Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 232
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за предложенията за гумени ботуши от предната тема!
Тези на Ромика ми харесаха,но дамата иска да са по-"милитъри". Тип Хънтър.
Моля за още предложения!.

# 31
  • София
Аз да си повторя въпроса:
"Здравейте,
тръгнах да поръчвам тези Bronx но ми дава 40=8 УК. На кое да вярвам? По принцип нося между 39 и 40, но ако дойде 41<8-ца> ще ми е много голямо...
Някой има ли ги за да ми реши дилемата?"

# 32
Днес получих мъжките camel active http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007R0JLR4/ref=oh_details_o00_s00_i00
.Мисля, че отговарят на номера.За сравнение ще кажа, че Bugatti се наложи да подменим с един номер по-малки(за мен те са уголемени, защото и на сина поръчах едни и са му доста свободни).Не мога да ги премеря, защото тръгнаха за работа.  Simple Smile

vanyia би ли споделила кой номер взе от мъжките camel active и да премериш стелката (когато имаш възможност, че сега разбрах че нямаш такава). Аз докато им се чудя кой номер да взема, те свършиха, но ще ги дебна ако изскочат пак, да съм подготвена. Благодаря  Simple Smile

# 33
Аз още нищо не съм отнесла за себе си, освен форумските хьогелки. Търся си черни боти, които да стават и за пола и за дънки, тези Хиспанитас на LilaC много ми харесаха, но не знам дали този винен лак няма да ми бърка в здравето като блесне слънце. Mr. Green Не са универсалната обувка, но пък са страшно красиви.

# 34
  • София
от DHL  не ми дават инфо за обувките  javarcite  не  ми отговарят на  запитването  #Cussing out какво да правя  нямам и номер за проследяване .. а  Капризките са за подарък   утре ooooh!  дайте съвет  Praynig

Аз също чакам поръчка, шипната на 16.01, която трябваше да е тук на 28.01  ooooh! От джаварците нямам вразумителен отговор.... казаха да чакам до 7.02. От вчера им пиша - и на мен не ми отговарят... А 2 поръчки, пуснати доста след тази дата - отдавна дойдоха.... за близо 1 седмица.

# 35
Мерси за темата   bouquet
Продължавам да се чудя кои кафяви боти да избера от уиша си  Crazy Накрая ще взема да метна 2 чифта и да мирясам  Mr. Green

# 36
  • София
Получих тези сандалки Esprit в черно:
http://www.javari.de/Damenschuhe-Sandalen/s/ref=topnav_sd__gw?ie … _1%26pageCode%3Dd
Невзрачни като всички обувки на марката, иначе си отговарят.

# 37
На кутията пише 7 - 40 1/2.В момента виждам, че има 7,5 на същата цена.

# 38
от DHL  не ми дават инфо за обувките  javarcite  не  ми отговарят на  запитването  #Cussing out какво да правя  нямам и номер за проследяване .. а  Капризките са за подарък   утре ooooh!  дайте съвет  Praynig

Аз също чакам поръчка, шипната на 16.01, която трябваше да е тук на 28.01  ooooh! От джаварците нямам вразумителен отговор.... казаха да чакам до 7.02. От вчера им пиша - и на мен не ми отговарят... А 2 поръчки, пуснати доста след тази дата - отдавна дойдоха.... за близо 1 седмица.

винаги са ми идвали за 1  седмица ...  а от DHL спорят с мен че не можело толкова бързо  към средата на месеца да съм ги чакала ... откачих ... сега  какво да мисля за  подарък .. еи  предния път така стана пак .. преди празниците с друг подарък сега пак  #Cussing out вече 2 месеца ще  поръчвам предварително ....

# 39

Благодаря ти vanyia   bouquet. Лошото е че на мен ми трябва 10 УК или 10,5 УК. Мога да изчакам до довечера ако е удобно да премериш стелката Simple Smile Ако някой друг е получил някой от двата номера ще съм благодарна ако се включи. Simple Smile

# 40
Мъжът ти/ако са за него де/ кой номер носи в действителност? Моят е 42 и поръчах 7.5 и силно се надявам да му станат, че ще си ги чукам от главата  ooooh!

Ха честита нова тема   bouquet

Запис да следя за някоя изгодна сделка

И да не е само запис - вчера поръчах тези Rockport, дано да са хубави и удобни. Никой с нищо не се включи с мнение и реших да рискувам. Дано да е успешна покупка, защото от много време ги дебна при немците

Приятно пазаруване и успешни сделки
Рокпорт са с много добро качество и според мен са леко уголемени, не фрапантно.  Peace

# 41
  • sofia
Офф, влюбих се в тези докато търсех ankle boots в нета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Все с дебел ток намирам, а тези са просто супер - хем са по-фини (с тясно ходило съм), хем не са супер елегантни като излъчване (велур+светъл ток) и простоо... Но няма моя номер в Асос (37-38)

Нещо подобно да сте срещали в джаваритата или в амазон? Sad

# 42
терзанията ми свършиха ...  в пощата били   ooooh! какво търсят там   луда работа .. дигнах всички под пара  докато ги  издирим  #Silly ... довечера ще  ми ги донесат .. и  ще кача снимки даже  обещавам

# 43
Получих тези мъжки Skechers от javari.fr в понеделник, но изчаквах собственика  им да ги премери. Бяха 2 бр. 47,5 номер за 11.80е, кафяви. След като поръчах едните, пуснах линка тук и вече не са налични. Същия модел 47.5 номер в немския сайт в сиво сега е  44.95е.

Размерите според кутията: USA13 EUR47.5 UK12 cm31
 Дължина на стелката, измерена от мен - 31 см.

# 44
  • София
Рокпорт са с много добро качество и според мен са леко уголемени, не фрапантно.  Peace

Дано да не са много уголемени  - поръчах 37,5 - нося м/у 37 и 38 . Ще споделя като дойдат как са

Мерси за мнението все пак   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт