Отговори
# 60
Понеделник и вторник гледам го дават слънчево по 12/13 градуса.

# 61
  • София
Айде организирайте се, че се затъжих  Flutter

# 62
Айде да се включа:) Вторник 12:30 - 13:00 Южен парк? (входа от към Нишава)????

# 63
Айде да се включа:) Вторник 12:30 - 13:00 Южен парк? (входа от към Нишава)????
или просто на територията на парка, а там  ще се събираме

# 64
  • София
Къде е този вход? Мога ли да стигна до Южния парк с метрото  newsm78

# 65
Можеш Simple Smile, ама не съвсем и няма да влезеш от него... стигаш до Сити център и по Арсеналски стигаш до централния вход...  Hug в този ред на мисли аз не смея нищо да кажа, че да видя първо как ще е дребосъков.... ooooh!

# 66
Не е ли по добре?

# 67
Аз пък съм с две, дали ще има желаещ да си вземе голямото дете?

# 68
Аз...  Joy hahaha освен ММ да взема ... Иначе той Ал ми е голямото дете Wink, а инаааче Иглуб, все така си е ... Запушено носле, хърка като го кърмя легнал, иначе спи спокойно и не му тече носа, но не е чист Sad. Аз си го извеждам де, но ако някой го притеснява, бих се въздържала от среща  Peace

# 69
Аз...  Joy hahaha освен ММ да взема ... Иначе той Ал ми е голямото дете Wink, а инаааче Иглуб, все така си е ... Запушено носле, хърка като го кърмя легнал, иначе спи спокойно и не му тече носа, но не е чист Sad. Аз си го извеждам де, но ако някой го притеснява, бих се въздържала от среща  Peace
  Joyнали утре си при личната му

# 70
  • София
О.к, аз ще дойда във вторник Peace Hug

# 71
И аз съм на линия във вторник Simple Smile

# 72
Липсвате ми...  Heart Eyes но започнах да пиша магистърската теза и едва ли ще мога да се присъединя  Cry
Весело изкарване на вас  Hug

# 73
Аз също не мога във вторник, защото ММ е рожденик... Дано топлото време се задържи и да има по-чести срещи Simple Smile

# 74
няма да мога Sad на преглед съм, ако се организирате скоро отново, може и да се включа Simple Smile
а Борисовата съвсем ли не ви е удобна като вариант? Simple Smile Южния е много готин парк, обаче докато стигна до там - три дена път с камили Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт