Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 383
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 750
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007Y3E3MM/ref=oh_details_o00_s00_i00 Тези Марко Тоци за 22 паунда. За майка ми са, повече ми харесват на живо, отколкото на снимката. Паснаха и идеално, хубава е кожата, общо взето са страхотно попадение за тези пари.  Peace

[/quote]

бих искала да попитам тези стават ли за широк крак?

# 751
  • София
Получих днес тези ботушки Дизел в кафяво, 38 номер
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0089K479S/ref=oh_details_o00_s00_i00

Много, много красиви са  Heart Eyes И разочарованието е, че грам не са умалени  Confused Стелката, доколкото мога да измеря е около 26 см, като при пръстите не може да се побере кракът до край. Стават за широк крак и нормален прасец според мен. Ако не си намерят нов собственик ще ги връщам  ooooh!

Как 26, това е доста за 38 номер...

26 см. стелка си е направо 40-ти номер. Би ли измерила обиколката на ботуша в най-горната част?   bouquet

# 752
Получих днес тези ботушки Дизел в кафяво, 38 номер
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0089K479S/ref=oh_details_o00_s00_i00

Много, много красиви са  Heart Eyes И разочарованието е, че грам не са умалени  Confused Стелката, доколкото мога да измеря е около 26 см, като при пръстите не може да се побере кракът до край. Стават за широк крак и нормален прасец според мен. Ако не си намерят нов собственик ще ги връщам  ooooh!

Как 26, това е доста за 38 номер...

26 см. стелка си е направо 40-ти номер. Би ли измерила обиколката на ботуша в най-горната част?   bouquet
Реално кракът не може да влезе до края на стелката, защото е много тясно при върха. Моят крак е около 23.5 - 24 см и имам почти 2 пръста до върха на ботуша. Прасец ще измеря утре, че останаха в офиса, но моят е 34см и са ми широчки, може би е около 36-37см, но ще потвърдя утре  Peace

# 753
  • Sofia
Ивон, чантата е и супер удобна, веднага я сефтосах  Peace Рони, ти какво толкова се чудиш - и Oxblood-а така изпусна  Hug BTW черната всеки ден я намалят с по някой цент.
nana7504, добър урожай  Grinning
Аз утре отивам при превозвача за още патъци Crazy
Бижу, топчестите Тамарис ми легнаха на сърцето, особено след снимките на червенките  Laughing Чудесно е, че няма 36  Whistling

# 754
Ани и аз я получих днес. След като Бижу я предложи поне три пъти не устоях... Joy Много е хубава!  
Heart Eyes Толкова ми е хубаво с такава голяма чанта.  Heart Eyes

А колко е голяма - отговаря ли си на размерите в сайта? Зяпам я доста отдавна, а и я намалиха  прилично, но две неща ме спряха: липсата на дълга дръжка и това, че и от двете страни е велур т.е. страната, която  опира и се търка в дрехите. Имам няколко велурени чанти (много ги харесвам и ми е трудно да им устоявам), обаче точно ей това ме дразни в тях - или дрехите, ако са по светли се оцветяват понякога (само за едно излизане един ленен панталон доста ми се беше оцветил от едната страна Confused), или пък на чантата  не и се отразява никак добре това търкане (лъсва се някак грозно) - особено ако е крос боди ...
Хубаво, че тази не е  Peace

# 755
  • Sofia
Banshee, толкова голяма е, колкото са дадените размери. На мен ми е една от n-айсетте чанти и едва ли ще я нося със светли дрехи. Хареса ми комбинацията от кожа и велур, защото имам и велурени обувки - така ще ми се съчетава И с тях. Нося я през рамо без проблем, но аз съм дребна. Такава чанта е яка да се носи през лакът (колкото и да не е удобно, особено ако си с малки деца  Mr. Green)

# 756
  • София
Ивон, ботушките ми излизат като кафяви, а пише, че са сиви. Какъв цвят всъщност са?
И още нещо, ако може, нося 38 номер, отговарят ли си или да гледам по-големия - 39?

Ботушите са сиво-кафяви. Или не знам точно как да го опиша.  Rolling Eyes Мирама беше пускала реални снимки на нейните ботуши, може от тях да ги видиш. Много е приятен цветът за мен, аз не обичам кафяво по принцип и такъв цвят обувки нямам, но това е по-различно и много ми харесва (аз и боти на Мюс в същия цвят си купих  Heart Eyes).  Peace Относно размера - за мен си отговарят точно.  Peace
...
Тези Тимбърленд за баща ми - http://www.javari.de/Timberland%205425R%20Herren%20Schn%C3%BCrer … RL=%2Fmythings%2F - изключително лекички са, но в същото време подметката е от някакъв странен материал, като пласмасова и въобще не са гъвкави. Честно казано баща ми май не е доволен.  ...
В момента, в който влезе в тях и походи малко, ще ти благодари, бъди сигурна! Стелката е специално конструирана против умора. Подобен модел е любим за мъжа ми, който навърта доста км дневно.

Ох, дано. Аз станах голям фен на Тимбърленд, много съм доволна от всичко до сега и честно казано бях учудена, че не му харесаха.  Rolling Eyes Но пък той само ги обу и веднага ги събу, не е ходил с тях въобще и се надявам наистина да си промени мнението.  Peace Ще му обясня това, което си написала.  Peace

Ивон, кой номер са ботушите Тоци? Интересува ме ширината при прасеца. Аз чакам 40 номер от тях.
Точно 40 са нейните.  Peace В момента не мога да измеря, защото ботушите са при майка ми вече, но тя е с нормален към слаб прасец (35 см. май и беше обиколката на прасеца), беше обула ботушите върху дънки и ботушите и бяха почти по крака, но имаше още място все пак. Т.е. бих казала нормална широчина - нито прекалено широки, нито прекалено тесни.  Rolling Eyes

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007Y3E3MM/ref=oh_details_o00_s00_i00 Тези Марко Тоци за 22 паунда. За майка ми са, повече ми харесват на живо, отколкото на снимката. Паснаха и идеално, хубава е кожата, общо взето са страхотно попадение за тези пари.  Peace

бих искала да попитам тези стават ли за широк крак?
[/quote]

Честно казано ми е трудно да отговоря, понеже не съм ги пробвала аз. Майка ми има операция на стъпалото, все още и е подпухнал крака и ако и стяга обувката я боли. С тези ботуши каза, че се чувства добре. Така че евентуално по това съдя, че може би биха били подходящи и за широк крак.  Rolling Eyes

aniK - И аз, и аз веднага я сефтосах и си тръгнах от работа вечерта с два броя чанти - старата и новата.  Crazy Joy

Banshee - Размерите са точно дадените в сайта.  Peace Аз я нося безпроблемно на рамо.  Peace

# 757
Banshee, толкова голяма е, колкото са дадените размери. На мен ми е една от n-айсетте чанти и едва ли ще я нося със светли дрехи. Хареса ми комбинацията от кожа и велур, защото имам и велурени обувки - така ще ми се съчетава И с тях. Нося я през рамо без проблем, но аз съм дребна. Такава чанта е яка да се носи през лакът (колкото и да не е удобно, особено ако си с малки деца  Mr. Green)

Питам за размерите, когато има кого,  защото аз преди време получих една, която изобщо не си отговаряше, изглеждаше долу-горе така, но беше доста по-малка (на теб ти стои много добре този размер, а в комбинация с ботушите е  супер) - аз за моя ръст си правя сметката, ако се стигне до там.
Иначе точно тази наистина не върви много  със светли дрехи, но дори и да е някаква по-светла, лятна чанта  (няма значение какъв цвят) вече си имам едно наум за велурените чанти ... На мен ми се случи с една такава светлокафява Jette  Confused
Е, изпира се - не е болка за умиране и повече ми беше жал за чантата, отколкото за гащите Simple Smile

# 758
# 759

А отговарят ли си на номерата?. ) Че изглеждат доста примамливо. )

# 760
sunshine3, Тамарис си отговарят точно на номера, качествени и хубави обувки са.

За тамарис-а мерси!
А Каприс?

# 761
и аз да похваля тези мъжки боти http://www.javari.de/Timberland%20EKCITYPREM%205402R%20Herren%20 … RL=%2Fmythings%2F .Мъжо носи 43,но поръчахме 44 защото бяха с 20 евро по евтини от 43 номер,и добре че сме взели 44,защото 43 щяха да са му малки.Направо са убийствени.Не стават за широк крак

и на мен това чанте   http://www.javari.de/s/ref=land_brand_Lacoste?node=344078031& … _5%26pageCode%3Dd само ч в черно Много доволна Peace

# 762
  • Варна
A тези Clarks  случайно някой получили ги ?

# 763
А тези Пепе дали някой ги има и отговаря ли си марката по принцип?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007T39R7I/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 764

А отговарят ли си на номерата?. ) Че изглеждат доста примамливо. )
Моите пристигат след няколко дни. Поръчах 5ца с идеята, че си отговарят на 38....пък да видим

Общи условия

Активация на акаунт