Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 572
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 135
  • По широкия бял свят
Момичета, някоя от вас има ли преки впечатления от CafèNoir. По конкретно ме интересува този модел http://www.javari.fr/Caf%C3%A8Noir%20HA501%20Escarpins%20femme%2 … RL=%2Fmythings%2F , отговарят, умалени, уголемени?

Премествам си питането от предната тема.

# 136
  • Варна
Момичета, някоя от вас има ли преки впечатления от CafèNoir. По конкретно ме интересува този модел http://www.javari.fr/Caf%C3%A8Noir%20HA501%20Escarpins%20femme%2 … RL=%2Fmythings%2F , отговарят, умалени, уголемени?

Премествам си питането от предната тема.
Тази марка се коментира много през последните ни, явно не си чела. Страхотно качество, отговарят си номерата долу-горе.

# 137
Какво ви е мнението за тези детски сандалки реплей?Като размер как вървят ?И до Бг.мога ли да ги поръчам или трябва с посредник?
http://www.javari.de/Kinderschuhe-M%C3%A4dchenschuhe/s/ref=topna … 69%26pageCode%3Dd

# 138
Днес ми донесоха и Бугати-то, много ме кефи, удобна и топла бота, точно от такава имах нужда Laughing, най-много се кефя, че като цвят си пасна с една моя любима чанта Heart Eyes

Скрит текст:

Намерих си и чанта за белите Габор-ки, почти вече си съчетах всички обувки с чанта Crazy

Скрит текст:

Ох развълнувах се  newsm03 и аз ги чакам  Heart Eyes , а белите Габор , отговарят ли си ?  Simple Smile
От амазон ли ги взе , сякаш имам такъв спомен !?

# 139
╚Sisley╝, в кой цвят са твоите Бугати? Табако или другото кафяво? Hug

# 140
  • ...край Дунава
Сабинка,  Grün (khaki 720) са. Гласях ги точно за чантето и ми се получи Mr. Green Hug

Sneji, от Немското Javari са Gabor-ките, отговарят си Peace

# 141
  • sofia
А тези бугатита на снимките, които пускате, изглеждат доста по-добре отколкото в сайта. Peace
И аз да питам - това "каки"-то ли е ? Щото е доста бежовко, а в сайта ми зеленее...Много повече ми харесват така! Grinning

Докато пиша и то вече имаотговор! Hug

Може ли височина на тока..

# 142
А тези бугатита на снимките, които пускате, изглеждат доста по-добре отколкото в сайта. Peace
И аз да питам - това "каки"-то ли е ? Щото е доста бежовко, а в сайта ми зеленее...Много повече ми харесват така! Grinning
Ами аз направо се опулих, при мен изобжо не зеленеят, бежово се вижда! Shocked

# 143
Този код за френското Джавари ,валиден ли е?

* -10% en plus avec le code "10ENPLUS"

# 144
Ами аз направо се опулих, при мен изобжо не зеленеят, бежово се вижда! Shocked
И на мен ми зеленеят , а се оказва , че са много хубав цвят! Моите са последните , тъмно кафяв. 
Благодаря ╚Sisley╝ , за габора , но ми идват скъпички , но са мнооооого хубави Simple Smile

# 145
  • ...край Дунава
Тока е 7.5см., обаче и на мен в сайта ми зеленеят, изобщо на живо не са този цвят.

# 146
Тока е 7.5см., обаче и на мен в сайта ми зеленеят, изобщо на живо не са този цвят.

Много хубав цвят, браво.
Страхотно ти се е получило с чантите и на двата чифта. Със здраве да си ги носиш! Heart Eyes

# 147
  • До сърцето...
И мен днес ме зарадваха с поръчаните Бугатита. Принеснявах се за цвета (каки), но нямат зеленикав оттенък. Страхотни са просто! Красиви, удобни, и топлички. Доволна съм, много! 
newsm44

# 148
Този код за френското Джавари ,валиден ли е?

* -10% en plus avec le code "10ENPLUS"

да валиден е за  избрани неща само

# 149
  • sofia
Мерси! Със здраве да си ги носиш!  Grinning
И последно да питам - аз съм с доста тесен крак - тези боти как са, да не са много обемни в долната част?(какъв въпрос само, но не знам как да се изразя) Embarassed Имам предвид по крака ли са или са по-широчки? Hug

Общи условия

Активация на акаунт