Отговори
# 885
Нямам такъв, съжалявам.

лека вечер

# 886
Благодаря, а може ли да те помоля за инструментала на песента "Ден на будителите"?

# 887
Благодаря, а може ли да те помоля за инструментала на песента "Ден на будителите"?

Заповядай.

# 888
Отново благодаря и приятен ден!

# 889
Искам да попитам някой дали има музикалните примери и инструменталната музика предназначена за първи клас на "Просвета", Галунка Калоферова. В сайта на vorfax има само песничките.

# 890
  • Сливен
Здравейте момичета  Simple Smile

Нуждая се от помоща ви за две песнички, които дъщеричката ми си тананика, а аз нямам идея как се казват  Blush

Едната е- ...дявол да го вземе, никой няма време с мен да поприказва...

Другата е- ...желания сбъднати и още, поезията на душата, деца на светлината...

Това само мога да дам като текст, дано бъде ориентир за някоя мама  Simple Smile

Благодаря предварително   bouquet

# 891
...

Едната е- ...дявол да го вземе, никой няма време с мен да поприказва...

...

У нас е скучно

# 892
Искам да попитам някой дали има музикалните примери и инструменталната музика предназначена за първи клас на "Просвета", Галунка Калоферова. В сайта на vorfax има само песничките.

Ако още ги търсиш в понеделник може да проверя.

# 893
  • у нас

Ако още ги търсиш в понеделник може да проверя.

и аз се нареждам

# 894
Ако е възможно биха ми свършили работа, ако - не, здраве да е! Предварително благодаря!

# 895
tarsq slancevo cvete  kiril pisarski

# 896
Много моля, ако някой може да ми помогне с музиката към народната песен "Похвали се, мила мамо" . От учебника за 3-ти клас на Булвест е. Благодаря предварително Simple Smile

# 897
# 898
Прощавайте, не мога да отвора папката с инструментални песни от http://vorfax.blogspot.com/2010/10/blog-post_4026.html - дава че липсава, дали можете да ме насочите къде мога да открия песните

# 899
Прощавайте, не мога да отвора папката с инструментални песни от http://vorfax.blogspot.com/2010/10/blog-post_4026.html - дава че липсава, дали можете да ме насочите къде мога да открия песните

В коментарите е обяснено - някой линкове не са активни, а нямам излишно време да отделям неща, които са смесени. Ако нещо конкретно Ви трябва пишете там или тук и ще дам нов линк.

лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт