"Каним ви на гости, но не у дома!"

• 48 700
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 780
Леле, ама темата отишла към мъжа на Човечето, аз, понеже вече лично го познавам, ще дам един глас за него, човека е пич .... Много са ви трън в  очите някой мъже, ей... То да не смее човек да се похвали, верно, че повечето масово не са стока, ма чак такава злост и неверие...  ooooh!  Laughing Преди беше Краси, сега Човечето ли емнахте?

Прави впечатление, когато непрекъснато се изтъква нещо и човек се пита защо.  Сякаш е изключително. Нашите мъже помагат, отгатват всяко наше желание, засипват ни с цветя и любов и ние си го смятаме за най-нормалното нещо. Не го изтъкваме във всяко изречение.  

# 781
  • София
Не си личи, че помагат. Когато наистина човекът до теб помага, не се налага да мрънкаш колко е изтощително и бавно готвенето, чистенето и т.нат.  ;-
 Или пък обичате да мрънкате, за трети вариант не се сещам.  Mr. Green

# 782
Много са ви трън в  очите някой мъже, ей... То да не смее човек да се похвали, верно, че повечето масово не са стока, ма чак такава злост и неверие...  ooooh!  Laughing Преди беше Краси, сега Човечето ли емнахте?

Прави впечатление, когато непрекъснато се изтъква нещо и човек се пита защо.  Сякаш е изключително. Нашите мъже помагат, отгатват всяко наше желание, засипват ни с цветя и любов и ние си го смятаме за най-нормалното нещо. Не го изтъкваме във всяко изречение.  

Не мисля, че става въпрос за изтъкване.
А за начин и стил на комуникация.
Ако аз споделя на приятелка, или на хора от нашата компания :
"С мъжа ми, ходихме да пазаруваме, после си почивахме, преди да подхванем седмичното почистване...." -никой няма да реагира    Shocked  и да каже, че изтъкваме каквото и да било.
Просто мъжете са като моя и на никой не му прави впечатление.

А тук се шашкат/възмущават/обвиняват в изтъкване хора, за които подобни мъже са неразбираеми, рядко срещани, направо несъществуващи.    Laughing

Та, както казах, въпрос на вид комуникация е.
Който е свикнал да споделя, го прави и тук.
Който е свикнал да се дърли, го прави и тук.
Който е свикнал да се контрира с всеки, го прави и тук.
И т.н., и т.н.....

И за да съм по темата, преди половин час мъжа ми се обади, че софийските ни приятели са в Пловдив....поканил ги на гости довечера.    Mr. Green
Та, приятно забавление.Отивам да измислям и приготвям ....шантавелки.   Grinning

# 783
Благодаря, момичета   bouquet

А защо го тълкуваш така?
Даже не си спомням да съм пускала тема по тези въпроси. Ако някой пита - отговарям. Защо да не го направя? Не е само тази тема, отговарям на много, приятно ми е тук, имам време, защо да не отговоря, както правят и другите?
Това че на теб ти правят впечатление само моите постове е друг въпрос.

Да не говорим, че пиша за съвсем елементарни битови неща, цветя, бонбони не ми подарява - спокойно  Mr. Green

# 784
Не си личи, че помагат. Когато наистина човекът до теб помага, не се налага да мрънкаш колко е изтощително и бавно готвенето, чистенето и т.нат.  ;-

Ако ще и Мистър Пропър да дойде, пак ще мрънкам. Мразя ги тия дейности. И заедно с любимия, хванали прахосмукачката , хич не ме възбужда.

# 785
  • София

Ако ще и Мистър Пропър да дойде, пак ще мрънкам. Мразя ги тия дейности. И заедно с любимия, хванали прахосмукачката , хич не ме възбужда.
Значи познах все пак. Много мразя мрънкащи същества.  Mr. Green

# 786
Аз пък много мразя вечно ухилените физионимии. И тези, които не спират да изтъкват какъв мъж съкровище са намерили. Моят си мята чорапите под леглото. Дали да не се разведа?

# 787
  • София
И моят ги мята.  Mr. Green

# 788
Моят си мята чорапите под леглото. Дали да не се разведа?

Веднага го изхвърляй. Та това е нетърпимо.

# 789
Моят си мята чорапите под леглото. Дали да не се разведа?
Зависи. Ако се къпе по четири пъти на ден, носи обувки от естествена кожа и краката му ухаят на люляк - преглътни  Peace

# 790
Моят пък не си ги мята под леглото (имаме ракла и няма как).
Ау, ужас, пак ли го похвалих!  Banghead  Joy

За тези, които имат избирателна памет, моля  Mr. Green

... разхвърлян е, мръсните дрехи ги мята от единия край на коридора до пералнята (това е и мой навик)...

Сега аз ли с него да се разведа, той с мен ли? Ето ти голям проблем...

Аз пък много мразя вечно ухилените физионимии. И тези, които не спират да изтъкват какъв мъж съкровище са намерили.

Няма съкровища. Съкровище за един е кошмар за друга. Като чета тук в темата за алкохола, такъв като моя, дето всяка вечер си сипва ракийка да са го изритали на първата седмица.

Съжалявам, че съм ухилена, но съм човек, който обича живота. Не обръщам внимание на мръсни чорапи, нито на малко прах по шкафа или мокро петно в банята. Ако за някой тези неща за от значение, то нон стоп човек трябва да е намръщен и да се дърля с другия. Да не говорим, че и той самият трябва да на нокти дали е изряден във всяка минута - това, дето го оставих сега дали ще направи мокра следа, ау, ужас. Не мога да живея под такова напрежение.

# 791
  • София
Човече, ако не бях ти виждала мъжа, щях да заподозря, че живееш с моя.  Joy
И аз не се втелявам за такива подробности. И вкъщи се сипва всяка вечер по нещо.  Heart Eyes

# 792
Не си личи, че помагат. Когато наистина човекът до теб помага, не се налага да мрънкаш колко е изтощително и бавно готвенето, чистенето и т.нат.  ;-
 Или пък обичате да мрънкате, за трети вариант не се сещам.  Mr. Green

Аа, ние като хванем прахосмукачката, го правим, не да се възбуждаме, а да ни е чиста къщата... Mr. Green
После, в чистата къща, имаме време да правим други неща за възбуждане.    Laughing

# 793
Klemy, моля те, намръщи се преди да са те захапали  Mr. Green

# 794
  • София
Klemy, моля те, намръщи се преди да са те захапали  Mr. Green
smile3516 smile3515 smile3511
Така добре ли е?
И за да не е само спам, като ми приключи диетата ще пробвам пържолите за 20 минути. Аз съм правила така, но ги пека на функция грил. на на "горно и долно".

Общи условия

Активация на акаунт