Канадска СвВалентинска тема 53

• 42 630
  • 710
  •   1
Отговори
# 360
  • Лавал-Пловдив
Срещата днес беше много приятна и за деца, и за възрастни. Мерси, момичета и момче.  cheers beer beer3 beer2

# 361
 Wink
Дам, съгласна.

# 362
  • Монреал
Срещата днес беше много приятна и за деца, и за възрастни. Мерси, момичета и момче.  cheers beer beer3 beer2

Peace Hug

# 363
Откъде мога да купя contact paper, на френски как се превежда?

# 364
  • Монреал
Какво представлява това, Галче? Някаква самозалепваща хартия ли? Ако е това съм виждала във рона и подобните му там магазини, май и в доларама има някакви ролки също.

# 365
  • Монреал
Film adhésif de protection / papier adhésif
поне така излезе в нета, не че знам френски  Laughing
Тарили е казала къде.

За лапад и аз съм гледала, но досега не съм намерила.

# 366
Лапад има в арабските магазини- в буркан или консерва е, стерилизиран

# 367
Film adhésif de protection / papier adhésif

И аз досега не бях го чувала, но изглежда доста занимателен материал за занимаване на малко дете или поне в нета така казват Laughing

# 368
  • Монреал
Simple Smile Ползвала съм от Доларама такова фолио - за облепяне на чекмеджета и рафтове. Лепилото не е от най-добрите, ъгълчетата се отлепят скоро след това. Но пак е по-добре от падаща боя...

Какво се чува за изборите, ще може ли да се гласува в Мтл?

# 369
  • Лавал-Пловдив
За да гласуваме в Мнт, трябва да има записани 100 човека, за да открият избирателна секция в църквата. Формуляри за записване има в църквата, идете ги попълнете, за да се съберат 100.

# 370
  • Канада, Монреал

Какво се чува за изборите, ще може ли да се гласува в Мтл?

Може да си направиш регистрация и онлайн тук, получих инфото по имейл: https://www.cik.bg/register

# 371
  • Монреал
Lady_Cherie, много полезно, благодаря!

# 372
Здравейте!
Имам въпрос към монреалските мами - някой има ли информация за консулски дни тук. Знам че се организират обикновенно през пролетта и есента, но кога точно  newsm78

# 373
Здравейте!
Имам въпрос към монреалските мами - някой има ли информация за консулски дни тук. Знам че се организират обикновенно през пролетта и есента, но кога точно  newsm78
"Консулски ден - 7 април

Посолството на Република България организира провеждане на  КОНСУЛСКИ ДЕН в Монреал.
 Място:  Българска Православна Църква Св. Иван Рилски: 1195 Rue Sauve Est, Montréal, QC, H2C 1Z8

Час :   10.30  -  14.30  

За въпроси преди 7 април:  Тел. 613-789-3215 или по е-майл:   embassy.ottawa@mfa.bg

Моля препратете тази информация на своите контакти за да стигне до максимално голям брой сънародници, които биха имали нужда от тези услуги.  

От настоятелството"

Получих това на майл-а, дано е от полза.
Майчета дайте да се съберем 100 човека и да гласуваме, все пак дали далеч от Родината, там са ни родителите, близките, приятелите, мисля че е важно и ние да дадем гласа си. Знам че по принцип е свързано с трудности и неудобства, но все би трябвало да има 100 човека от толкоз хиляди българи  в Монреал. Отивам да се регистрирам.

# 374
  • Монреал
Хм, много скоро е консулският ден, сигурно няма да са готови нашите документи. Секретарката ни беше казала, че ще идват май месец...
И аз смятам да се регистрирам за изборите.
А ако се съберат гласове и има секция, само регистрираните ли могат да гласуват?
Досега все сме в България като има избори, не съм наясно.

Общи условия

Активация на акаунт