Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 518
  • 1 154
  •   2
Отговори
# 705
  • Sofia
При мен пак излизат еднакви линковете.

# 706
http://www.javari.de/Rockport%20Presia%20K72915%20Klassische%20S … _1%26pageCode%3Dd Момичета тези как ви се струват , аз съм със слаб крак и им се чудя, защото ми изглеждат малко широки , а на снимката са 37 номер?!. Аз съм 39. Трябва да си избирам подарък за 8 март  Blush И номерата не знам как вървят. Ако някой има мнение  Praynig

# 707
Бугати що не щеш?  Crazy Да сме си еднакви...хихихи
Не ми харесва тока на Бугати.

Snejitoо, Рокпорт са за тесен крак и леко уголемени. Ако си между два номера, по-малкия. Peace

# 708
Хайде вижте и втория линк, оправих го. Ама тези маратончестите са ми много сладки. За всеки ден ги искам, да си ходя на работа с тях, да си ходя на разходка.
Бижу, вторите Тамарис, или Каприс/повече клоня към тях. Peace
Ти боса ли остана за работа? Mr. Green

# 709
Joy Боса и на оня свят няма да остана сигурно. Пък и като се има предвид, че ходя рядко на работа и така да се каже почти не ходя до там, ама...
Каприс за какво пък са оборудвани и с тоя цип отстрани, начи! Толкова ми е излишен! Rolling Eyes
Иначе ми харесват и на мен.

The Baroness, ама верно са изкуствени Рикер, не знам защо съм ги сложила в уиша!

# 710
# 711
Бугати що не щеш?  Crazy Да сме си еднакви...хихихи
Не ми харесва тока на Бугати.

Snejitoо, Рокпорт са за тесен крак и леко уголемени. Ако си между два номера, по-малкия. Peace
Ами аз съм точно 39. Много са ги намалили , ще ги мисля , само да не ги изтърва от много мислене хахаха . Благодаря Бижу Heart Eyes, слагам ги във листата с харесано!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 712
Мхммм...ясно...Каприс наистина ми харесват малко повече от Бугатито, но пък съм за червените...Бугати имаха червено, но бордо, аи вдигнаха цената на точно този цвят. Иначе ги бях поръчала. Нещо ми се носят червени обувки... Flutter

# 713
Joy Боса и на оня свят няма да остана сигурно. Пък и като се има предвид, че ходя рядко на работа и така да се каже почти не ходя до там, ама...
Каприс за какво пък са оборудвани и с тоя цип отстрани, начи! Толкова ми е излишен! Rolling Eyes
Иначе ми харесват и на мен.
Да не се преуморяваш с връзките. Ама си и ти, нищо не разбираш/шегувам се/ Wink

На оня свят ще се познаем по обувките.... Joy Joy Joy Малко черен хумор

# 714
Мхммм...ясно...Каприс наистина ми харесват малко повече от Бугатито, но пък съм за червените...Бугати имаха червено, но бордо, аи вдигнаха цената на точно този цвят. Иначе ги бях поръчала. Нещо ми се носят червени обувки... Flutter
Така де и СК имат бордо, ама е 40 и не знам дали няма да са ми малки. Rolling Eyes

# 715
Чудя се пластмасовите подметки на Tamaris как се държат през зимата?

# 716
Така де и СК имат бордо, ама е 40 и не знам дали няма да са ми малки. Rolling Eyes
Ама Тамариското червено е най- хубаво...просто на мен ми идваха леко соленки като сравнявах, пък и по- заоблени отпред исках. А за СК не знам, отзивите вече са  Crazy

# 717
  • sofia
Бижу, аз съм за вторите (керемидените Тамарис), много са красиви и различни! Simple Smile

Да ви питам аз, имате ли представа до кога са намаленията - края на февруари, март или? И има ли накъде да мърдат още цените в немското - как е било минали години? Hug

# 718
Ама Тамариското червено е най- хубаво...
Чакай, че май не схващам за кои говориш. Я покажи!

Fous De La Mer, да, най-елегантен фасон имат.

# 719
Ама Тамариското червено е най- хубаво...
Чакай, че май не схващам за кои говориш. Я покажи!

Fous De La Mer, да, най-елегантен фасон имат.
http://www.javari.de/Tamaris%201-1-25146-29%20Desert%20Orange%20 … RL=%2Fmythings%2F
Ей тез'

Общи условия

Активация на акаунт