Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 485
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 525
Моля ти се, недей! Малко недодялани ми изглеждат(снимката отгоре), едни такива като ръчна изработка на кожената част.  Confused
Какво ще кажеш за това?
Ммм, като изключим връзките, което търпи промяна, са доста добре! Simple Smile Обаче издирваме 38 номер.

# 526
с въпрос  Thinking
като сложа в кошницата например в неското джавари даден артикул, колко време се пази

благодаря предварително
В кошницата нищо не се пази,ако направите поръчка с празна карта,може да платите след 2-3 дена.

# 527
Ммм, като изключим връзките, което търпи промяна, са доста добре! Simple Smile Обаче издирваме 38 номер.
Само този цвят http://www.javari.de/Tamaris%201-1-25268-29%20Fashion%20Halbstie … RL=%2Fmythings%2F

# 528
# 529
...4 UK Youth,нали на 37 отговаря newsm78 !

Само аз ли мисля,че Youth 4 не е 37,а е нещо детско ?Кой номер е всъщност?

Миналата година поръчах сандали кларкс от немкото. 39 номер. Пише на кутията = 5,5 Ноктите ми аха-аха да остържат асфалта отпред.  за 39-ки твърдо кой номер поръчвате ( питам по принцип,да съм готова като ги пуснат по 10 Е  Mr. Green )

Отказах се от Докерсите,не ми е чак толкова рокерско.  Peace

# 530
  • София

И 2та модела са подплатени изцяло с агнешка мека кожа, вкл. и стелката. Цената е обаче висока. две

И 2-та модела чакам с нетърпение да ги намалят  Tired ,но нещо не искат.

В английският амазон,когато отида на Sales, и после на дамски обувки ми изчева възможноста да задам от колко % намалени искам да гледам. Само при мен ли е така?

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 15:16 от taffi

# 531
Някой беше пуснал тези Кларкс, мерси за което!  Hug Страшно ми харесаха, но имам съмнения дали няма да ми се набиват краката. Thinking

Някой, ако е имал подобни, моля, да сподели! Hug

Да се самоцитирам! Hug

# 532
  • Сливен
от jomos-а има с агнешка кожа за около 40-70€

# 533
Едната ми поръчка пише , че е направено плащане към Амазон, както и да е, но нали ако поръчам от Амазон има доставка ?

# 534
Бижу,благодаря! Тръгнах да анулирам,ообаче ме загложди дали ще се появят на същата цена newsm78

Божа работа е това...  newsm78 
Аз нали се хванах да си кореспондирам с французите относно моята доставка за 9 април - та днес някакъв умник ме посъветва същото - да канселирам поръчката и да я пусна наново и според него щяла да се оправи датата, та аз попитах дали, ако го направя могат да ми гарантират, че ще успея да  поръчам обувките отново - същия номер, цвят и на същата цена ...  още не са отговорили.  Mr. Green 

Бижу, тази Romika не ти ли харесва? Даже са ти сложили домашния любимец  отстрани  Laughing
И по-дългите ботуши изглеждат хубави, но няма номера

# 535
Някой да е купувал нещо от тази марка?

http://www.javari.de/Richter-Kinderschuhe-82-4663-1040-M%C3%A4dc … p;nodes=547277031

Моля, ако имате наблюдения, да споделите.

# 536
  • София
Някой да е купувал нещо от тази марка?

http://www.javari.de/Richter-Kinderschuhe-82-4663-1040-M%C3%A4dc … p;nodes=547277031

Моля, ако имате наблюдения, да споделите.

Качеството е страхотно ... имам детски и дамски - отговарят си на номера.

Kölsches Mädel, ако те притеснява тънката подметка и това свързваш с набиване на краката - нямаш повод  Wink, аз имам сандали Кларкс, отново тънка подметка, но не съм имала проблем с набити крака  Peace, удобни са ми, по-голямата част от лятото изкарах с тях. Само да кажа, че нося твърдо 37, те са 5-ца и са ми перфектни  Peace

# 537
Banshee

Аз назад не съм чела, но има вероятност, че ще ти изпратят по.бързо.. Ако я откажеш - никой не знае, дали изобщо ще се появи. В Немеция могат да сложат такъв чифт обувки само в амазон, с французите не знам как...

# 538
# 539
Видях, че по-напред в темата имаше въпроси за тези
Получих ги в петък за майка ми 37 номер. Много са хубави! Стоят елегантно, номерът си отговаря, доколкото можах да ги измеря отвътре стелката е 24 см, но пръстите й не опират отпред. Подплатени са, но не са подходящи за много студено време, по-скоро са пролетно-есенни. Дано да съм била полезна!

Общи условия

Активация на акаунт