БУРГАС

• 88 812
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте мами  Hug
И аз идвам при вас с въпрос.
Интересува ме , къде в Бургас мога да намеря добра частна занималня за дете , което
е бъде в 4-ти клас ?
Рових в гугъл , но ми излизат само две имена ...
Ще ви бъда благодарна , да ме насочите Simple Smile

# 556
Здравейте мами.Имам едно спешно питане.Трябва ми гинеколог който да проследи бременност ,но да работи с касата и ако може и отзивите да са добри....... Peace
За Бургас става въпрос,разбира се.Във Ветрен до колкото разбрах няма такива към касата.
Давайте съвети и мнения,моляяяяя......

# 557
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
В Дева Мария във Ветрен женска консултация води Драгнева. В Света София, и работещи в Девата, женска консултация водят Минчев, Недялков, Татарова.
Аз ходя при Татарова и съм доволна. Споделила съм мнението си за нея в темата на ДМ, доста подробно съм описала как протича прегледа, тук на кратко - прегледа трае 40 мин. около 10-15 мин. отделя на това да ти чуе оплакванията, въпросите, да се запознае с изследванията, на които те е изпратила, да ти даде съвети (аз й задавам всякакви въпроси, вкл. свързани с хранене, шофиране и т.н.), после те мери, тегли, мери кръвно и всичко, което се полага и после поне 20мин. ехограф - пускам ми да чуем тоновете, прави ми и доплер, мери главичка, коремче, крачета и т.н., накрая се връщаме пак към първоначалните оплаквания/въпроси и ми изписва при необходимост добавки и т.н. Талон за специалисти дава, искала съм й за хематолог, без проблем  Peace
Телефона също си го вдига  Peace

# 558
  • Бургас
Аз не препоръчвам д-р Драгнева, защото миналата година  отсъстваше много (а никой не поемаше нейните ЖК по ЗК), не даваше направления, препращаше ме в частния си кабинет, не си вдигаше телефона... Останах много разочарована, а имах тежка бременност Sad Дано направиш правилен избор! Лека бременност Simple Smile

# 559
  • бургас
Здравейте,  бременна съм и смятам да направя аборт, сега не можем да си позволим второ дете.
Някой може ли да ми препоръча гинеколог, и малко инфо за цените  Wink
Благодаря предварително !

# 560
  • Бу-у-урга-а-ас
Здравейте мами  Hug
И аз идвам при вас с въпрос.
Интересува ме , къде в Бургас мога да намеря добра частна занималня за дете , което
е бъде в 4-ти клас ?
Рових в гугъл , но ми излизат само две имена ...
Ще ви бъда благодарна , да ме насочите Simple Smile

Една чудесна частна занималня за ученици в Бургас е "Патешон". В момента имат промоция и намаление на месечната такса.

www.pateshon.com

# 561
Какви са цените?

# 562
  • Бу-у-урга-а-ас
140 лв. за през учебната година. В момента има промоция за първите шест, които се запишат - 120 лв.

# 563
  • Berlin
Момичета, може ли да препоръчате педиатър за Бургас или поне в коя болница да ходим по спешност ?? Дано някой се включи бързо!  Praynig Hug

# 564
Момичета, може ли да препоръчате педиатър за Бургас или поне в коя болница да ходим по спешност ?? Дано някой се включи бързо!  Praynig Hug
Света София в центъра, Дева Мария във Ветрен. Не сте от Бургас, така ли?

# 565
  • Berlin
Да, на море сме, но малкият вече 3ти ден вдига температура и искам да го прегледат. Хотелският лекар ще го натъпче с антибиотик иначе.

# 566
Да, на море сме, но малкият вече 3ти ден вдига температура и искам да го прегледат. Хотелският лекар ще го натъпче с антибиотик иначе.
По мое мнение почти няма бургаски педиатър, който да не се презастрахова с АБ. Ще ти го изпише, може да не го даваш. Ако някой знае педиатър, който да не изписва веднага АБ, да пише.

# 567
  • Бургас
Отдавна не ми се е налагало да ходя, но преди винаги съм викала от Св.София лекари.Сега има много частни болници и ми е трудно да препоръчам, защото нямам впечатления.

Д-р Василева в ДКЦ 2 е добър педиатър ,но там трябва да се запази час предварително.

http://www.burgas.bg/bg/info/index/238   номер 6 от списъка.На телефон 056 820 145 може да се запази час.

# 568
По мое мнение почти няма бургаски педиатър, който да не се презастрахова с АБ. Ще ти го изпише, може да не го даваш. Ако някой знае педиатър, който да не изписва веднага АБ, да пише.
Д-р Борис Ангелов, тел.: 0888 313 513

# 569
  • Бургас
http://www.madzhurov.com/

В клиниката има детско отделение и лекарите са наясно какви вируси върлуват в момента. Има и лаборатория, а по изследванията могат да преценят какъв е проблема. Водила съм децата няколко пъти и до сега няма грешка в лечението. Принципно най-добра е д-р Радева, която е и шеф на детското отделение.
Дано не е нещо сериозно и бързо да се оправите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт