Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 532
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 45
преди 5 мин с DHL  от  френското пристигнаха  адидаските за който си исках разликата  страхотни са ... и след малко ще  заминат при новия си  собственик ...

# 46
  • Бургас
Благодаря за темата!  bouquet
Очаквам намаление още! Blush

# 47
Познати ботички носи Рийз Уидърспун
Скрит текст:

# 48
  • София
Аз ги чакам   Grinning височки са,но мисля че ще са удобни(имам подобни) платформата отпред компенсира височината.
Ох,сега като си вляза в поръчката и отворя линка на обувките от там ми излиза това - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007T389VS/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE - като гледам са еднакви,но цената е различна и снимките също  Thinking Като дойдат ще видим какво ще получа.

# 49
  • София
Аз си чакам едни кецки от френското. Като късметлийка пак ще ударя крайната дата.

# 50
  bouquet цоп и тук!
Вчера получих апреските Крокс за приятелка, станаха й, чудесни са  Simple Smile

# 51
И аз тук още не съм открила моите топли ботушки Grinning
Иначе чакам доста неща от амазон.

# 52
Момичета,

Не разбрах какво стана с вчерашния бъг? Приети ли са ви поръчките? Аз чакам скромно малко неща за мен и детето, вече пътуват от УК Hug

Анулираха ги, разбира се ...  Peace  Сега са ги пуснали пак на доста високи цени, но ми направи впечатление, че има  доста обувки същите като тези  от разпродажбите на Amazon през август .. май са някакви прекупвачи тези newsm78

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 11:43 от Banshee

# 53
.

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 11:58 от pepine86

# 54
На кутията пише 7 - 40 1/2.В момента виждам, че има 7,5 на същата цена.
Мъжът ти/ако са за него де/ кой номер носи в действителност? Моят е 42 и поръчах 7.5 и силно се надявам да му станат, че ще си ги чукам от главата  ooooh!
Мъжът ми има обувки и 40 и 41.Сега погледнах - повечето, поръчани от Javari са 41.
Довечера ще премеря стелката като се прибере.

# 55
Благодаря за новата тема   bouquet

За да не е гол запис - стелката на ботушки Ноел, 30 номер (12 UK) е 19,6 см от край до край.

# 56
И аз тука не искам да ви изтървам. Днеска пуснах едни мис сиксти. Чакам доста неща ще дам отзиви после.

# 57
Момичета трагнах да поръчвам тези за малкия - http://www.javari.fr/Chaussures-enfant-Gar%C3%A7on-Enfant/s/ref= … _4%26pageCode%3Dd обаче ми се видя че лентичката отстани е розова  Sad. Според вас?

# 58
  • София
  bouquet цоп и тук!
Вчера получих апреските Крокс за приятелка, станаха й, чудесни са  Simple Smile
А приятелката точен номер ли взе или по-голям? Че моите още не са дошли, а нямам търпение.

# 59
  • Beyond the Frontiers
И аз чакам от френския, от немския и 3 от Амазон - 1 вече пътува към БГ, 1 при превозвач, а 1 още я няма newsm78

Общи условия

Активация на акаунт