Лошото е че им писна и вече не искат нищо. Хайде каката я придумвам, но малката...
)) Ще пробвам тази нощ пък ако не стане утре на лов за големи репи 
Пием всичко, особено когато е от биберон. Това е нашия номер, но този чай го отказа категорично 
. Кратко, неясно, но това е положението
.
.
Явно има доста кашлящи дечица. Ние за сега вързахме проблема с постоянните сополи с антибиотик, сополи няма от седмица, но от време на време му хрипат гърдичките, не се е изчистил напълно ще видим до кога ще издържим. А кашлящите да оздравяват бързо
.
А за книгите изглеждат интересни..ще взема да ги купя.Между другото записах Ая при Драганов,за вторник.Не сме я водили от бебе и неото настоя да я види пак.А тя не обича да я водим освен за нещо важно.Та смята,че е хубаво ортопед да си ги гледа първите години.Ще видя какво ще каже,ако трябва и второ мнение ще търсим.Има еен Алексиев в Горна баня,май е добър много..ама то всеки различно мнение..Сега се чудя как ще идем в 10 във Вма,като тя спи до 9 понякога:)
При нас вече всичко отшумя и Гоги си дивее бесно както си знае. Вчера извадихме гумените ботуши, които му купих и голям кеф. Пробва всички локви без да пропусне и после искаше да спи с ботушите. Едвам го убедих, че е по-добре без тях.
Мисля утре да го водя и ще видим. Ако са ги сменили ще черпя ,ама едва ли ... предполагам ,че са болни и нещо застъпват по няколко смяни в различни групи . Ходи врътни едно кръгче в двора и го виж
)) поне имаш тази възможност.

, независимо кога заспива вечер. И до 13.00 няма никакви признаци на умора

) А ако знаете какви картини рисува, с голямо усърдие!
)) Храната е обща, храним се всички заедно и ядем едно и също. Вече четем приказки, стихотворни
Бях купила лятото от една поредица 10 книжки на издателство Фют, вечер четем поне по 2-3 преди заспиване. Любимата й е "Автогара в гората", нея задължително по 2 пъти
Е, не ме питайте така колко време е приспиването, ама какво да се прави
))
.Забрах го в петък от градинката и както нищо му нямаше започна една ужасна кашлица и Т до към 38.5 .Като му дам нурофен до минута вече я сваляше.Според мен при нас явно е бил някакъв грип ,пък и като му погледнах в устата един от кътниците е тръгнал да избива ,но все още не е избил,а венеца му е цъфнал направо
,а ако се разболее да му минавам от един Колдрекс
Че аз и него не мога
И май вече взе да си се разглезва ама да видим как се справяме по-натам.Иначе браво за бибките..аз съм на мнение,че всяко нещо с времето си.Всичко заминава лека полека.Аз също бях писала,че общо взето такова е схващането,че не може да се говори за изкривяване освен ако не е детето нонстоп с бибата.
Ще взема да ги видя тези книжки дето казвате,въпреки че сме заринати,но тя май признава само големите с многото приказки вътре засега.Вечер ме разхожда по 2-3 дето имаме и само си поръчва някакви приказки:)
Аз не съм давала имуностимуланти,но за Имунобор съм чувала добри отзиви.Само се мудя каква е тази патемтована съставка Бета..еди какво си..нали уж е само на растителна основа?Ако някой има идея?
Почнах физ. разтвор ,неото каза вит Ц и Осцилококцинум,че баща й беше и той с лека хрема.Даже първата вечер направих това с изпаренията от лук деъо Пламс каза.Първата нощ сериозно не можеше да диша и спа едвам и то само върху мен седнала.Абе кофти си е тия хреми.Сега капвам и сребърна вода чат пат и да видим накъде ще тръгнем.Иначе взехме и този Еуфорбиум,този път спрей ама не съм го тествала.За вечер исках да ви кажа,едно кремче Низита на основа на сол,и с нещо като вазелин,отпушва и омекотява разранената лигавица на нослето.Може да пробвате,съвсем не е нялакво лекарство,става и за кърмачета.