Лакове за нокти- 74

• 52 300
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • София
За конфетите на Лореал, онзи ден бях в нашия ДМ и бях решила да ги погледна, да ама си бяха само старите лакове, нашия ДМ е последна дупка на кавала, по отношение на зареждането с нови продукти явно  ooooh! за пореден път се убеждавам.
Със смесени чувства съм, понякога ги харесвам, понякога не.

Мацата , конфетите на Лореал ги има, макар и понякога само по 1 шишенце в DM и Lilly на Стамболийски, в МОЛ София /ДМ/ и на бул.Сливница /Лили/.

# 526
Ако не намерите Конфетите, свиркайте и ще пращам от Варна Hug.
Между другото, има бройки и от другите Конфети, тези на Есенс /тях също ги обожавам Heart Eyes/, така че който иска...

# 527
И аз в кюпа на тези, дето им потъмнява лака от Сеша. Аз бях писала и преди, но не мога да разбера от какво се получава- не винаги и не на всеки newsm78 Сега смятам да пробвам Пош-а, понеже Сеш-а ми е на свършване, и се надявам с него вече да ги нямам тези проблеми. Praynig

# 528
Аз поръчвам от този продавач, идват ми за седмица нещата  Peace. Само ми се струва че е вдигнал доставката с половин долар май  Crossing Arms.
И аз само от него поръчвам лакове, много е коректен и бърз. Вдигната е наистина таксата за доставка от преди около месец. Той каза, че USPS били вдигнали таксите и заради това така се е наложило.

# 529
Взех си лилавия и червения пясък на Марая. Харесах разбира се и синия и още едни златист лак от колекция и ще ги купя и тях, но от нета на половин цена.

# 530
  • Велико Търново
Ей сега си поръчах и аз Поше дано да не се променя цвета на лаковете от него. Снощи си сложих от  топа на сали хенсън и за първи път ми потъмня лака  newsm78   а той е на манхатън  #Crazy аз ли нещо направих  ,  но после лакирах и дъщеря ми без топ и цвета си е Ок  Thinking

# 531
  • София
С Poshe  има лакове, които леко си променят цвета, стават една идея малко по-светли или по-тъмни. Това обаче аз наблюдавам при всички топ лакове. Аз останах с впечатлението, че със Сеш направо е очевадна промяната.
Най-фрапираща разлика намирам в едно Еси, където с топ направо му изчезва шимъра, ама как звучи последната думичка. Laughing

# 532
  • Стара Загора
Gangnam Style  Laughing

Скрит текст:

# 533
# 534
  • София
Копирам от темата за новите ни покупки:

Номер 24:
Скрит текст:

98 (първия):
Скрит текст:

Catrice 340 :
Скрит текст:
и този вдясно:

# 535
Ето пясъците на Зоя. Страхотни цветове
http://karenliveshigh.blogspot.com/2013/02/zoya-pixiedust.html

# 536
# 537
  • София
Айде и аз в кюпа с едни Лореалски Конфети и поръчах едни минита на пясъците на Марая  ooooh!.

# 538
Само на мен ли ми зареждат супер баааааааааааааавно снимките от блога да вдовичката  Thinking

Аз от не помня кога не си бях слагала сиво на ноктите и тия дни ми се приноси, та резултата е сефте на LCN Business Grey - точно такова сиво ми се носеше  Crazy

С декорация, за който му се гледа

Още снимки на вече сваления лилав красавец, който показах тези дни
http://iiv-mortisha.blogspot.com/2013/02/ok.html

# 539
Айде и аз в кюпа с едни Лореалски Конфети и поръчах едни минита на пясъците на Марая  ooooh!.
Честито, Миш!  Hug
Лакирах се с OPI Red My Fortune Cookie - много готино червено Blush Heart Eyes, бях го забравила. ooooh!

Редакция: Иве, страшно е!  Heart Eyes Много ми харесваш със сиво.

Общи условия

Активация на акаунт