Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 431
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Брех, май, ще трябва да прегледам пак 45 епизод, но щом казвате, че е този епизод, значи е той, не споря.
По спомен се сещам, че Айсун отново захапа Емир, че каквато била Фериха такава била и братовчедка й. Юнал се намеси и той и каза нещо от сорта, че и двете се целели в богати момчета и Емир не издържа и ги увика и двамата.

# 631
Брех, май, ще трябва да прегледам пак 45 епизод, но щом казвате, че е този епизод, значи е той, не споря.
По спомен се сещам, че Айсун отново захапа Емир, че каквато била Фериха такава била и братовчедка й. Юнал се намеси и той и каза нещо от сорта, че и двете се целели в богати момчета и Емир не издържа и ги увика и двамата.
E за това говорим Peace

# 632
Здравейте,Фемирки  Hug

Ренате, много хубав клип,идвай по-често при нас-липсваш.  Hug

# 633
Nade  bouquet
Скрит текст:
za6to Emir udari stenata dokato sporeha s feria

# 634
Nade  bouquet
Скрит текст:
Да не удари Фериха.

# 635
Логичен отговор, Б2  Joy

# 636
da be ama zashto?za kakvo govoreha ako moje prevoda na dialoga

# 637
Joyнали после тя му казва "докато удряше стената, за да не удариш мен" и аз от там съдя.

Светла HugНадето го беше пуснала по назад този превод  Peace

# 638
Ей сега прочетох във фейса:

great !! amazing news !! and it is sure 100%

selçuk özdemir @selcukozdemi wrote yesterday on twitter that

Selcuk Ozdemir twitter:

The news from MedyaSozluk is not false... Saner Ayar has an agreement with both Cagatay Ulusoy and Hazal Kaya. This is sure..
Saner Ayar wants both of them to play in the same serie. But until september nothing is definite.

The agreement that Sanar Ayer made with both of actors is real and accurate. We don't know if they will film a project together but they are in the same company

I am writing these news from the producing company. Saner Ayar is not the kind of producer who goes on a wild-goose chase.

Все различни новини излизат,а истината явно ще излезе септември.

# 639
Nade  bouquet
Скрит текст:
Светле, удобно ли е да пишеш на кирилица, за да те четем спокойно и защото правилата на форума с такива?!
Заради тази снимка-39 епизод.
Скрит текст:
Ф-Емир, виж…нищо не казвай. Само ме изслушай. Ако не го кажа сега, не бих могла да го кажа отново. Знам, че е безсмислено. Нелепо е…, но не искам да си тръгваш.
Кой ти даде това?
Е-Били сте сгодени.
Ф-Емир, бях принудена да се сгодя. Емир, виж. Бях насила сгодена.
Е-Била си сгодена за този мъж за когото казваше, че ти е шофьор и когото питах по дяволите, кой е!
Ф-Предполагам си мислиш, че съм се сгодила по мое желание, нали? Виж това. Виж снимката. Това аз ли съм?
Е-Пръстенът, който намерих беше твой Фериха! Попитах те дали е твоят!
Ф-Затова те избягвах тогава. Затова ти казвах, че свърши.
Е- Всеки път едно и също! Отново обвинявах себе си, без да знам нищо.
Ф-Бях много слаба. Не можех да го отменя. Затова странях от теб.
Е-Не го казвай отново! Ти приключи с нас, но не ми каза и дума.
Ф-Не знаеш през какво минах заради това. Може да ме виниш за всичко, но не и за годежа. В живота ми има голям страх…
Е-Ти винаги си имала страхове, Фериха!
Е-Емир, недей! Моля те! Преживяваме едно и също нещо всеки път!
Е-Казах на този човек “Кой си”?! Казах на този човек “Кой си”?!
Ф- Не заслужавам това. Не знаеш през какво минах.
Е-Фериха, върви си.
Ф-Няма да си вървя.
Е-Фериха, казах ти да си вървиш.
Ф-Не, не може да ме виниш за това.
Е-Казах ти да си вървиш! Излизай! Излизай!

И тогава удари стената, за да не удари нея.

# 640
Емир в онези серии наказва и двамата. И на двамата им е трудно. И някак си винаги път им се пресичаше. А за юмрука колкото и да му се искаше да я удари посегна към стената. А битката му не е била с Фериха а всъщност с него самия защото най-трудното нещо е да прости куп лъжи и да се довериш на някого.

# 641
Добре де , може само на мен да ми прилича на Корай Mr. Green както казах синдрома на АФК е да ми се превиждат актьорите навсякъде Wink

# 642
Ей сега прочетох във фейса:

Скрит текст:
great !! amazing news !! and it is sure 100%

selçuk özdemir @selcukozdemi wrote yesterday on twitter that

Selcuk Ozdemir twitter:

The news from MedyaSozluk is not false... Saner Ayar has an agreement with both Cagatay Ulusoy and Hazal Kaya. This is sure..
Saner Ayar wants both of them to play in the same serie. But until september nothing is definite.

The agreement that Sanar Ayer made with both of actors is real and accurate. We don't know if they will film a project together but they are in the same company

I am writing these news from the producing company. Saner Ayar is not the kind of producer who goes on a wild-goose chase.

Все различни новини излизат,а истината явно ще излезе септември.
И аз го видях, но като прочета нещо от сорта-не е на 100% сигурно, или не съм сигурен и т.н., и съм до там, не го, и изчитам до края.
Видях вчера във фейса разяснение, че Хазал точно новината за техен общ проект е отрекла а и да Ви кажа честно бих ги гледала в нов техен проект, но на по-късен етап, не и сега когато все още съм под влиянието на ОС, а и искам да ги видя с други екранни партньори, защото много обичам да съпоставям и да откривам приликите и разликите в играта им.

# 643
Ех тоз синдром ама не е лошо може пък те да отскочат в България да се видим да пием по едно кафе вечерта те да ни заведат в ХИЛС или НАЙТ.....

# 644
Скрит текст:
това дете дет го ражда Руя наистина ли е на Емир и какво се случва с него, как реагипа Ферия

Общи условия

Активация на акаунт