Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са процедурите за лечение в Калгари, Канада?
Какви са алтернативите за хомеопатични лекари в Калгари?
Как да се справим с алергията към млечни продукти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са процедурите за лечение в Калгари, Канада?
В Калгари лекарите не бързат да предписват антибиотици, предпочитайки вместо това да препоръчват таленол за температура, почивка и течности. При по-сериозни случаи, като например в детска болница, се предписват лекарства. Личните лекари могат да бъдат трудни за намиране, но не и невъзможни. Хомеопатите не се покриват от здравното осигуряване, но има налични доктори. За рецепти за хомеопатични лекарства можете да се консултирате онлайн или да разгледате различни лекари в Калгари.
-
Какви са алтернативите за хомеопатични лекари в Калгари?
-
Как да се справим с алергията към млечни продукти?
За алергия към млечни продукти, може да се използва растително мляко като соев, оризов или овесен. Също така, може да се избягва млякото в рецептите чрез използване на кисело мляко или други алтернативи. За домашни ястия могат да се използват рецепти без мляко, като кекс със сладко от портокалови корички или мекички с мед или сладко.
-
Как мога да подновя картите си, ако няма да пътувам?
-
Как да се подготвим за тестове в детска градина?

Ние след 3 седмици правим 5.

,тук е слъчево и доста топло-малко да се постопля,че зимата много дълго продължи в Канада
.
Чакаме понеделник и 20 градуса, а дано 
Голямо папане пада у нас
колкото до стреса и депресията едва ли има някой, който да не е минал през това. Опитайте се да разтоварвате по някакъв начин, жизнено важно е да намерите как да изпускате парата, сега поне идва хубав сезон и се възползвайте максимално. Не знам какво още да ти кажа, мъчно ми е, че минавате през такъв период, дано само бързо да се измъкнете от него. За мен лично много помага да нямам конкретни очаквания от/за дадена ситуация, но знам, че не винаги е възможно. Вие от колко време сте в Канада? Освен работата има ли друго, което да ви притеснява? Ние скоро ще направим 4 години тук и въпреки, че ни най-малко не се оплаквам от начина, по който ни се стекоха нещата, все пак ми тежи, че така и не си намерихме "среда" - имаме познати семейства и 2-3, които мога да нарека в някаква степен приятелски, но дотам...и честно казано, ми е мъчно, когато по празници и по поводи почнат да се заформят разни компании, а ние обикновено сме сами. Общо-взето мен депресията ме обхваща в празничните сезони...айде, излях си и аз душата