Ти нали не вярваш, че като си поръчаш пържолата в ресторанта, и готвача тича до магазина да ти я купи?
Месото се купува 1-2 пъти в седмицата, в най-добрия вариант, замразява се и "те чака" да си го поръчаш.Да не говорим пък колко заведения направо купуват замразено месо, което не се знае колко време "е дремало" във фризери....

И синовете ти не ядат също месо вероятно? Вегани са станали?
Не искам да се засягаш

Е, само малко се засегнах.Сега сериозно, престанете с това натиряне на чуждия избор с думите - ми няма, ми не е така, ми не се прави така, а така... Напротив - има, всичко, според всеки вкус.
Напоследък е дори мода да се купува хляб от малки пекарни - с лични домашни рецепти, да се поръчват домашни торти, въобще неща от тоя сорт - и вярвате, или не - има такива места, където държат на качеството. Торта лично аз купувам малка понякога, защото много ядем сладко. също така напоследък - започнах да правя много сладкиши с кремове - пък и започнаха да ми се получават. Последния път само май прекалих с лимона в лимоновия крем - и стана кисел кекс
Както и да е, идеята ми е, че не само домашното е единствено и идеално
Но не поръчваме често (обикновено по повод), но ако поръчваме го правим оттам, знам че на място имат каталог