Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 415
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
53
Скрит текст:
Е: Не се ядосвам на теб, а на мен. Причината, която да отида в болницата е  теста за бащинството и да говоря с доктора. Няма друга причина.
Ф: Не ме интерсуват глупостите във вестника. Нямаше да бъда толкова учудена от снимката, ако ми беше казал.
Е-Отиването в болницата беше незначителен детайл, че бях забравил за това докато не видях снимката. Знам, че и семейството ти е видяло снимката. Не мога да понеса заради мен да се унижаваш.
Ф-Емир аз вече съм над тези неща.  Не ме интересува кой какво мисли. Аз просто се занимавам с моите чувства, а ти с друга жена...
Е; Фериха, не го казвай. Днес се срещнах с майката на Руя. Поговорихме.
Ф-Добре, не искам да чувам нищо Емир. Когато отиде в болницата видя ли бебето на екрана? Емир, моля те, кажи ми.
Е: Видях го.
Ф; Не помисли ли  за миг, че може да е твое? Въобще ли не се обърка?
Е;-Единствено се страхувах.
Ф-Страхуваш се от неродено и невинно бебе. Страхуваме се и се нападаме един друг. Много жестоко ми изглежда. Ако онова бебе е твое, няма ли да се чувстваме зле, че се страхуваме?
Ф; Ако наистина това бебе е твое, какво ще правим?
Е; Не знам. Докато нестане ясно дали аз съм баща на бебето на онази жена чието име и лице не помня дори, ще направя всичко възможно за онова бебе. Може би, ще бъда по-лош баща и от моя. Но, ще опитам. Ти какво ще направиш ако аз съм бащата на онова бебе? Ти какво ще направиш?
Ф; Ти ще бъдеш до бебето, а аз до теб. Heart Eyes

# 91
А Иън си е красавец няма две мнения. Реших тази вечер да напиша нещо като един примерен сценарии дано ви хареса.Ако имате забележки моля пишете.
Скрит текст:
Завръщането на Фериха в 3 сезон. Измина ли са почти две години от смърта на Фериха. Един слънчев хубав ден една странна среща с Корай ще промени всичко. Фериха си е взела под наем апартамента на Джансу, но не е под нейно име а под името на Явуз.Докато Фериха се разхожда за 1 път в парка от почти 2 години не е била там една изненадваща среща ще промени много неща. Корай се прибира и вижда нея той си мисли,че му се приважда , но не това е истина и истинско чудо единственото нещо което може да спре Емир да върши глупости и да си играе с огъня.
К-Ти не...не ...не може да бъде.Но как ние те погребахме.
Ф-Да но и аз не знам какво стана в един момент в линейката в следващия съм в частна болница в Истанбул.
К-Но Фериха какво се случи с теб.
Ф-Когато се събудих бяха измина ли 6 месеца и Явуз се появи и ми каза, че Емир ме мисли за мъртва и че чакам трансплантация както и раздвижване на всяка част от мен.
К-Но това е била лоша постъпка от на онзи мафийот.
Ф-Корай аз го помолих да не казва тъй като щеше да е много по лошо от това да ме гледа Емир как си отивам бавно.
К-Но Фериха ако Емир разбере ще стане по лошо.
Ф-Корай не съм готова да се показвам тъй като преди 6 месеца ми направиха транплантация и съм все още на хапчета.
К-Добре но имам условие.
Ф-Кажи.
К.Ако и с Ханде се видиш и с брата на Емир.
Ф-Добре но аз имам въпрос. И той е кое е момичето което помага на Емир в новият ви клуб.  
К-Бивша полицайка, която кажи речи върна поне малко желанието му за живот след теб. Казва се Джан.
Корай събира всички и ги води при Фериха без знанието на Емир.Ханде и разказва какво ново в живота и. Малкото братче на Емир се зарадва много на Фериха. А Джан изслушва историята на двама влюбени които не е ясно дали имат бъдеще.
Гюнеш познава Фериха, но не знае едно нещо че тя е съпруга на Емир. След разговора си с всички приятели тя ги моли да не казват все още нищо на Емир и споделя за това че е сключила сделка с Явуз да не закача съпруга и. И така Явуз се обажда на Фериха.
Я-Ало,Фериха! Трябва да се видим в съда за да те върнем към живите.
Ф-Ти сериозно ли.
Я-Да .Ще пратя да те вземат.
И така Фериха вече официално е жива. И е с името Фериха Сарафоул. Тя се обажда на Корай, Ханде, Джан и брата на Емир. И така започва подготовка за Завръщането на Фериха в Живота на Емир. Всички говорят с него за това какво би направил ако Фериха е жива и се появи.
Е-Честно казано не знам... Може би ще съм щастлив...Може би ще езпитам гняв дащо го е направила...От друга страня не съм убеден какво ще направя.
Един ден се обажда Джан да и каже за Гюнеш че е пак при Емир и че това вече е прекалено и продължава вече месец. Фериха тъй като има акций и все още ги има. Тя решава да отвори отново нощният клуб който затвори НАЙТ. Новината достига до всички включително и до Емир. Но него му е все тая за този клуб.Един ден Корай се обажда на Фериха.
К-Трябва да дойдеш в клуба ни.
Ф-Какво е станало.
К-Явуз разбра за Гюнеш и Емир.
Ф-Какво...Но как...
К-Не знам но тук ще настане война.
Ф-Идвам и Корай...
К-Да...
Ф-Не позволявай заради онази пикла да го убият.
К-Добре.
Фериха хваща такси и отива.Емир е с груп.Тя казва.
Ф-Явуз нужно ли е да правите война двете семейства....Искате да се избиете ли какво.
Емир поглежда и не може да повярва.
Я-Е Емир какво ще кажеш благодари се че помогнах на женати.
Влиза Гюнеш.
Г-Как така жена но той....
Ф-Гюнеш аз съм Фериха Сарафолу и съм много отдавна с това име.
Г-Но аз незнаех...Защо не ми каза когано говорих за него.
Ф-Защото не бях готова  да разказвам.
Г-Не е честно...Всичко е толкова объркано...А той ми казваше че ме харесва.
Ф-Знаеш ли какво има в очите на Емир в момента. Аз ще ти кажа в неговите очи в момента има гняв към брат ти,омраза и една амбиция която не е за първи път.  

# 92
 Green_Eyed Eдже бивше гадже на Емир  Peace

# 93
# 94
Галя, интересен сценарий, но освен гняв, омраза и амбиция, дали се чете, и любов в очите му!?

# 95
Леле нямам търпение да стане 20 часа , все едно ми е за пръв път да гледам ОС 3 дни съм изпуснала , че сърцето ми тупка

# 96
Това ми дойде отвътре в момента като ми дойде още повече музата ще продължа. Но да би трябвало да има и обич но това не се знае защото може да има някакъв заформен триъгълник.

# 97
А Иън си е красавец няма две мнения. Реших тази вечер да напиша нещо като един примерен сценарии дано ви хареса.Ако имате забележки моля пишете.
Скрит текст:
Завръщането на Фериха в 3 сезон. Измина ли са почти две години от смърта на Фериха. Един слънчев хубав ден една странна среща с Корай ще промени всичко. Фериха си е взела под наем апартамента на Джансу, но не е под нейно име а под името на Явуз.Докато Фериха се разхожда за 1 път в парка от почти 2 години не е била там една изненадваща среща ще промени много неща. Корай се прибира и вижда нея той си мисли,че му се приважда , но не това е истина и истинско чудо единственото нещо което може да спре Емир да върши глупости и да си играе с огъня.
К-Ти не...не ...не може да бъде.Но как ние те погребахме.
Ф-Да но и аз не знам какво стана в един момент в линейката в следващия съм в частна болница в Истанбул.
К-Но Фериха какво се случи с теб.
Ф-Когато се събудих бяха измина ли 6 месеца и Явуз се появи и ми каза, че Емир ме мисли за мъртва и че чакам трансплантация както и раздвижване на всяка част от мен.
К-Но това е била лоша постъпка от на онзи мафийот.
Ф-Корай аз го помолих да не казва тъй като щеше да е много по лошо от това да ме гледа Емир как си отивам бавно.
К-Но Фериха ако Емир разбере ще стане по лошо.
Ф-Корай не съм готова да се показвам тъй като преди 6 месеца ми направиха транплантация и съм все още на хапчета.
К-Добре но имам условие.
Ф-Кажи.
К.Ако и с Ханде се видиш и с брата на Емир.
Ф-Добре но аз имам въпрос. И той е кое е момичето което помага на Емир в новият ви клуб.  
К-Бивша полицайка, която кажи речи върна поне малко желанието му за живот след теб. Казва се Джан.
Корай събира всички и ги води при Фериха без знанието на Емир.Ханде и разказва какво ново в живота и. Малкото братче на Емир се зарадва много на Фериха. А Джан изслушва историята на двама влюбени които не е ясно дали имат бъдеще.
Гюнеш познава Фериха, но не знае едно нещо че тя е съпруга на Емир. След разговора си с всички приятели тя ги моли да не казват все още нищо на Емир и споделя за това че е сключила сделка с Явуз да не закача съпруга и. И така Явуз се обажда на Фериха.
Я-Ало,Фериха! Трябва да се видим в съда за да те върнем към живите.
Ф-Ти сериозно ли.
Я-Да .Ще пратя да те вземат.
И така Фериха вече официално е жива. И е с името Фериха Сарафоул. Тя се обажда на Корай, Ханде, Джан и брата на Емир. И така започва подготовка за Завръщането на Фериха в Живота на Емир. Всички говорят с него за това какво би направил ако Фериха е жива и се появи.
Е-Честно казано не знам... Може би ще съм щастлив...Може би ще езпитам гняв дащо го е направила...От друга страня не съм убеден какво ще направя.
Един ден се обажда Джан да и каже за Гюнеш че е пак при Емир и че това вече е прекалено и продължава вече месец. Фериха тъй като има акций и все още ги има. Тя решава да отвори отново нощният клуб който затвори НАЙТ. Новината достига до всички включително и до Емир. Но него му е все тая за този клуб.Един ден Корай се обажда на Фериха.
К-Трябва да дойдеш в клуба ни.
Ф-Какво е станало.
К-Явуз разбра за Гюнеш и Емир.
Ф-Какво...Но как...
К-Не знам но тук ще настане война.
Ф-Идвам и Корай...
К-Да...
Ф-Не позволявай заради онази пикла да го убият.
К-Добре.
Фериха хваща такси и отива.Емир е с груп.Тя казва.
Ф-Явуз нужно ли е да правите война двете семейства....Искате да се избиете ли какво.
Емир поглежда и не може да повярва.
Я-Е Емир какво ще кажеш благодари се че помогнах на женати.
Влиза Гюнеш.
Г-Как така жена но той....
Ф-Гюнеш аз съм Фериха Сарафолу и съм много отдавна с това име.
Г-Но аз незнаех...Защо не ми каза когано говорих за него.
Ф-Защото не бях готова  да разказвам.
Г-Не е честно...Всичко е толкова объркано...А той ми казваше че ме харесва.
Ф-Знаеш ли какво има в очите на Емир в момента. Аз ще ти кажа в неговите очи в момента има гняв към брат ти,омраза и една амбиция която не е за първи път.  
 bouquet  bouquet  bouquetПродължавай  Hugне го накъсвай като Бтв Laughing

# 98
Галя, интересен сценарий, но освен гняв, омраза и амбиция, дали се чете, и любов в очите му!?
Това ще разберем в следващата серия Mr. Green

# 99
Лудостче,одарих едно кафе и заради тебе  Hug

# 100
Ми добре тогава, ще чакаме продължението в следващия епизод. Joy

Края на 13 епизод и началото на 14. Момента, в който Зехра разбра за лъжите на Фериха. Cry
Скрит текст:
Емир-Не ми отговори звънях ти,
не можах да търпя и дойдох, знам, че е грешка да идвам в дома ти но друг избор нямах. Идвай всичко, ще говорим
Фери-Върви си.
Емир-5 минути искай, майка ти вътре ли е?

# 101
Рени,   bouquet благодаря за прекрасната тема!  Hug

Наде,  Hug за спойлерите   bouquet

Наде, а имаш ли разговорът между Фери и майка и в парка? Много силен момент.  Peace

# 102
Рени  Hug

Казава се Гюнеш и му беше партньорка в третия сезон, който не завършиха. Cry
Имаше доста материал за третия сезон(аз лично много харесвах ПЕ), но ако бяха започнали нов сериал, а не като продължение на АФК и АФКПЕ.
Скрит текст:

Наде  Peace  ето тук е разковничето, като сюжет за нов сериал да, но не и както направихa,
като продължение на АФК, за мен не. Просто се обезмисля цялата тази толкова голяма любов,
в която ни накараха да повярваме, да изживеем всики един трепет, с тях.

# 103
Киара, Hugсори, нямам го.
Зверче, нали същото съм написала и аз, ако беше нов сериал, а не като продължение.

# 104
24 Обяснението на Ханде в любов към Емир. Rolling Eyes
Скрит текст:
Ханде-Ще се жениш за нея.
Емир-Пияна си.
Ханде-Не съм толкова пияна за да не си спомням това което ще кажа, пих само за да събера сили да  говоря.
Емир-Ханде за това което си събрала сили не го казвай.
Ханде-Емир!обичам те!
Емир-И аз те обичам, като Корай.
Ханде-Не прави така Емир много добре знаеш за какво говоря, много пъти се провалих, не можах да бъда като Фериха, намразих я, а ти се жениш за нея, опитах се, но не можах...Емир след като те видя и всичко започва отначало.
Емир-Ханде говориш глупости не продължавай...разбра ли?
Ханде-Де да беше в моите ръце,  де  да беше само...

Емир-Братко!
Корай-Това което чух  го знаех братко.
Емир-Съжелявам.

Общи условия

Активация на акаунт