Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 415
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • в подножието на планината

Евита, Hug и аз мисля, че има някаква прилика с Корай... Laughing

Клоди, Hug  Рапунцела е опасна... Sick
Оххххх, нека не пишем за Рапунцела Praynig както Вие я наричате.
Евита, на мен не ми прилича на Корай.

Наде, Hugок  Peace няма повече да пиша за Рапунцел, предпочитам да забравя, че е съществувала... Rolling Eyes

# 616
Скрит текст:
Nadq kakvo kazva Hande na svadbata na Korai vika sre6tu Feria
45
Скрит текст:
Х-Корай, какво правиш? Корай.
К-Ханде.
Х-Ожени ли се? Коя празнува победата си тук? Фериха? Ти не успя. Братовчедката….  успя. Коя да поздравя? Коя от двете? Ти въведе модата с портиерската дъщери, Фереха. Ти заслужаваше да седиш на онази маса. Коя трябва да поздравя? Корай. Ожени ли се? А?  Корай, ожени ли се? Корай, отговори ми! Ожени ли се?
Емир-Ханде, тръгвай!
Х-Корай, как можа да ми го причиниш? Корай, как можа да го направиш?
Емир-Ханде, тръгвай!
Х-Корай, отговори ми!
Е-Ханде, тръгвай!
...........

Ханде-Емир, пусни ме! Емир!
Емир-Знаете ли какво правите? Корай се ожени! Беше му свидетел. И двамата ли полудяхте? Какво правите?
Емир-Ханде, спри да викаш.
Ханде-Корай. Корай, ела! Корай! Корай! Корай, ела!
Емир-Ханде, ела с мен.
Ханде-Емир. Емир, пусни ме!
Емир-Ханде.
Ханде-Разкайвах се, заради случилото ти се. Съжалявах за списанието. След, като чух, че си била отвлечена…и, че е трябвало да те сгодят, наистина съжалявах! Но всичко е било напразно! Какво? Ти винаги се опитваше да ни мамиш! Ти го направи! Помогна на селското момиче!
Емир-Ханде, достатъчно! Тръгвай, достатъчно!
Ханде-Сега не съжалявам за нищо! Емир, пусни ме! С тази си евтина мръсотия, си заслужаваш всичко, което ти се е случило, Фериха! Емир не беше достатъчен, сега стигна до Корай!
Емир-Ханде.
Ханде-Емир, остави ме!
Емир-Влизай!

# 617

Евита, Hug и аз мисля, че има някаква прилика с Корай... Laughing

Клоди, Hug  Рапунцела е опасна... Sick
Оххххх, нека не пишем за Рапунцела Praynig както Вие я наричате.
Евита, на мен не ми прилича на Корай.

Наде, Hugок  Peace няма повече да пиша за Рапунцел, предпочитам да забравя, че е съществувала... Rolling Eyes
Не за друго, но нали някои от нас го гледахме(включително и аз) Rolling Eyes и имахме други виждания и усещания, а и най-важното е, че искаме да забравим последната минута от финалната серия Rolling Eyesи да ги помним както в клипчето, Heart Eyes което пусна Киара. Hug

# 618
Принцеса ха ха ха на Рапунцел мага само да и се изсмея само дето беше в едно легло с него.Ами ако беше проучила кое  или брат и беше казал. А за клипа много готин и даже се просълзих. Извинявам се предварително че пиша това в открит текст но искам да споделя и да попитам. Всеки път щом видя края на АФК винаги плача и при това не е да ми се насълзят очите. Според вас това е така защото може би изживяхме Фемирската история заедно с тях или просто аз съм по чуствителна. А относно принцесата от кулата може би никога няма да я нарече любов моя поне това е лично мое мниние.

# 619
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Вечеря Simple Smile

# 620
# 621
Лудосче  bouquet

Наде Praynigслучайно разговора между Емир и маминка му в 49 еп пред къщата на Корай Rolling Eyes и разговора между Емир и неговите родители в 45 еп когато бяха при Корай и близките на Фериха бяха и после излязоха и тримата говореха Rolling Eyes

Тука се сещам Мехмет вика на Сахер 10 мин разглежда 30 мин говориш Laughing

# 622
# 623
Галя,
Скрит текст:
за Емир и "принцесата" мога да напиша мноооооого, smile3521защото не само следях играта им, а ги наблюдавах под лупа от първата до последната сцена за да открия разликите и приликите и ако не бяха прекъснали сезона щеше да и каже много неща, защото той беше готов и искаше да говори, но тя не му позволи и се хвърли в морето преди той да се изкаже. Напълно наясно съм защо всички почти ненавиждат Гюнеш, защото тя беше претендентка за сърцето на Емир, защото тя събуди чувства в него, които той погреба заедно с Фериха, защото Емир докато отмъщаваше  наистина се влюби в нея и отношенията им щяха да се развият в посока любовна връзка и феновете на АФК, които не искаха да гледат третия сезон, напълно осъзнаваха създалото се положение и не издържаха на гледката и зараждащите се чувства по между им, защото един вид Емир в техните очи предаде любовта си към Фериха.
Повече няма да пиша за третия сезон, защото темата не е за него и е излишно, но истината е една и тя е, че щяха да изживеят любов и щяха да имат дете, защото тя забременя. Не мога да съпоставям двете му любови на Емир, защото започнаха по различен начин и се развиваха по различно му.

# 624
Лудосче  bouquet

Наде Praynigслучайно разговора между Емир и маминка му в 49 еп пред къщата на Корай Rolling Eyes и разговора между Емир и неговите родители в 45 еп когато бяха при Корай и близките на Фериха бяха и после излязоха и тримата говореха Rolling Eyes

Ренка, май не е в 45 епизод, newsm78 защото те тогава избягаха. В коя серия бяха всички в Гюлсум? newsm78

# 625
Рени,
Скрит текст:
Сцената между Айсун и Емир-49.
А: Емир. Емир. Момчето ми.
Е: Майко. Така да говорим.
А: Онова момиче ти се оплака от мен, нали? Емир, аз наистина нищо не съм й направила. Но тя такива неща ми наговори, че в един момент не се сдържах.
Е: Майко, не продължавай.
А: Синко, не ме гледай така. Моля те не ме гледай така. Не мога да издържа.
Е: Как те гледам? Като разбит от мечти ли?
А: Не заслужавам тази твоя омраза.
Е: Вярно. Ти и татко...толкова не сте в живота(толкова не сте до мен), че даже и това не заслужавате.
А: Ние даже и омразата ти не заслужаваме, но въпреки всичките лъжи, казани от онова момиче, всичко, което ти е причинила, заслужава да остане в живота ти(да бъде с теб), така ли?
Е: Защо си взимаш гнева от Фериха? От мен, от татко или от миналото ли?
А: Какви глупости говориш?
Е: Защо я удари? Защото не можеш да ни удариш ли? Защото не можеш да удариш мен, да удариш татко ли? Ядосана си ми. Защото не се отказвам от нея. Ядосана си на татко. Той и без това се отказа и от двама ни. Но не можеш да ни удариш. Защото не си в състояние да го приемеш.
А: Синко, ти не знаеш какво е да бъдеш победен. Наистина не знаеш. Но ще се научиш. Животът ще те научи. Онази майка, която иска да те предпази, а ти я натъжи, ще те научи.
Е: Закъсня, майко. Много пъти бях победен(сломен). Казах ти, че вече не се боря с това. Обичам жената, от която бях победен. Вече си го втълпи в главата.
А: Емир (x4)

# 626
Лудосче  bouquet

Ренка, май не е в 45 епизод, newsm78 защото те тогава избягаха. В коя серия беше? newsm78
46 избягаха а това е когато родата на Фериха отидоха в Гюлсум после Емир доведе пияния Корай и нали навън после Емир и неговите си говореха   в 45 еп е почти накрая Rolling Eyes

# 627
Neidjal
Скрит текст:
Нямам  нищо против Гюнеш малко ми е сладникава нали но това сега не искам да го коментирам знаеш ли защо феновете не искаха по този начин да видят някоя нова лично мое мнение е нали. Според мен е защото нито казаха нещо за Фериха нито че той говори или най малкото ходи но гробищата да и носи цвят за феновете беше един вид обида спрямо Фериха тъй като 5 серии той лежи на гроба й тъжи измъчваше се че не е могъл да я защити от един психопат. А изведнъж хоп се появява някво отмъщение. И по къв начин чрез сестрата на Явуз да ама той не се замисля че брат и ако разбере ще го убие.  

# 628
Рени,
Скрит текст:
Сцената между Айсун и Емир-49.
А: Емир. Емир. Момчето ми.
Е: Майко. Така да говорим.
А: Онова момиче ти се оплака от мен, нали? Емир, аз наистина нищо не съм й направила. Но тя такива неща ми наговори, че в един момент не се сдържах.
Е: Майко, не продължавай.
А: Синко, не ме гледай така. Моля те не ме гледай така. Не мога да издържа.
Е: Как те гледам? Като разбит от мечти ли?
А: Не заслужавам тази твоя омраза.
Е: Вярно. Ти и татко...толкова не сте в живота(толкова не сте до мен), че даже и това не заслужавате.
А: Ние даже и омразата ти не заслужаваме, но въпреки всичките лъжи, казани от онова момиче, всичко, което ти е причинила, заслужава да остане в живота ти(да бъде с теб), така ли?
Е: Защо си взимаш гнева от Фериха? От мен, от татко или от миналото ли?
А: Какви глупости говориш?
Е: Защо я удари? Защото не можеш да ни удариш ли? Защото не можеш да удариш мен, да удариш татко ли? Ядосана си ми. Защото не се отказвам от нея. Ядосана си на татко. Той и без това се отказа и от двама ни. Но не можеш да ни удариш. Защото не си в състояние да го приемеш.
А: Синко, ти не знаеш какво е да бъдеш победен. Наистина не знаеш. Но ще се научиш. Животът ще те научи. Онази майка, която иска да те предпази, а ти я натъжи, ще те научи.
Е: Закъсня, майко. Много пъти бях победен(сломен). Казах ти, че вече не се боря с това. Обичам жената, от която бях победен. Вече си го втълпи в главата.
А: Емир (x4)
  love001  love001  love001Красота как и говори Heart Eyesама и тая гад не пада по гръб #2gunfire

# 629
Ренка, май не е в 45 епизод, newsm78 защото те тогава избягаха. В коя серия бяха всички в Гюлсум? newsm78
Наде, в 45-ти беше, когато Е говори с майка си и баща си пред К.   bouquet

За последния превод  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт