Венеция-4-та тема

• 87 291
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря! Simple Smile

# 196
  • Sofia
Аз се загледах в сайта за нивото на водата. При какви нива е притеснително да се ходи с гумени ботуши? Защото като гледам web- камерите от днес ми се струва, че хората газят вода, а ще сме там само за 1 ден и не ми се влачи излишен багаж, особено с WIZZ.

# 197
  • София
Betty Rubble, не бих могъл да ти кажа нищо за ботушите. но не вярвам вече в края на април или началото на май нивото на водата да се вдигне толкова високо както в зимните месеци Simple Smile
Освен това като е топло може да си джапате из водата, стига да не е над коляното Simple Smile
Мога ли да те помоля да пуснеш линк към web камерите, защото не мога да открия нито една, която да е онлайн newsm78

# 198
  • Sofia
Тук са камерите, не е много ясен образа, но ми изглежда доста водата. На Сан Марко направо си газят. Пък да си кажа честно, не мисля че водата е чиста, вероятно е и студена...абе не бих нагазила Simple Smile

# 199
  • София
Благодаря ти за линка  bouquet
Но за съжаление и тези камери не са онлайн newsm78
Ти по кое време ще ходиш, ако е в близките дни може и да е студено, но ако е в началото на май ще си е топло вече Simple Smile

# 200
  • София
roje Здравей, ето тук може да видите Венеция на живо..........
http://www.fisheyesvenice.com/webcam.php
Кадрите се местят бавно.
А тук е по часове:
http://www.webcam-4insiders.com/en/weather-Venice-Webcam/486-Web … enice-weather.php
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

# 201
  • Sofia
Ето и един сайт за прогноза за времето за месец напред. Вероятно много от вас го знаят. На 22.05. ще ходя, засега го дават слънчево и топло. Досега сайта не ме е подвеждал, особено за 1- 2 седмици напред.

# 202
  • София
Bled Hug Hug, много ти благодаря Simple Smile ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
Betty, няма какво да се притесняваш Simple Smile До 22 май със сигурност ще е вече лятно времето Peace

# 203
  • Street of Dreams
Ciao!
Обмислям с приятелка пътуване до Венеция в началото на юни. Имам да реша за 2 или 4 нощувки - въпросът е от една страна на пари, но повече, че ще ми мрънкат на работа (пътувам доста често). От друга страна, не знам дали 2 дни ще са ми достатъчни. В Стокхолм примерно ми беше не особено интересно и ми стигнаха, но за Лондон беше немислимо.
Кацането е на Тревисо. Как се стига до центъра? Видях линка на първа страница, но не разбирам английски.
Как са цените?
Дали ще е много горещо?

# 204
OnDiNe_ , летището в Тревизо е много малко и няма как да се объркаш. Пред самия изход спират автобусите за Венеция. Ние си купихме билетите направо от шофьора. Най-отдолу в страницата е разписанието

# 205
  • София
Ако има сложени платформи, не е никакъв проблем водата. Няма нужда от гумени ботуши. Дори и да не са сложили платформите, водата се оттича много бързо, така че може да избягвате наводнените райони (Сан Марко), докато има вода.

# 206
  • Sofia
Ако има сложени платформи, не е никакъв проблем водата. Няма нужда от гумени ботуши. Дори и да не са сложили платформите, водата се оттича много бързо, така че може да избягвате наводнените райони (Сан Марко), докато има вода.
Благодаря, това исках да знам. Вече се оглеждах за ботуши.

# 207
Здравейте,
Почетох доста, но явно въпросът е дискутиран доста по-назад...: Simple Smile та, направо: планирам 2-дневно пътуване до Венеция към края на юни(подарък), но тъй като полетите на Wizz Air  са спрени, си мислех за техен полет до Милано Бергамо и от там с влак.... Как пътувате вие сега? Ако това е най-подходящия маршрут, бохте ли споделили подробности?

# 208
  • Street of Dreams
Провери Ryanair дали не летят до там от Пловдив. Аз само с тях летя.

# 209
  • София
Здравейте,
Почетох доста, но явно въпросът е дискутиран доста по-назад...: Simple Smile та, направо: планирам 2-дневно пътуване до Венеция към края на юни(подарък), но тъй като полетите на Wizz Air  са спрени, си мислех за техен полет до Милано Бергамо и от там с влак.... Как пътувате вие сега? Ако това е най-подходящия маршрут, бохте ли споделили подробности?
Да, това според мен е добър вариант Peace Ние ще обикаляме Италия през август и от Венеция до Милано ще пътуваме също с влак /супер икономичната му цена, ако предварително си купиш билет е 9 евро Peace/. Но тъй като полетът от Милано до София е много рано- в 7,45сутринта ще се наложи да спиш предишната вечер или в Милано и оттам сутринта в 5-5,30ч. да хванеш автобус до Бергамо или в хотел в Бергамо, в близост до летището.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт