"Каним ви на гости, но не у дома!"

• 48 893
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Ми, Вили, не знам. Майка ми сигурност ще си помисли, че нещо ми има - я температура, я нещо по-сериозно...
Мъжът ми сигурно директно ще ме качи на линейка.

# 511
   Ах, недей... Joy  Сега вече окончателно лъсна пропастта между тебе и форума.

# 512
Ми, Вили, не знам. Майка ми сигурност ще си помисли, че нещо ми има - я температура, я нещо по-сериозно...
Мъжът ми сигурно директно ще ме качи на линейка.

Излиза, че би било насила да сервираш по различен от обичайния за теб начин, нали?  Laughing
Ох, дали ще те разбере някой от форума...Тук трудно се вярва в неща, различни от личното битие.

П.П. и аз ако поканя с такава маса и гурме обичайните заподозрени у нас и това е без повод - вероятно също ще ми пипнат челото  Joy
така е, среда, начин на живот, въобще  Hug
Ама това не ме дразни и не те мразя, да знаеш. Да не си помислиш, че съм от масата и аз  Naughty

# 513
  • Варна
Така е. Всеки си гледа собствената купичка.

# 514
  • Варна

Ох, дали ще те разбере някой от форума...

Ти пък!? Откъде толкоз интелект у потребителите?

# 515

Ох, дали ще те разбере някой от форума...

Ти пък!? Откъде толкоз интелект у потребителите?

Не е до интелект и сама го знаеш.
Хората днес са така затворени в себе си, озлобени дори, виждам го всеки ден - по улиците, по градския транспорт...Дори наши приятели рядко вече засичаме, не че има проблеми между нас, просто всеки с проблемите си, а те май доста се явяват напоследък. Ние не сме отлично финансово, но често чувам коментари от сорта - аа, вие сте си добре, не смей да се оплакваш...все едно поговорката - "Не на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле" действа в пълна сила... Tired

# 516
  • София
При мен менюто е едно и също... Ей, тези гости - не им омръзна, щом не се отказват Laughing Laughing Laughing

# 517
Цялата работа е в подреждането, а не в готвенето на това тъй претенциозно наречено Гурме...

готвиш и украсяваш с финес с няколко соса ... Няма нищо сложно толкова Друг е въпроса ако в домашна обстановка спретнеш такова чудо (не че не съм го правила де) ... после ме карат да досипвам в чиниите и така няколко пъти... Накрая миялната машина не може да поеме цялото количество мръсни чинии ... И ме вкарва в разход  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Е по добре тогава на заведение ... поне някой друг да се потруди с почистването след погрома  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 518
  • Варна
Клодия, адмирации!  smile3501

# 519
Последното не знам дали е гурме, снимката е толкова ужасна  Confused
Много мразя храна с претенции да бъде снимана тъпо.  Crazy
Затова чета Good Food. Не че някога ще сготвя нещо, ама така хубаво и апетитно снимат  Laughing

# 520
  • София
Аз предпочитам да е в обща чиния, а после да се слагат сами в чинията Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 521
  • Варна
Не всички са професионални фотографи, все пак.

# 522
Аз предпочитам да е в обща чиния, а после да се слагат сами в чинията Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да, блок-маса, но това мога да си го позволя на вилата.
Лично аз не харесвам "порции".

# 523
Салатите винаги са ми в общи купи и всеки си слага от която колкото иска.

# 524
  • София
Това са за големите:

А така - за децата:

Общи условия

Активация на акаунт