Отговори
# 360
А Блонди, към 17.00 дали ти е удобно, защото на мен 18.00 ми е малко късно заради дребния, свикнал е да го къпя към 19.30 и ако закъснея става един крив и кисел ooooh!

Аз да напиша, че и за мен ще е удобно в 5, няма проблем Peace

# 361
шех, ти значи и в петък, и в събота ще идваш, така ли?  Hug

5 ми е малко проблемно обаче на мен, защото съм до 4 на курс към НДК, ще се върна към 4 и 30, а отделно тя спи по това време  Rolling Eyes

# 362
  • София
Ами Блонди, ако искаш да оставим за друг ден, защото аз докато сляза и ще трябва да се качам на горе, няма да можем да се видим спокойно Confused Аз имам поне половин час в едната посока, защото трябва да мина през Евлоги Георгиев, а там е винаги страхотно задръстване  Crossing Arms А ти щом слизаш до НДК, Южния ти е на 10 мин пеша, не искаш ли там, тогава няма проблем да е и към 18, защото и на мен ми е близо, тъкмо ще видиш колко красиви места има в София Crazy Ти до кога си в града?
Редактирам се, прочетох в Фб до кога можеш Hug

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 16:33 от belverde

# 363
18/18.30 на мен лично ми е късно, а и ако блокират орлов мост става малко по-трудно прибирането. Защо държите да е по това време? Преди обед или по обед не ви ли е по-удобно?

# 364
шех, ти значи и в петък, и в събота ще идваш, така ли?  Hug

5 ми е малко проблемно обаче на мен, защото съм до 4 на курс към НДК, ще се върна към 4 и 30, а отделно тя спи по това време  Rolling Eyes

А, не, грешката е моя - мислех, че за петък говорите.

Не знам вече за какъв час да се уговорим - на мен и 5:30, и 6:00 или 6:30 ми е удобно. Кажете вие Simple Smile

# 365
Ули, бебоците ни към 11 лягат да спЯт. Като станаТ е баш в жегите. Принципно, ако сме на сянка нейде, на мен не ми пречи и следобяд да изляза. Но за утре не знам дали е добра идея тепърва да променяме часа. Иначе то винаги на някой няма да му е удобно, с малки деца и всяко с режима си е така  Simple Smile. На мен и от 5 до 7, 7 и 30 също не ми е удобно, защото Камелия тогава пак спи, ама то няма как иначе, така че ще мрънка и това е. Следобедния по може да го понесе с промяна, но този в 11 няма как. Казвайте, ако искате - ще го сменяме часа.  Hug

Белверде, ако съм без Камелия мога да дойда от НДК, да, ама тя ще си е вкъщи. А принципно аз в Южния пярк не съм ходила и хал хабер си нямам къде е и как да стигна до него  hahaha

# 366
Е, не, Блонди, щом на повечето ви е удобно това време, няма смисъл да се сменя, а и е прекалено краткосрочно.

# 367
Аз си надничам така нехайно, ама само да вметна за Блонди, че от НДК като се продължи само по Витошка в посока Витоша и.., неусетно се оказва човек на входа на Южен парк Wink, а иначе от Орлов мост пък с метрото до Сити центъра и от там е съвсем близо  Peace
Простете за вметката  Blush

# 368
  • София
Eho, ima li niakoi tuk? Ako ste si v Sf, da kaja, che utre - sriada, imame sreshta v Jujen park kym 10h s Vivien, branka, eventual I belverde.Simple Smile

# 369
  • София
Ейййй че ме яд, чак сега виждам съобщението, а можех да се класирам, е не за 10 но към 12 щяхме да пристигнеме.......... ужасно ме е яддддд
айде другата седмица пак, който ден кажете - ще следя темата и ще се постарая поне в 11 да сме налични, че каквито сме поспаланковци и мързеланковци ....

# 370
Някой за вторник или сряда;)

# 371
За протокола;) среща в сряда на Южния парк след 9:30;)

# 372
Аз пак като един виден протоколчик;) днес пак има среща 9:30-10:00 в Южния парк на Нишава;)

# 373
За днес ще опитам, но вече имам доста планирани задачки Simple Smile другата седмица съм на линия обаче Wink

# 374
За днес ще опитам, но вече имам доста планирани задачки Simple Smile другата седмица съм на линия обаче Wink
Радвам се да те видя, Сонче;) ние и другата седмица ще се организираме, но и днес ако успееш ще е супер!!

Общи условия

Активация на акаунт