Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 911
  • 839
  •   1
Отговори
# 675
  • София
ЧЕСТИ ПРАЗНИК !Мили момичета,бъдете здрави,усмихнати и много обичани!!!  bouquet

# 676
Здравейте! Днес си взех резултатите от цитонамазката, но гинеколожката ми я нямаше и не намерих кой да ми ги разчете. Ако някой тук разбира ще ми каже ли дали има от какво да се притеснявам. Ето ги и резултатите:

Микроскопско описание:
1053 - плоски епителни клетки от горните слоеве, левкоцити (+++), бацили (+++)
1054 - плоски епителни клетки от горните слоеве, ендоцервикални клетки, слуз, левкоцити (++), бацили (++), коки (+)

Морфологична диагноза:
Цервицит и ендоцервицит ПАП II

# 677
  • Wolwedans
Здравейте! Днес си взех резултатите от цитонамазката, но гинеколожката ми я нямаше и не намерих кой да ми ги разчете. Ако някой тук разбира ще ми каже ли дали има от какво да се притеснявам. Ето ги и резултатите:

Микроскопско описание:
1053 - плоски епителни клетки от горните слоеве, левкоцити (+++), бацили (+++)
1054 - плоски епителни клетки от горните слоеве, ендоцервикални клетки, слуз, левкоцити (++), бацили (++), коки (+)

Морфологична диагноза:
Цервицит и ендоцервицит ПАП II
Имаш възпаление, комбинирано и на влагалището и на канала на шийката. Ще те лекуват и после отново ще ти пуснат контролна цитонамазка

# 678
Днес тук е пусто.....Сигурно е за добро  Peace

# 679
  • София
Хееееееееей,момичета,къде сте...?Надявам се ,че сте добре и си прекарвате страхотно!!! Hug

# 680
Хееееееееей,момичета,къде сте...?Надявам се ,че сте добре и си прекарвате страхотно!!! Hug
Аааа, направо върха! Пишем домашни  Crazy Crazy

# 681

Грижим се за болен от варицела Crazy Grinning

# 682

Грижим се за болен от варицела Crazy Grinning

smile3505  Почивай си доколкото е възможно  Hug

# 683
Здравейте преди две седмици ходих на профилактичен преглед и цитонамазка  нямах никакви оплаквания при прегледа ми откриха полип на шийката и го премахна веднага нищо неусетих  изпратихаго  в лабораториятя  днес  ходих да си взема резултатите  резултата  от цитологично изследване гръпа А задоволителна клетки в норма без HPV  Резултата от биопсията единични плоскоепителни клетки макрофаги  за цитонамазката прочетох че този резултат е добър ако може да ми кажете за биопсията имали за какво да се притеснявам

# 684
Как се маха полип на профилактичен преглед  newsm78

# 685
Здравейте момичета, аз имам един, може би глупав, но все пак въпрос Simple Smile Знае ли някой за какво време се формира раничката на шийката? Дали да кажем се появява в рамките на месец - два или трябва повече време да се формира??

# 686
Според мен никой не може да ти отговори, до организъм си е.

Момичета, да питам някой друг пил ли е по такава схема противозачатъчни след конизацията - по 2 хапчета на ден, започвайки една седмица преди цикъла? 11ти ден след конизацията получих вече слабо розово кървене, което сигурно е нормално, но откакто почнах хапчетата имам непрекъснато болки в яйчниците, в гърдите, а и зверско ПМС, горкият ми мъж, още 18 хапчета ми остават Laughing

# 687
nefertari каза че се е държал на савсем тънко краче нищо не усетих после два дена савсем леко кървене цикъла си ми доиде когато трябва сега ще си запиша час при друг лекар за второ мнение а днес ще ходя при тоя да ми разчете резултатите

# 688
Не знам, аз не мога да ти кажа. Полипи знам, че не се махат така просто, знам, че за да се махнат се прави абразио.

# 689
Според мен никой не може да ти отговори, до организъм си е.

Момичета, да питам някой друг пил ли е по такава схема противозачатъчни след конизацията - по 2 хапчета на ден, започвайки една седмица преди цикъла? 11ти ден след конизацията получих вече слабо розово кървене, което сигурно е нормално, но откакто почнах хапчетата имам непрекъснато болки в яйчниците, в гърдите, а и зверско ПМС, горкият ми мъж, още 18 хапчета ми остават Laughing

Много ми се вижда по 2 на ден, но лекарите преценяват, то зависи и от хапчетата. Това розовото зацапване може и да не е от цикъла, а от хапчетата. Другите симптоми понякога се появяват, когато пиеш за първи път, на организма му трябва време да свикне с тези хормони, особено ако са по-силни. Затова обикновено и в опаковките пише, че трябват понякога 2-3 опаковки, за да отшумят симптомите. Относно мъжа ти- мисля, че проблемите са за теб, а не за него така, че да не ги съжаляваме толкова  Laughing Wink

Общи условия

Активация на акаунт