Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 350
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Вчера получихме това http://www.javari.de/brand/Pikolinos/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAs … 11%26pageCode%3Dd

Мъжът ми е много доволен.

# 17
  • София
Изкуствена кожа, не особено качествена доколкото виждам, лепилото където е подметката се вижда, ... според мен не си заслужават  Peace.

# 18
  • София

Имам от този тип на Tom Tailor, само че обувки - с такъв ток и форма. Едни от най-удобните обувки на ток, които съм имала Peace

# 19

Ина , малко ми ''бият'' на китайски , и тая изкуствена кожа newsm78  мисля , че може да намериш по-добро тук за около тези пари.  Peace

# 20
от DHL  не ми дават инфо за обувките  javarcite  не  ми отговарят на  запитването  #Cussing out какво да правя  нямам и номер за проследяване .. а  Капризките са за подарък   утре ooooh!  дайте съвет  Praynig

# 21
bubchen, имам тези https://www.javari.de/dp/B007R9AR5U
Ужасно удобни и си отговарят перфектно на номера. Благодаря ви момичета. Не си намирам подобен модел за тия пари, няма да ви се обидя ако ми помогнете) Hug

# 22
  • sofia
Fous De La Mer, Lumberjack са с много добро качество! Баща ми има няколко чифта от марката и е изключително доволен. Колкото до номерацията, според него си отговарят. Peace

Чакам си поръчката от Амазон юк, изпратена от Фр. Чудя се за какво ми взимат пари за доставка, като ми ги пращат от Френско Crossing Arms Laughing

Джулс, мерси за темата Hug

Ронка, мерси много за отзива. Май тях ще поръчам, че повече се доближават до желания цвят от Пепетата. Hug

# 23
от DHL  не ми дават инфо за обувките  javarcite  не  ми отговарят на  запитването  #Cussing out какво да правя  нямам и номер за проследяване .. а  Капризките са за подарък   утре ooooh!  дайте съвет  Praynig
Еййй много хубави, дано дойдат днес. pepine86 да пишеш как са , че от кога търся нещо като за мама , ниско и хубаво  Wink Дай отзиви после моля. Стискам ти палци. А от кога ти е поръчката , че и аз чакам и нямам номер и аз ? Tired

# 24
Днес получих мъжките camel active http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007R0JLR4/ref=oh_details_o00_s00_i00
.Мисля, че отговарят на номера.За сравнение ще кажа, че Bugatti се наложи да подменим с един номер по-малки(за мен те са уголемени, защото и на сина поръчах едни и са му доста свободни).Не мога да ги премеря, защото тръгнаха за работа.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 11:15 от vanyia

# 25
  • София
Ха честита нова тема   bouquet

Запис да следя за някоя изгодна сделка

И да не е само запис - вчера поръчах тези Rockport, дано да са хубави и удобни. Никой с нищо не се включи с мнение и реших да рискувам. Дано да е успешна покупка, защото от много време ги дебна при немците

Приятно пазаруване и успешни сделки

# 26
Ужасно удобни и си отговарят перфектно на номера. Благодаря ви момичета. Не си намирам подобен модел за тия пари, няма да ви се обидя ако ми помогнете) Hug

и аз ги имам същите само че в сиво  ... но ще си седят в кутията толкова твърди  обувки са .. имах  много пришки от тях и протрито на петите ... крайно разочарована съм от тях ...  поне си отговарят на номерата

Еййй много хубави, дано дойдат днес. pepine86 да пишеш как са , че от кога търся нещо като за мама , ниско и хубаво  Wink Дай отзиви после моля. Стискам ти палци. А от кога ти е поръчката , че и аз чакам и нямам номер и аз ? Tired

пуснах я на 28   и аз се надявам да  пристигнат ... че са ми много важни ... а иначе няма проблеми .. ще кажа  как са  и стелка ще измеря на 39 номер ... само да  ми ги  доставят  Praynig

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 11:17 от pepine86

# 27

и аз ги имам същите само че в сиво   ... но ще си седят в кутията толкова твърди  обувки са .. имах  много пришки от тях и протрито на петите ... крайно разочарована съм от тях ...  поне си отговарят на номерата

Брей, явно не е твоята обувка. Аз ги поръчах точно за едно коледно парти. Изкарах цели две с тях и цяла нощ танцуване. Грам нямам мазол)

# 28
  • София
Dzuls   bouquet
Някой не е ли получил вече белите кроксове?

А тези детски някой има ли ги да ми каже как вървят като размер? Искам някакви с връзки отгоре, ако можете да препоръчате.

# 29
Голямо чудене и търсене, а накрая ще си остана без ботуши от сейла...  Crazy
Мерси за темата!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт