По-удобно ми е 
.......
Много от вас написаха как едно време са ходели с родителите си на гости и това много им е харесвало, играели са си с други деца, докато възрастните си говорят, смеят и забавляват. Моите спомени също са такива, може би заради това много обичам гости и много често каня, жалко, че често ми отказват поради една или друга причина, като аз знам основната- на хората вече не им се общува с други хора. Явно е много по-готино да висиш сам пред компютъра и да зяпаш тъпо фейса или някой форум, вместо да си говорите с приятни хора за неща, които ви вълнуват. Много важно, че трябвало да ударите една метла преди това, или пък да напъхате чиниите в съдомиялната, това го правите всеки ден и без гости, нали? А за готвенето, винаги може да се вземе някоя готова салата и мезе, нещо от някой кулинарен магазин, ако толкова не ви се занимава да готвите. Лятото- домати и краставици, пържени картофи и разни нарязани мезета не отнемат чак толкова време. Просто хората нямат желание за нищо, това е толкова тъжно ....Препоръчани теми