Пролет иде, слънце грее - декемврийче пак щурее -22

• 64 389
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Да, за Бодуров четох и аз по темите за пътуванията-положителни отзиви имаше.
Ние ще бъдем на http://www.serenity-bay-bg.com/
Точно заради близостта до плажа, тоест на плажа ще сме:-)

Цвети, страхотна новина! Hug

# 586
Здравейте и от нас!
Виждам, че вече има завърнали се от почивка. mama_Iva, dobra, радвам се, че сте изкарали безпроблемно почивките! И аз заглеждах Ескада бийч, но и аз като second реших, че ще е далеч плажа и се отказахме. Направихме един уикенд в Несебър, но като видяхме лудницата каква е и заложихме отново на Албена. Най-вече заради хотела на пясъка и спокойствието да сме на аи.
Изпратих малките на вилата в село с баба и дядо им днес и даже не знам кога ще се връщат. Laughing Лошото е, че нещо съм болна и всичко ме боли. Пия аб и лежа по цял ден. ooooh!
Супер новина, Цвети! Браво! Simple Smile

# 587
Аз да ви споделя - днес бях на контролен преглед на фетална ехокардиография и направо ще се пръсна от щастие. Доктора , каза че бебето се развива много добре и всичко е наред. Препоръча ми в трети месец да отидем на профилактичен преглед.
Ех, чаках тази новина с огромно нетърпение! Честито и пак честито!!!

# 588
Да, за Бодуров четох и аз по темите за пътуванията-положителни отзиви имаше.
Ние ще бъдем на http://www.serenity-bay-bg.com/
Точно заради близостта до плажа, тоест на плажа ще сме:-)

Цвети, страхотна новина! Hug
second, кога сте на море? Ние ще сме в хотела зад вашия, South Beach. От 21.07 до 28.07.

Цвети, много се радвам за хубавата новина. Знаех си, че всичко ще е ОК. Hug

# 589
Здравейте и от нас!

Бисе  Hug да изкара и малкия леко и от сега нататък само положителни летни емоции Peace

Цвети  Hug страхотна новина  newsm44. Вече си си отдъхнала и може спокойно да се наслаждаваш на бременността.  /и макар, че не искам трето, ме хвана лека носталгия  Embarassed/

Иве, може ли наистина да споделиш за плажа.
Скрит текст:
Далече ли е пеша/с количка? Тя малката си ходи без проблем, количката по-скоро да носи багажа  Wink Пише, че има зона към самия хотел, но стигат ли местата, ако отидеш по-късно? Вътре във водата каменисто ли е? И как е дълбочината? Може и на лични. И още един въпрос, как така не плащахте и за двете деца? През коя агенция резервирахте. Това е от сайта на самия хотел :
"- Първо дете  до 11,99 години се настанява безплатно.
- Второ дете  до 11,99 години доплаща по 22 лв. на ден."
Предварително благодаря  Hug

# 590
Poli.t , ще се засечем значи Sunglasses

B_NADI, благодаря Hug засега положението изглежда по-зле..

# 591
Цвети, много се радвам. Страхотна новина. Желая ти леки седмици до края, хубаво лято с Гоги  и разбира се леко раждане  Hug Hug Hug

Б-Нади, ще ти пиша на лични ,че да не занимавам всички. Само ще кажа ,че пеша до плажа с деца не е добре Simple Smile Близо е ,но не е като да си на самия плаж.

Бисе ,Поли ,желая ви приятно изкаване на моренцето, да си поплажувате заедно и разбира се да дадете отзиви , защото определено и аз бях хвърлила око на тези два хотела. Дори и периода щеше да е като вашия Simple Smile

# 592
  • София
много ви благодаря Simple Smile. Определено си отдъхнах.

Да ви разкажа вчера как ме изненада моето момче Simple Smile Бяхме на детски рожден ден и там всичко беше много помислено за деца имаше една дама с йоника и пяха и танцуваха песнички, имаше игри с родителите , много забавно. В края на празника бяхме останали 3-4 семейства и на едно шкафче се качват Гоги и едно момиченце и почват да пеят с пълно гърло и имитират все едно имат микрофони с едни свирки за парти, направо готови за Кой е по-по-най. Уникални бяха двамата, незнам дали сте чували Зеленчуци-те на два гласа, но те го докараха.

# 593
Цвети,искрено се радвам за вас HugДа си спокойна сега и Гоги да слушка,че да си изкараш хубаво лятото!:)

Бисе,лекинко да мине! HugА след това да си изкарате супер моренце!

Поли,и на вас много весело море! HugА и на всички,на които им предстои пътуване!

Ние сме си на село вече,пътя мина доста добре до обед,почти на гладно.Но в стола не щв,стои малко и почва да се мята към мен и докато не я взема няма отказване.Говоря как е опасно,чичко полицай бла бла...няма...Но все пак е напредък;)

Тук й е чудно,снощи бихме всички рекорди..до 22 навън:)Има и дечица няколко дето ще са си дружки лятото:)

Иначе за песните..онзи ден си работи Радио 1 в нас ама като фон,не силно.Бяхме всички и нашите също.Инв един момент тя тича да засили и вика :Бон Дови:)Знае IT's my life,от филма за сватбата пак..и щом я чуе сигнализира:)Даже се опитва да изпее накрая всеки път It"s my ...айф;)

За почивките запазихме за началото на септември няколко дни във Велинград.Малко се двоумя още,аз много си обичам Хисаря и наоколо,та да не го сменим в един момент..но ще следя и времето..че ако е жега в Хисаря е мнооого жега и не става.Живи и здрави,после пак ще ни върне на село докато има хубаво време.

Тези дни ще имам нет,че половинката е тук,ама като замине май ще съм без..не си взех карта друга.Ще видим,но като мога ще наглеждам:)

# 594

Значи вас ще ви разпозная отдалеч по броя деца.  Mr. Green Ще се обадя, да се запознаем на живо.

# 595
Здравейте момичета!
TSVETY_GEORGIEVA много хубава новина.Желая ти леки месеци до края и живо и здраво бебче.

SECOND бързо да минава при бебчо варицелата.Поне вече няма да се притесняваш от тази болест в бъдеще.
ENIGMATA да преминава и бързо при теб този вирус,че в това време си е гадничко да си болен.

Ние бяхме в Хисаря за няколко дни.Нали не можем да пътуваме на дълги разстояния избрахме по близка дестинация.През повечето време бяхме на задната седалка,след това за малко и отпред.Столчето си го носихме само за красота.Въобще на седна в него.Въпреки нашите опити и обяснения.Много ни хареса.Времето също беше хубаво,не беше и много горещо.
Весели почивки на всички,на които им предстои.

# 596

Значи вас ще ви разпозная отдалеч по броя деца.  Mr. Green Ще се обадя, да се запознаем на живо.
Непременно се обади Peace
Може да викнем и Дани, която отдавна не пише тук..но пък си е цяло лято в Царево:-)

# 597
  • Ямбол
Момичета,като ви чета за морето,на мен пак ми се прииска,въпреки ,че плажувахме и в Израел,и тук в Черноморец,но все сякаш не е достатъчно.
Ние отседнахме в 1 къща,2 легла,кошара дори имаше,холна маса+столове,кухня,коридор,кухня с печка,котлони,тиган,прибори,съдове,ел.кана за вода,тераса с изглед към плажа голяма с маса,с тв,с нет,WC,баня. на 6 лв на човек,дете безплатно,страхотно беше.Юни даваше на 6 лв,Юли на 7,Август 8 лв,ние почнахме да се базикаме,че ако наемем целогодишно на 4 лв,ще ни излезе по-евтино,отколкото у дома да живеем Simple Smile
Дени ставаше към 8:30-9 ч и не мирясваше,цял ден на плажа от 10 до 19 ч,лудее,бяга,не излиза от водата,която е още студена,аз само 1 път се престраших да вляза.
Тя като и кажем да излиза и почва да си мие уж формичките 1 по 1,цапа се нарочно с пясък,уж да ходи да се мие..Не мирясваше до 23 ч я лягаш зорлен,вечер край заведения като чуеше музика и заиграваше на улицата.
На Луна Парка,не главния големия,а 1 по-малък я качихме на 1 въртележка,дядото върти всичките комшийски внучета,че и нашата намаза 20 мин нон-стоп,чак и писна и искаше да става.
Плажа беспокоен,хареса ми,че има до нас чешма да се измиеш,баня,тоалетна чисти,заведение на близо,закуски,магазин,а горе до чешмата има трева с храсти в която си слагахме плодове и стояха на сянка на хладно Simple Smile
Но мина почивката,сега почиваме от ясла 1 месец,после само Август ще ходи и от Септември на домче.
Много и се ходи,а сега ми казва,че искала на училище да ходи  Laughing
Ние от неделя си имаме малко кученце,много му се радва,не дава никой да и го пипа,ако някой  и каже,че ще го вземе почва да плаче.Много се грижи за него.
Доста е и гальовна,вси иска да се гушка напоследък,дори и в баща си,което преди Израел бе само на сила или срещу лакомство.
А сега,само да чуе,че някой нещо го боли,иска да целуне,казва да пие хапче,да отиде на доктор  Grinning
Спирам,че стана роман,пазете се и приятно плажуване,без вируси Simple Smile

# 598
  • Бургас
tsvety_georgieva, много се радвам, това наистина е най-хубавата новина в темата  Heart Eyes Hug

никид, аз не разбрах, за какво "домче" става въпрос от септември?
Може ли на лични да ми пратиш някакви координати на тази къща в Черноморец? Че в края на юли ми се иска да сменя обстановката поне за седмица.

Моят син е голям инат и на всичкото отгоре го раздава доста агресивен. На площадките, види ли усмихнато детенце е кротък и обикновено става страхотна игра. Обаче стори ли му се, че някой не го гледа както трябва - почва да ръмжи и да вика "бой, бой". Големи срамове берем с него. В яслата се оплакаха на няколко пъти, че удрял деца без причина... Същото отношение наблюдаваме и вкъщи, там пострадалата е кака му  ooooh!

# 599
Здравейте!
tsvety_georgieva, честито и от мен  Hug Peace
Аз съм вече в сесия и започнах с изпитите - нещата вървят нормално.
Мишето е добре, щурее и расте с часове: много бърбори и само пита, за всичко пита...много забавни моменти се случват напоследък...в асансьора сме, движим се нагоре, има цифри написани на вратата и изведнъж Мишето казва: едно пада, две пада, три пада...и аз в първия момент не загрявам, но после започвам да се смея...така детето обясява движението нагоре - ние сме на осмия етаж...
Незабравимо лято и спокойни почивки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт