Лакове за нокти- 74

• 52 289
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, в БГ продават ли се лакове China Glaze и ако да, къде?

# 421
Преди време бях видяла това и много ми хареса, та реших да си го направя:
http://the-polished-perfectionist.blogspot.com/2012/07/blinding-nails.html
Да споделя какво стана- сутринта се спретнах с China Glaze - Flip Flop Fantasy. Нямах холограмния лак, дето мацката го е ползвала, но имам холограма на Перфект H2 и използвах него като за воден маникюр (идеален е за тази цел). Получилото се няма нищо общо с ефекта от снимката- Джапанката изгуби яркостта си, иначе пък има дъга. Не се получи този захаросан ефект от снимката и чак ме е яд, че пробвах. Не се лъжете да си хабите Flip Flop Fantasy за тази подвеждаща статия  #Cussing out  Как могат така да подвеждат хората....
Как ще подвеждат хората?? Ти си използвала съвсем друг лак, получила си съвсем друг ефект следвателно - напълно в реда на нещата.

ЛУЛУ, China Glaze се продава в София в магазин Мориа на Гарибалди.

# 422
Момичета, в БГ продават ли се лакове China Glaze и ако да, къде?
Продават се да и понеже виждам, че си от Варна имат и официален представител тук. Не знам дали няма да се изтълкува като реклама, така че ще потърся точният адрес и ще ти пиша ЛС.
Да се похваля, че най-накрая и аз имам джапанката, но още не съм я видяла и пробвала Embarassed

# 423
krasito_d, Jadefox, мерси!

# 424
  • Казанлък
Jadefox, не мисля, че между Перфект H2 и Speciallitа Hefesto има кой знае каква разлика, особено по начина по който се използва в този случай. Или може ди имаш предвид, че между двата Flip-flop-a има разлика?  Whistling

# 425
Jadefox, не мисля, че между Перфект H2 и Speciallitа Hefesto има кой знае каква разлика, особено по начина по който се използва в този случай. Или може ди имаш предвид, че между двата Flip-flop-a има разлика?  Whistling
Очевидно цветът не е най-съществената разлика между двата лака в този случай Peace Съставът им е важен, формулата.

# 426
  • София
Преди време бях видяла това и много ми хареса, та реших да си го направя:
http://the-polished-perfectionist.blogspot.com/2012/07/blinding-nails.html
Да споделя какво стана- сутринта се спретнах с China Glaze - Flip Flop Fantasy. Нямах холограмния лак, дето мацката го е ползвала, но имам холограма на Перфект H2 и използвах него като за воден маникюр (идеален е за тази цел). Получилото се няма нищо общо с ефекта от снимката- Джапанката изгуби яркостта си, иначе пък има дъга. Не се получи този захаросан ефект от снимката и чак ме е яд, че пробвах. Не се лъжете да си хабите Flip Flop Fantasy за тази подвеждаща статия  #Cussing out  Как могат така да подвеждат хората....
Как ще подвеждат хората?? Ти си използвала съвсем друг лак, получила си съвсем друг ефект следвателно - напълно в реда на нещата.

ЛУЛУ, China Glaze се продава в София в магазин Мориа на Гарибалди.

China Glaze има и на Раковски, в един павилион, но не е голям избора. Може би ще заредят с новите лакове.

# 427
  • USA, Steak State
Имам Хефесто и съм го пробвала точно по този начин. Не се получава и отнема от яркостта на основния цвят и почва да сивее.
По вероятно е снимката да не отразява истинската действителност.

# 428
  • Стара Загора
Хефестото го пробвах лятото и изобщо не ми хареса. Ужасно гъст ми се стори и нещо не изглежда така хубаво лака с него, отколкото ако е обикновен холограм.  Peace

# 429
  • UK
Тези дни се занимавах с лаковете си, общо взето просто ги поразбих малко, да не се утаяват, поизчистих от засъхнал лак по гърлата на бутилките и така нататък, и реших да си направя "каталог". Simple Smile От една бутилка от Кола Кола си изрязох стотина парченца 1х3 см, лакирах всяко парче с лак до половината, а на другата половина написах номера. Сега е много по лесно да ги сравнявам, да ги гледам в комбинации, а също така просто да ги наслагвам един върху друг, за да видя как ще изглеждат заедно, например разните брокатени ефекти. Тук са почти всички, липсват десетина, за които не ми стигна бутилката, та трябваше да изчакат докато имам нова. Тъкмо направих и тях, но още не са изсъхнали и не са на снимката. Simple Smile
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/382245_10200747271 … 7_665578946_n.jpg

# 430
Мислех, че имам много лакове, но като гледам тази тема, усещам, че съм много назад  Party

# 431
  • Казанлък
Малката Госпожица Мърморана, много идейно!  Hug
TheBlackWidow, и Пърфекта както казах развали яркостта на Джапанката. Все едно е друг лак, не е така ярка и "очеизваждаща".

# 432
  • Berlin
МГМ, много идейно и много сполучливо! Simple Smile Аз не бих имала търпението да направя нещо такова, а за време да не говорим. Simple Smile

# 433
Днес си взех Golden Rose  Jolly Jewels 115

снимката е от интернет

# 434
  • UK
Радвам се, че ви харесва. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт