Лакове за нокти- 74

• 52 267
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Ст Загора
Магнитни лакове от КА http://www.catherinearley.com/tr/oje/62-magnetic-oje.html

# 541
  • Стара Загора

# 542
  • Пловдив
ФМ с хайверен лак?! Е,не! Искам! Mr. Green Mr. Green

# 543
  • USA, Steak State
Снощи махнах най- сетне черния пясък на ОПИ, снимки в блога. Да не показвам тук, не е като да не сте го виждали.
Снощи тъкмо си махам лака и си викам да си сложа нещо свежичко и.... хайде към болницата. Не ме огря де, още съм 2 в 1, рано било.  Crossing Arms Хич не ми е рано ама нейсе.
Обмислям след няколко часа да си направя маникюр да си оправя настроението.

# 544
  • Стара Загора
Снощи махнах най- сетне черния пясък на ОПИ, снимки в блога. Да не показвам тук, не е като да не сте го виждали.
Снощи тъкмо си махам лака и си викам да си сложа нещо свежичко и.... хайде към болницата. Не ме огря де, още съм 2 в 1, рано било.  Crossing Arms Хич не ми е рано ама нейсе.

Аз ако бях в твоето положение хич нямаше да мисля за лак, докато не съм си "едно".  Mr. Green
Сигурно ти тежи доста вече.  Embarassed Hug
По лентичката виждам 23 дни, наистина не е ли раничко още?  Crazy

# 545
  • София
.......... още съм 2 в 1, рано било.  Crossing Arms Хич не ми е рано ама нейсе.

Успешно, леко и безпроблемно.  Hug

# 546
  • Пловдив

И от мен едно пожелание за успешно и леко раждане Simple Smile. Направо ме удиви, че си си правила педикюр тези дни, аз обмислям още от сега да мина на педикюрист, че още рано, рано ми се е надул корема и ми е трудно лакирането на краката.

# 547
  • Стара Загора
Един готин оранжев пясък със златно  Heart Eyes

Скрит текст:

# 548
  • София
Пясъкът на Кико най-много ми харесва от всички подобни лакове. Аз съм в голяма дилема дали да се поддада на общото желание за едно черно Опи от серията на Марая. На снимка не мога да кажа, че ми харесва, ама нали всички казвате, че на живо блести и е красив.

# 549
  • USA, Steak State
Грижите по време на бременност за нокти и педикюр са строго индивидуални. Някои жени преценяват, че не е важно, други като мен не променят навиците си. Лакът за нокти не ми пречи ( корема понякога пречи докато се лакирам). Педикюр не обичам да ми правят други хора, мразя чужд човек да ми пипа краката. От зор и инат преди няколко дни с много стойки от йогата успях що годе да преведа ходилата си в приличен вид, сложих и един глитър да стои по-дългичко и така. Simple Smile
Иначе определено няма да раждам с лак на ръцете. Миналият път по спешност не успях да го махна и с нокти и вамп цвят си родих, но сега след банята преди болницата смятам да махна и лака за нокти ( отнема не повече от 1мин), за да са ми чисти ръцете.

# 550
  • Казанлък
Аз май с лак бях когато раждах  Thinking
Изглежда Golden Rose Jolly Jewels 115 e зареден навсякъде вече  Crazy Взех си един за 3,69 лв и веднага го мацнах на дисплея. Изобщо не са му така груби глитърите като на другите от тази серия, а са много приятни и сладурски Heart Eyes Дори мога да кажа, че са нежни.

# 551
И аз днес си взех 115, прекрасен е. От кога го чакам. Сега чакам и новите.  Laughing

# 552
  • София
И моя S. George дойде от А-England най-накрая Simple Smile)) Голямо чакане, но пък е страхотен.

# 553
И моя S. George дойде от А-England най-накрая Simple Smile)) Голямо чакане, но пък е страхотен.

Има ли син оттенък?

Дами, от къде мога да намеря онлайн лакове на Ilamasqua? Предполагам, че у нас не се продават.
На Mac лаковете на каква цена са? В Сефора ги продаваха май?

Паяче, леко и безпроблемно, а на финала едно ангелче Hug

# 554
Продават ги в Мас и са около 30 лв. Peace

Общи условия

Активация на акаунт