Пролет иде, слънце грее - декемврийче пак щурее -22

• 64 078
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета!
Ние сме си още на село. За децата е голямо удоволствие, каката вече иска да живее тук. Имаме и 2 братовчедчета на тяхната възраст и им е забавно.  Двора не е особено безопасен и все някой от нас търчи по Гошо. Има разхвърляни ръждиви железа, дупки... но поне големите сами се гледат. Сега си говорят по радиостанция : "Чакам те при кокошките"   Laughing Вечер настава караница кой да събира яйцата  Mr. Green Живописно детство! Както Кали го нарича, пълно безвремие!
По центъра има модерни катерушки, поддържано, красиво. Усвояват пари по разни евро проекти. Наблизо има зооградина. Толкова чисто и поддържано място не съм виждала. Децата се размазахаот удоволствие! http://holidayecho.com/?p=1
ANGYA, дядовците са много печени. Бъди сигурна, че за септември сте готови!

# 631
Привет и  Hug от нас с Мишето. За пътуването: Ние пътуваме за около час-два често, в столчето стои, но иска да е прав между предните седалки  - иска всичко да види и да гледа така през цялото време. Ако се наложи за по-дълго време да пътуваме, слагам коланите и е послушен или заспива, ако е време за спане. Мирува обикновено, защото са с каката и се забавляват двамата.
Добре сме, край нас се боледува, но ние за сега одържаме фронта. Ходим вечер да играем в детската градина, в която е записан и много се радва, че ще става малък ученик - опивам се да го настройвам положително и да е в контакт с повече деца, че да е малко подготвен за нещата, които го очакват наесен.
За моренце все още се чудим... като че ли всички искаме да ходим и ще се организираме набързо, когато тати се поосвободи малко от работа. Обмисляме за бунгала, за да са по-свободни децата, но не зная как ще се получи.
Поздрави за всички   lovekiss

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 20:45 от pipi_mb

# 632
Повече с децата - никъде  Laughing Бяхме на планина 7 дни, мислих на море да ходим - отказах се  Mr. Green

# 633
Хехе Бебеш, ти май и миналата година заяви категорично същото HugНо явно са успели да те убедят някак:) Каква да кажа .. аз с нея само предпочитам да си играя на сигурно, а с два броя накуп в ранна възраст:)Дано вече следващите години са по-други. Аз си знам, че и тази съм си на работа докато сме на село. Честно казано тя не остава и за 5 минути без мен... едвам се къпя..ама да са здрави само!Просто хубавото тук е, че е все на въздух, а баба милата върши всичко по къщата и това все пак си е някаква почивка за мен...Simple SmileНо да я оставя май няма да е до първи клас:)

Добра, супер че сте на село и вие:0 Много е безгрижно:)

Поздрави на всички!

# 634
Калина, искам и аз като при теб къща на село с дворче, за съжаление и двамата с мъжа ми вече нямаме села и сме си затикани в жегата в града. Благородно завиждам.
Хихи, така е паметта ми бързо изветрява, трябва да си го напиша някъде за да може догодина да не забравя.

# 635
Бебеш, вярно, че може да е тегаво с 2 на "почивка"  Mr. Green
Но все пак, при внимателно планиране си е много весело. Примерно, ако отидете на бунгало в затворен къмпинг, с градина и детска площадка със сигурност ще си починете. Пускаш ги да беснеят навън с другите деца, а ти си пиеш кафето на верандата. Аз си бях нарочила бунгала Рино в Арапя, но така и не придумах ММ.
Кали, вече сме си в София. Доста ми е тегаво, нещо не влизам в ритъм. Моите нали са с различен график. Малкия седи затворен сутрин, защото кака му спи до 10ч и преди 11:30ч не можем да излезем. После пък бързам да ги прибера рано, Гошо трябва да легне към 14ч. Тогава кака му пък седи затворена, защото той спи до 18ч, днес до 19:30ч .....  На село беше лесно, аз си лягам на обед с дребния, а кака играе самостоятелно по двора...
Кали,
Скрит текст:
на връщане минахме през Врачанския балкан. Ако не беше толкова крив час щях да ти се обадя да ги съберем. Сега с ММ разглеждаме обяви за къщи във вашия район, направо се влюбихме! Приказно красиво е. Дай идеи за хубави села около вас. (един съсед ми предлага къща в Чипровци, там не съм била още. Вървели по 5-6,000лв  newsm78 )

# 636
Привет и от нас!

Вчера се върнахме от море (за втори път това лято) и вече съм сигурна, че най-искрено можеш да се радваш на морето когато си на 2 и половина.
Калина се забавляваше невероятно много, също толкова много не слушаше, но напоследък е все така - философства, разправя се, инати се.
Но пък става и все по-креативна в поведението си за постигане на цел - вкарва чар, подкупва ни или пък пробва по заобиколни пътища.

Големият ни успех е, че без проблем ни приеха в детската градина зад нашия блок. Така че на есен с песен newsm10

Сега лятото почти не я пращам на ясла - имат сборни групи, но така или иначе и за трите дена в които беше там този месец пак успя да хване вирус - сополи и температура. В същност сополите са постоянният спътник на Кики от както е на ясла Weary Сега съм я оставила на майка ми да се бори с досадниците  smile3508

# 637
Добра, аз докато вляза... вие може да сте купили вече...Simple Smile)) Майтап настрана, ще седна дати пиша на Лични тези дни повече. Прекрасно е, но истината е, че ако не се живее нонстоп там.. е тегаво... доста кражби са в този регион. И ако водят, че се идва само уикенди тарашат често. Поне в наше село е така... а знам, че не само в наше...Баба и дядо вече не си идват зимите като преди, щото не знаят какво ще заварят.

Иначе е разкош около Враца, така си е:) Много го обичам това място.

Мери, честито ви приемане Hug

Бебеш, може пък вече догодина да са супер децата:) Ние вече сме направили грандиозни планове... за море нейде в Гърция с цялата ни банда приятели;) Ккато едно време...

Ние сме добре, нищо ново... всъщност много нови неща всеки ден, ама вече едвам ги записвам в тефтера й JoyПрави такива разсъждения вече, че ни спира тока:) Повтаря всичко, ама всичко като папагал. Даже вчера се смяхме... Обяснявам й твърдо нещо, не помня вече какво.. И накрая я целувам и тя: Айде, беежката мина, ега почва обичането:)

Лека нощ на всички!

# 638
  • София
Кали, Ая ме разби Simple Smile Гоги , вчера нещо ми обяснява, но аз съм се замислила и по едно време го чувам Мамо, объни внимание Simple Smile и е такъв Защотко всичко разпитва.

Много са готини децата Simple Smile

# 639
Кали, Ая ме разби Simple Smile Гоги , вчера нещо ми обяснява, но аз съм се замислила и по едно време го чувам Мамо, объни внимание Simple Smile и е такъв Защотко всичко разпитва.

Много са готини децата Simple Smile
Цвети, гледам ти линийката и се радвам! Време не остана!
Кали, не сме се залетели като луди да избираме, но ровя в нета като имам време, показвам на ММ и обсъждаме. Вариантите са или да купим или да вложим малко следства в къщата където е лелята. Поне са там целогодишно и няма да се краде.
Ние удържахме фронта на морето, на село,  но ето ни в София и бързичко се разболяхме.

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 20:19 от dobra

# 640
Здравейте,днес сутринта се върнахме от морето,първото море на малката,много и хареса.Ние едва сме се върнали,тя пита кога ще ходим пак.Не мога да се надявам Септември да отидем пак.Просто няма финанси.Малкия ще го закараме на село,не знам точно кога,след седми Август ще е все пак.Това е за сега,че не съм си доспала,а ме чака още много работа.

# 641
  • Бургас
rosikosefi, браво на вас, че сте изкарали хубаво на морето.

Ние миналата седмица приключихме с яслата. Започнаха ремонт там и направиха сборни групи в някаква друга ясла. Решихме да избегнем допълнителния стрес, защото и без това предстои тръгване на градина от септември.

От събота се мъчим да караме без памперс /в будно състояние/, засега успеха клони към нулата. Дали ще сварим до септември - много взех да се съмнявам  ooooh!

# 642
# 643
  • София
здравейте,

Добра, време не остана Simple Smile изпаднала съм в бесна паника , както си бях спокойна и изведнъж така се стреснах остават 2-3 седмици.

Ние миналата седмица приключихме с яслата. Започнаха ремонт там и направиха сборни групи в някаква друга ясла. Решихме да избегнем допълнителния стрес, защото и без това предстои тръгване на градина от септември.

Ние от четвъртък приключваме с яслата, поради същата причина. Та утре ни е последен ден в яслата с тези дечица и лели. Гоги не разбира май че вече няма да ги вижда, въпреки че му обяснявам. Вчера го подстригахме и сега прилича на малко червейче.

# 644
здравейте,

Добра, време не остана Simple Smile изпаднала съм в бесна паника , както си бях спокойна и изведнъж така се стреснах остават ..
Цвети, няма място за паника. Този път ще се насладиш повече на майчинството, ще ти е по-спокойно, ще си по-уверена. Дори сега да не си спомняш всичко, гушнеш ли бебо нещата си идват на мястото!  Дано имаш помощ за Гого първите седмици,  да си влезеш в ритъм! 

Общи условия

Активация на акаунт