Отговори
# 75
Еми искам и аз пък!  Blush
Някой има ли който го е страх и е против? Понеже още покашляме, но аз мога да съм с маска...  Rolling Eyes

# 76
Който може да идва Simple Smile аз против нямам.
Дано да успея утре и аз. В колко часа започва голямото събиране  Joy
Аз и за днес съм навита.

# 77
Аз пък съм с две, дали ще има желаещ да си вземе голямото дете?

А като си с Викчо искаш ли по-ранен час? ....той няма ли да спи на обяд?

Кашлящи, хремави...идвайте.....няма да се врем по количките, и няма да си гушкаме взимно децата и готово! Hug

# 78
  • София
На мен малко ми се промениха плановете, утре в 16.00 ще ходя за цитонамазка и няма как да изляза толкова рано и после направо при д-ра ми, искам да си взема душ преди това, а да дойда, после да се връщам до къщи, после трябва да оставя малкия на майка ми - пак става дълга и широка Rolling Eyes
В сряда не искате ли пак на среща, дават го дори по-хубаво от вторник?
Вг1, аз не съм ходила на разходка там никога, струва ми се малко неприветливо Confused Ти в кой квартал си?

# 79
Аз пък съм с две, дали ще има желаещ да си вземе голямото дете?

А като си с Викчо искаш ли по-ранен час? ....той няма ли да спи на обяд?

Кашлящи, хремави...идвайте.....няма да се врем по количките, и няма да си гушкаме взимно децата и готово! Hug
Ами спи по принцип, но без принцип се замислих , че с него ми е адски трудно така или иначе и май ще си седя у нас или ще идвам съвсем за малко.....

# 80
Остава ли срещата за утре или да я местим за сряда с Belverde?

Trinity дай един телефон на личния ако закъснея да ви търся из парка, мерсииииииии

# 81
за сряда ако ще бъде, може и да успея Simple Smile
Белверде, аз съм от подуене, точно срещу малък градски зад канала. Успех с цитонамазката и аз съм при такъв дофтор утре  Embarassed

# 82
Аз сряда със сигурност няма да мога да дойда. Можеше днес да се видим Sad

# 83
  • София
Не променяйте срещата заради мен  Sad . Които не могат утре, може в сряда, ето и Вг1, а който иска може и утре и в сряда, то като е хубаво времето няма лошо вече всеки ден да сме по парковете Flutter 

# 84
Аз съм и за утре и за сряд;))) има ли някой сигурен за утре да св товарим с маги или направо за сряда остана????

# 85
Добро утро Mr. Green

Мисля да дойдем, преди това сме на контролен и ще минем.  Hug

# 86
И аз съм на линия Simple Smile

# 87
Тринити какво ще правим? Ако сме само двете и ДБС за малко ако искаш да го отлагаме за утре newsm78

# 88
Фрийдъмче, и аз и Айрънчето ще дойдем.... пък утре може пак Peace

# 89
супеееер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт