Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 588
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Relax

Как да кажа обичам онлйне приятелите си...

Лудостче, Hug за нищо ще почерпиш торта  Mr. Green

# 391
Късметлийки,късметлийки,колко да сме късметлийки....Бихме могли да сме   всички ако не беше такъв финала,но аз все още тая надежда,че ще го завършат по подобаващ начин.....
Мисълта ми е, че сега не Ви се налага да чакате до следващите серий, а ние които епизоди имахме Ви ги предоставихме.
Съветвам те да спреш да таиш надежда за щастлив финал. Вярно е, че надеждата никога не умира, но в случая края е вече факт от 8 месеца и отдааааааавна пропуснаха правилното време за да поправят стореното и да върнат Хазал обратно за да продължат, а и аз честно казано след всичко преживяно в третия сезон, не искам ФЕмирско продължение, защото ако бяха две, три серий щях да се престоря, че имам амнезия, но след като епизодите се натрупаха, няма как да забравя. Те не завършиха ПЕ, а камоли АФК.

# 392

Вие сте късметлийки. Сега Ви се предоставят серийките, а ние чакахме да видим едничка само на седмица. Cry Rolling Eyes

Мда а като се сета пък какво гонене беше от войо къде ще качат сериите #Crazy

На въртележката от 6 ч до 5 ч може ли Laughing

Dream Team Hug 31 еп го има на 9 или 8 стр и още няколко има там качени от noric Peace

# 393
Може Ренка, Емко е издръжлив за всички, Joyа и винаги има място за още една.
Даааа, а аз като си спомня като влизах в тази тема и страници наред се изписваха с един и същ въпрос, къде да се гледат серийте. #Crazy ooooh!
Вие се гонехте с Войо, а ние навремето когато превеждахме с Викито.

# 394
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ето нямате проблеми Simple Smile

# 395
# 396
Оф, тая Джансу #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лара много ми се издига в очите. Не е някакво типично глезено момиче. Жеста
Скрит текст:
с дрехите за Ферия беше страхотен.

# 397

И аз искам много да благодаря за качените епизоди. Страшно удоволствие е да се гледат без да ти прекъсва на всеки 2 мин и на нормален български език, а не със субтитри на развален английски.

# 398
# 399
Рени, и аз имам проблем със сериите.
Примерно 43 епизод си пуснах да гледам пише,че е 41.42,а реално свърши за около 15 мин.Тоест от тия 41 мин гледам около 15 само.Имаш ли представа защо се получава така да не би да са на части и това да е 1-та?
И някои от епизодите изобщо не ми тръгват....

# 400
Рени, и аз имам проблем със сериите.
Примерно 43 епизод си пуснах да гледам пише,че е 41.42,а реално свърши за около 15 мин.Тоест от тия 41 мин гледам около 15 само.Имаш ли представа защо се получава така да не би да са на части и това да е 1-та?
И някои от епизодите изобщо не ми тръгват....
с какъв плеар ги гледаш  newsm78 с км плеар нямам проблеми  Peace

# 401

Вие сте късметлийки. Сега Ви се предоставят серийките, а ние чакахме да видим едничка само на седмица. Cry Rolling Eyes

Мда а като се сета пък какво гонене беше от войо къде ще качат сериите #Crazy

На въртележката от 6 ч до 5 ч може ли Laughing

Dream Team Hug 31 еп го има на 9 или 8 стр и още няколко има там качени от noric Peace

Благодаря  Hug

# 402
 BS  СЪМ...освен да си сложа и км

# 403
BS  СЪМ...освен да си сложа и км
слагай  Peace няма да имаш проблеми

# 404
Ей момичета не вървим на добре в тази тема,снощи свалихме дрехите на мъжете,а днес от обяд с чашките....и 5ч на въртележката ше ходите ВАЙ ВАЙ Joy

Рени  Hug -у нас само АФК се гледа,децата ми ме мислят на кукуруку,а  мъжа не коментира,защото се надява като ги изледам сега,да не гледам вечер Whistling.....

отивам да гледам пак

Общи условия

Активация на акаунт