Лакове за нокти- 74

• 52 285
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Ивче  Crazy много е готина комбинацията  и колко са ти пораснали ноктите  Heart Eyes и само ме дразните с този лореал  Wink

Ееее как ще са пораснали чак сега, те отдавна са си такива.  Joy
Миналата година бяха двойно по-дълги.  Mr. Green

# 406
  • Казанлък
Похвал, похвал

Благодарение на TheBlackWidow си имам тези красавци и останалите неща от онзи giveaway  bouquet

# 407
  • Ст Загора
юле , много хубави са всичките ти показани неща

Ивче , много е хубаво .

# 408
  • София
Ето с какво се лакирах набързо току що:
Golden Rose Jolly Jewels 115 + Rimmel Portobello Pink & Flormar 374
Скрит текст:

# 409
  • София
хайде и от мен едни Лореалски конфетис

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 13:16 от lepidopteria

# 410
  • София
Май всички сме с еднакви маникюри тези дни.  Joy

# 411
Благодаря!  Hug
Ивче, Нинка и всички в отбора на черно-белите Конфети, супер маникюри! Между другото, някой по-назад беше писал, че най-добре ще стоят на мента. Да, така е, само че Ивчето ми показа, че седят жестоко и върху люляково. Heart Eyes Crazy

Цветенце, маникюрът ти е трепач! Отдавна не съм виждала толкова добро комбо! Влюбих се!  Blush Heart Eyes

# 412
Хайде и от мен един Шрек. В комбинация с лалетата  Mr. Green

# 413
  • София
Разглеждах един руски форум, дето Аризона беше споделила преди време и попаднах на това. И не можах да откъсна очи от снимката 5 минути, прилича ми на истинска заря...фойерверки....абе доста луд лак  Mr. Green.

chocolate-girl

# 414
  • Стара Загора
Шоколадке, направо изби рибата. Много ми хареса комбинацията, а това шреково зелено е мммм убиец. Дали ще се харесам с такова и аз?  Crazy

Миш, откъде ги извади тези емотикони. Падам  Joy

Благодаря на всички, много са хубави Конфетите наистина. Даже се замислям дали да не купя още едно шишенце, че при едно лакиране спадна доволно.  Crazy

# 415
  • София
Ивче, от същият този руски форум, там има жестоки емотиконки  Mr. Green.

# 416
Мерси момичета   bouquet
Иве, защо да не ти отива? На мен това ми е един от любимите лакове  Heart Eyes  А с конфетите ще е трепач. Още не съм ги взела от мързел, иначе още днес щях да ги изпраскам върху Шрека.

# 417
  • Ст Загора
chocolate-girl , много ми харесва и на мен  Heart Eyes

Цветенце , Лепи супер са ви нокттетата

# 418
  • Казанлък
Преди време бях видяла това и много ми хареса, та реших да си го направя:
http://the-polished-perfectionist.blogspot.com/2012/07/blinding-nails.html
Да споделя какво стана- сутринта се спретнах с China Glaze - Flip Flop Fantasy. Нямах холограмния лак, дето мацката го е ползвала, но имам холограма на Перфект H2 и използвах него като за воден маникюр (идеален е за тази цел). Получилото се няма нищо общо с ефекта от снимката- Джапанката изгуби яркостта си, иначе пък има дъга. Не се получи този захаросан ефект от снимката и чак ме е яд, че пробвах. Не се лъжете да си хабите Flip Flop Fantasy за тази подвеждаща статия  #Cussing out  Как могат така да подвеждат хората....

# 419
  • София
Pink Flower много ми хареса и се вдъхнових и аз да си направя едно комбо, но в синьо-сива гама Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт