паркинг за кола във Венеция? Приемам всякакви съвети, за първи път ще пътуваме с кола на такова голямо разстояние. Децата не са толкова големи и ми се иска да сме при нормални условия ..
Мерси предварително на всички.

Ние заминаваме за Италия на 08.06 с кола. Резервирахме къмпинг в района Местре http://www.booking.com/hotel/it/camping-village-jolly.bg.html за 2 нощувки, къмпинга предлага шатъл до Венеция на всеки час, отделно има спирка в близост до къмпинга ACTV, линия 6В. Ще бъдем и в района на Флоренция 4 нощувки в хотел в едно градче Сигна http://www.booking.com/hotel/it/eurohome-rama-snc.bg.html?sid=ee … bbd20c5e7d;dcid=1, от там мислим с влак да ходим до Флоренция, има удобни влакове на 20-30 мин през целия ден. На връщане ще спим една нощ в Словения

# 136
Благодаря много за 24 часовата програма за Флоренция.
Petta kolko e vlaka ot tozi hotel do Florencia?
А за Парма (1 нощувка) и  Верона(2 нощувки) някой знае ли добри места за преспиване --> хотел, апартамент? и ако знаете какво бихме могли да посетим за 1 ден в Парма и 2 дена в Верона?
Благодаря на всички за съветите и чакам още, трябва до другата седмица да резервираме къде да спим, това за сега ми е най-големия проблем.

# 137
  • София
salut, април месец, тогава проверявах за влака до флоренция, в сайта на трениталиа ми даваше 5 евро на човек в едната посока, оня ден си разпечатвах разписанието и вече не даваше никаква цена, но предполагам ще е в този диапазон. Когато се върнем ще кажа цена.

# 138
Здравейте! Темите, които сте направили наистина са чудесни и изключително полезни!
На мен също ми предстои пътуване до Венеция  Simple Smile
Засега имам едно единствено притеснение- никъде не намирам пътеводител за тази дестинация. Търсих и по книжарници, и онлайн, и на старо .. А всички казват, че този на National Geographic е много добър. Какво бихте ме посъветвали?

# 139
  • срещу двата комина :)))
Здравейте! Темите, които сте направили наистина са чудесни и изключително полезни!
На мен също ми предстои пътуване до Венеция  Simple Smile
Засега имам едно единствено притеснение- никъде не намирам пътеводител за тази дестинация. Търсих и по книжарници, и онлайн, и на старо .. А всички казват, че този на National Geographic е много добър. Какво бихте ме посъветвали?

спрян е вече този на НГ, ако се оправяш най-добре потърси на английски, не знам дали изобщо има друг вариант  Peace

# 140
Неприятно..
Аз се оправям, но останалите от групата не се Grinning
А дали има някаква възможност някой, който има да ослужи? Би било повече от чудесно  Rolling Eyes

# 141
Здравейте момичета, някой може ли да ми каже края на август началото на септември как е времето във Венеция? Горещо ли е много или е поносимо? Благодаря

# 142
  • София
Здравейте момичета, някой може ли да ми каже края на август началото на септември как е времето във Венеция? Горещо ли е много или е поносимо? Благодаря

Повече горещо, отколкото нормално. Точно тогава плажовете на Lido и Lido di Jesolo се пука по шевовете.....

# 143
Здравейте, момичета! Преди време изчетох темите, посетих Венеция и се справих благодарение на вас   bouquet Единственото, което мога да кажа е Красавица е тази Венеция и няма равна. Аз много исках да посетим Рим, а моят син настояваше да е Венеция. Накрая решихме да са и двете дестинации, комбинирахме ги и не съжалявам никак.
Нощувахме в този хотел http://www.booking.com/hotel/it/mignon-venezia.bg.html по препоръка от форума. Доволна съм добри цени, много добра локация, иначе нищо особено, но така или иначе там бяхме само за нощувка. Чисти чаршафи, чисти санитарни възли, топла вода - достатъчно за такъв тип екскурзия.
Дано всеки намери начин да стъпи на това райско местенце  Peace

# 144
Искам пак да отида там. Това е най-красивото място на което съм била до момента.

# 145
Малка красавица е тази Венеция, аз съм очарована  Kissing Heart

# 146
Какво лети от България до Венеция в момента ?

# 147
  • Варна
От Букурещ лети Уиз за Венеция, но ако си от София надали ще ви е удобно.

# 148
От Букурещ лети Уиз за Венеция, но ако си от София надали ще ви е удобно.
Дам от София сме.

# 149
  • срещу двата комина :)))
ето тук може да провериш за твоите дати какво лети, дава най-евтините полети

http://www.skyscanner.net/

Общи условия

Активация на акаунт