Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 386
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Тази му снимка за първи път я виждам, дали е нова!? newsm78

Наде,  Hug снимката е фотошоп.  Peace

Момичета, казвайте какво има в тези скрити текстове, че ще ми докарате някой сърцетуп.  Crazy
Може ли да е такъв красавец този Иън?  Heart Eyes
Скрит текст:

A eто и други двама наши красавци.

# 76
Привет момичета!  Hug
Брей неуморни сте, записвам се и се връщам да ви чета.
Рени   newsm51 благодаря за новата тема.

Хайде по едно кафенце.

# 77
E супер е цялата настръхнах   bouquet

# 78
Скрит текст:
защо Емир удря шамар на Ферия ?и бебето не е негово как разбра?
Скрит текст:

# 79
Физиономията на Чаги на тази снимка е уникална.  Laughing

Хайде наздраве. Започваме от малко по-рано, но какво да се прави..

Heart Eyes

# 80
Скрит текст:
защо Емир удря шамар на Ферия ?и бебето не е негово как разбра?
Скрит текст:
Скрит текст:
Защото тя му каза, че на него всичко му е позволено, т.е., историята с Едже и го попита ако тя е била на негово място с Левент как би се чувствал, той я изревнува и т.н.
Разбра, чрез теста за бащинство, че не той е баща на бебето.

Рая, значи снимката му е фотошоп ли? newsm78
Щом започваме от по-рано, ето и от мен нещичко тогава.

# 81
Тази му снимка за първи път я виждам, дали е нова!? newsm78

Наде,  Hug снимката е фотошоп.  Peace

Момичета, казвайте какво има в тези скрити текстове, че ще ми докарате някой сърцетуп.  Crazy
Може ли да е такъв красавец този Иън?  Heart Eyes
Скрит текст:

A eто и други двама наши красавци.

hahahahha на едната са двамата с брачното свидетелство-като ги гледам,ние се късаме да ревем,а те майтап си правят

# 82
Исках в отделен пост да го напиша
Цялата история с ГАчи и Хазал и филма...много странно ми се струва,при все че е толкова успешен защо Хазал отказва да продължи в 3 сезоон....да ясно имала друг проект,ама кой кога...мистерия,а и това се е отразило на Чааги доста зле...все пак това му е сефтето Mr. Green, сигурно е разчитал на нея...и после тези ниски рейтинги...това влияе на личния му живот и после арестаааа,имат връзка и са логични всички тези неща.Аз лично смятам че те двамата не са в добри отношения и няма да са в друг проект заедно,Чаги се оказа лабилен....а Хазал е много стабилна и амбициозна млада жена,не й е нужно да е патерица на някой! Мениджъра на Чаги също е сгрешил тотално- накрая никой не печели,дано момчето се вземе в ръце и направи нещо и то сега....иначе просто ще избледнее спомена от добрата му игра...

# 83
Писаниците из фейса са по-активни по това време и по-късно.Прочетах нещо и ще ви покажа,ама... newsm78 Иве,добре си го рекла за Х.и Ч.,въпреки,че ме боли от това,ама има резон в думите ти... Weary
Скрит текст:
Цитат
Cagatay Ulusoy майка му къща Post Office,

Cagatay Ulusoy ПР родителите у дома вечер. Вие всички знаете какво означава това за ПР. Пижама, чехли, телевизор. Използвах да притежавате навечерието вечер Нова година geçilirdi телевизия. PTT Espirsiydi.

Cagatay Ulusuy, Bebek сингъл от дома му, до майка му се премества в Авджълар. Майка понеделник вечер седеше на една маса в миналото. Седмица премина бързо свикнах. Син обича да прави ястия всяка вечер. Тази вечер направих любимата му karnıyarık. Както и цялото семейство седна на вечеря в старите дни. Лица смях. Втренчи в сина си, синко, refiye дама, тогава ще правя каквото си искам, толкова дълго, колкото яде ... Cagatay, "ръцете на родители, здравни, пропуснати ястия, толкова дълго, колкото можете, благодарение. Яжте повече храни. ", Каза той. Спря на масата.

Cagatay, удобно носене анцузи. TV седеше удобно на стола срещу. Karadayı серия започна. И аз започнах да seyretmeğe. В същото време, майка му demlemişti чайове. Той предложи сина си. Отпивайки горещ чай, усмихвайки се сладко. Преди седмица, живее, тя е забравил моменти. Беше забавно, мирна. Търсене за мобилен телефон звъни. Аз не исках да отговарям. Karadayı не искат да се откъснат от указателя. Майка му убежище, любители и той беше много добър, а след това те ще бъдат достойни за обич още по-напред ", каза той. Рафи, нали дама, се смее на сина ми, дадох ви се наслаждавам на гледката.

Karadayı скрита реклама. Майка му подаде мобилен телефон çağatay'a. Caller месеца на строителен магнат, Керем Catay джентълмен. "Здравейте, Chagatai, как си, сине мой. Как настроение? Имате ли нещо, което искаш от мен. През следващите дни аз ще направя много добра работа ", Chagatai: Sogol брат, какво ще istiyebirim. Зад мен е достатъчно за мен да бъда. Благодаря ви много, човече. Желая ви приятна вечер. Ще се видим скоро ", каза той и затвори телефона. Вътре беше изпълнен с мир на ум. Feriha определя набор от красиви дни дойде. Очите му проблеснаха. Малко се раздвижи.

Array завърши в полунощ, е бил. Refiye дама седна до сина си майка. Държеше здраво на сина си. "Скъпа моя, Cigerim, Çağatay'ım, ако знаеше, че това, което направих, 4 ден, 3 нощ.", Каза той. Тя го целуна по бузите му, я целуна. Те просто не знаят колко минути са имали. Chagatai "Аз спя на майката", каза той. В спалнята.

Per сложи възглавницата, но аз просто не можех да спя. Завиха надясно, зави наляво. Bad нощи, прекарани в ареста. Какво съм направил, каза той. той не е направил неща като филмова лента му мина през ума. , Че разговорите му с майка му. Повтори думите на майка му прошепна още един път. "Последните събития, които са ми се случвали, съзнанието ми беше урок за мен да се изисква, за да получите моята собствена. След това, ще се обърне внимание в живота ми. Дори мои приятели отново ще оцени. "Тя е много обичащи последователи, помисли си фенове. Ettireceğini прошка с тях на бъдещия успех на мисълта. Той просто заспа.

Майка му отвори вратата тихо Refiye дама погледна сина си сън и не е спал. Видя, че е заспала, натискане на върха на пръстите му се приближи. Я погали по косата. Отново целуна двете си бузи. Allahıma Слава Богу, измърмори той. Тихо излезе от стаята.
# Berfin

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 18:57 от tatarova

# 84
Дзверче Hug  bouquet

Снежи:lol:благодаря

# 85
Здравейте wavey
Клоди,пак мн си се постарала с оформлението на новата тема. newsm51 newsm51
Благодаря за всички снимки,колажи и диалози,защото ми напомнят за времето,когато и аз бях обсебена от филма Heart Eyes
Данче,радвам се да те мерна.Окичила си се и  ти със Стефан.Честито. Heart Eyes
Anilevi,споделям мнението ти за Х и Ч,колкото и да не ми се иска да си го призная. Peace
Татарова  bouquet
Романтичка,честита ти премяна Hug
Мерси за сладичкото и кафенцето  bouquet  bouquet  bouquet
Добре дошли на момичетат,които сега заглеждат "Огледален свят" и приятно прекарване в темата. Simple Smile
Чудесни сте,момичета!Приятна вечер! Hug

# 86
  • В полите на Витоша :)
Здравейте, момичета! Simple Smile

Едвам ви изчитам, сега първо ще питам и се връщам да чета новата тема от начало Simple Smile

В клипа с 20те причини защо обичаме Емир, със Санем ли се целува??????? Още не съм гледала голяма част от сериите и това е нещо ново за мен  newsm78

# 87

Едвам ви изчитам, сега първо ще питам и се връщам да чета новата тема от начало Simple Smile

В клипа с 20те причини защо обичаме Емир, със Санем ли се целува??????? Още не съм гледала голяма част от сериите и това е нещо ново за мен  newsm78
HugТц не е  Laughing

Меги Hug

# 88

Казава се Гюнеш и му беше партньорка в третия сезон, който не завършиха. Cry
Имаше доста материал за третия сезон(аз лично много харесвах ПЕ), но ако бяха започнали нов сериал, а не като продължение на АФК и АФКПЕ.

# 89
  • В полите на Витоша :)

HugТц не е  Laughing

Меги Hug

Рени, Hug Отдъхнах си! А коя е тази жена с кока, тогава?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт