И малко с насмешка- добре че не остана време докато родиш, че да вземем да я изпишем най после тая пролетна тема- с поздравления за теб
))))
Та и това е една от причините поради , която не го пусна още на ясла без памперс. Но пък и аз нямам бърза работа, нали и тази година ще сме на ясла. Все пак се надявам до края на лятото да пеиключим с памперса, защото ми се струва,че вече е достатъчно голям.
Много гадно. Някой с подобен проблем , сега ... преди ??? 
Така ,че не се впрягай излишно .... 

Честито! Дано мине леко и без усложнения и да не бързат да излизат. Голяма радост ще е за каките
Ще има по едно за всяка
Да си изкарате хубава и спокойна почивка.
" Има си думи които само аз и той и разбираме и такива, които никой не разбира и съответно тя се ядосва като почне да иска нещо, а аз не мога да разбера какво и я карам да показва. Например люлка е "туйта" и всичко което е с "К" е с "п" - кака е тата, куче е пуче и т.н., а пък за родовете при нея всичко различно от нея, за което се случва да казва и АЗ освен Борито ........ е тоз. Тоз бебе, тоз тата ......... Кака и проговори рано и чисто, но това съвсем не ме притеснява, даже са ми сладки бебешките и думички, точно защото при голямата ги нямаше.Препоръчани теми