БУРГАС

• 88 839
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
Отдавна не ми се е налагало да ходя, но преди винаги съм викала от Св.София лекари.Сега има много частни болници и ми е трудно да препоръчам, защото нямам впечатления.

Д-р Василева в ДКЦ 2 е добър педиатър ,но там трябва да се запази час предварително.

http://www.burgas.bg/bg/info/index/238   номер 6 от списъка.На телефон 056 820 145 може да се запази час.
Василева докато ги види и вече ще е изписала АБ
По-добре отидете в Маджуров и потърсете там д-р Илиева, тя лекува с хомеопатия

# 571
  • Бургас
Хомеопатите лекуват по-друг начин. Wink

Василева не настоява за АБ и също изписва хомеопатични л-ва.На мен отдавна не ми се налага да ходим, но преди хомеопатията сме ходили основно при нея.

# 572
  • Berlin
Благодаря! Сега всъщност имах възможност да видя и следващите постове. Отидохме до св. София, където беше др. Ангелова. Дори пусна изследване на урина, няма инфекция. Изписа изопринозин и едно хомеопатично за зачервено гърло, сега остава и температурата да изчезне и ще е супер. Simple Smile

# 573
Здравейте!Има ли някой добри отзиви за учител по математика, който да дава частни уроци.Синът ми ще е 7 клас и имаме нужда от по-сериозна подготовка.Предпочитам да е индивидуална подготовка, а не в група, както предлагат повечето учебни центрове.Много моля, ако някой има лични впечатления/от детето си/ да ми пише на лично съобщение, т.к.ми е трудно да следя темата.Благодаря!

# 574
Здравейте, от къде пазарувате всички принадлежности за учениците си?

# 575
  • До морето :)
Отдавна не ми се е налагало да ходя, но преди винаги съм викала от Св.София лекари.Сега има много частни болници и ми е трудно да препоръчам, защото нямам впечатления.

Д-р Василева в ДКЦ 2 е добър педиатър ,но там трябва да се запази час предварително.

http://www.burgas.bg/bg/info/index/238   номер 6 от списъка.На телефон 056 820 145 може да се запази час.
Василева докато ги види и вече ще е изписала АБ
По-добре отидете в Маджуров и потърсете там д-р Илиева, тя лекува с хомеопатия
За 2 години, само 1 път ни е изписвала АБ, а имаше период - всеки месец бяхме при нея. Моето мнение е, че не бърза в никакъв случай с АБ, опитва първо всичко друго възможно и тогава вече, ако няма накъде. Това е човекът на когото единствено имам 100% доверие за децата си.  Heart Eyes

# 576
Здравейте! Може ли някой от вас да ми каже къде в Бургас могат да продупчат ушичките на дъщеря ми? Благодаря!

# 577
Света София  Peace

# 578
Което ми напомня нещо. На нашата кака ѝ пробихме ушите, като стана на 10 месеца. На годинка ѝ сложихме златните обици и 1 година нямаше никакви проблеми. В началото на лятото обаче започна да ѝ се разранява едното ухо. Свалях от време на време обицата, за да си почине ухото и после пак слагах. Накрая се отказах и исках да сложа медицинските обици. Обаче сложих едната (на здравото ухо), а на другото не можах. Казва, че не я боли. Минавам с кислородна вода и спирт. Не се е запушила дупката все още. С една приятелка стигнахме до извода, че явно самите щифчета не са били златни, а с покритие. Сигурно се е изтъркало и затова прави проблеми. Според вас дали е възможно това?

# 579
  • Бургас
Лече, аз съм с алергия към всякакви метали. И нося само халки от злато или сребро (и пак е на късмет, от някои ми се разраняват ушите). За винтчета или английско закопчаване отдавна съм забравила. И сега да ти кажа едно "лекарство" от баба ми за разранени уши: с първата "горчивата" плюнка си мажеш ушите и всичко заздравява Simple Smile Ако малката много пиши от спирта, пробвай с плюнката си да си ги маже... гнусно е, ама помага Simple Smile

# 580
red_nelitka, това със слюнката и аз го знам, ама пусти акъл, все като се сетя, вече е обяд. Интересното е, че 1 година нямаше никакви проблеми. Иначе от спирта не я щипе, седи си.  newsm78

# 581
Здравейте! Може ли някой от вас да ми каже къде в Бургас могат да продупчат ушичките на дъщеря ми? Благодаря!
Д-р Бъчварова /педиатър/ също пробива уши. Виждала съм в кабинета и медицински обици

# 582
Д-р Бъчварова /педиатър/ също пробива уши. Виждала съм в кабинета и медицински обици

Много благодаря за информацията, само, че от скоро живея в Бургас и не съм много на ясно с имената Sad  Къде мога да намера д-р Бъчварова?

# 583
  • Бургас
Има ли някой с юридическо образование или адвокат, имам нужда от малко насока?

# 584
  • Бургас
Има ли някой с юридическо образование или адвокат, имам нужда от малко насока?

За какво става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт