Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 402
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Аз бих се зарадвала и на общ проект.  Party Ноо ако са два различни ще гледам два сериала, с двама любимци  newsm68 newsm44

http://vbox7.com/play:846d2fa47d?p=collection&id=467666&order=date

Нервакова,
Скрит текст:
детето не е на Емир. Ф се успокоява, ама вече има друг зор на главата.
[/b]

# 646
Емир в онези серии наказва и двамата. И на двамата им е трудно. И някак си винаги път им се пресичаше. А за юмрука колкото и да му се искаше да я удари посегна към стената. А битката му не е била с Фериха а всъщност с него самия защото най-трудното нещо е да прости куп лъжи и да се довериш на някого.
Мдла  ама ако оная грухтящата не го беше нахъсала така щеше да е по безболезно.

# 647
Аз бих се зарадвала и на общ проект.  Party Ноо ако са два различни ще гледам два сериала, с двама любимци  newsm68 newsm44

http://vbox7.com/play:846d2fa47d?p=collection&id=467666&order=date

И аз LaughingОх любима песен  love001 newsm51

# 648
Скрит текст:
това дете дет го ражда Руя наистина ли е на Емир и какво се случва с него, как реагипа Ферия
Скрит текст:
Не е и тя не знаеше от кого е, защото си е лягала с двама едновременно, ooooh! с треньора си Саваш и с Емир.
И за двамата беше много тежък момент, бяха съсипани, но Фери беше много силна и му каза, че дори и да е негово, той, ще е до бебето си, а тя до него. Бебето си има баща и той е Саваш, Ханде му се обади и му каза, а какво е станало след това, не показаха.
Киара, харесвам неговите песни и него самия като изпънител, естествено, че след Тойгарчо. Heart Eyes

# 649
наистина ли накрая Фериа умира? извинявам се ако го има зададен този въпрос и съответно отговор! и бихте ;ли ми казали от къде мога да си изтегля епизодите? благодаря ви много!

# 650
Песента е много хубава и танцувална. newsm44 newsm44

# 651
Наде,то уж тук пише,че е 100% истина.
Искам и двамата да ги гледам в сериали,а дали заедно или отделно ще видим септември.

lovly,
Скрит текст:
Да, за жалост Фериха умира.

# 652
Аз излизам, на Вас приятна вечер!   love001

Радвам се, че песента Ви е харесала.  Simple Smile

# 653
Киара много ти здраве Hug

Наде Hug

http://vbox7.com/play:952882bc

# 654
Наде,то уж тук пише,че е 100% истина.
Искам и двамата да ги гледам в сериали,а дали заедно или отделно ще видим септември.

Видя ли, казах ли Ви, че като прочета Sure, в случая УЖКИМ е вярно, но аз го видях като  is not sure и не го дочетох, Joyа и като го погледнах сега как са започнали изреченията с малки букви и съвсем го виждам като is not sure. Joy
Киара, приятно излизане и се забавлявай.
Ренкаааааааа,   love001колко си мислех, че това е пораслата Мелек и, че е третия сезон. Joy

# 655
Момичето към Емир-Хайде бебчето ми.
Фери-Бебчето ми. Ти ела с мен.....изчезвай, изчезвай. Joy
Беше като разярена сиамка, хапе, дращи, сумти. Joy

# 656
Момичето към Емир-Хайде бебчето ми.
Фери-Бебчето ми. Ти ела с мен.....изчезвай, изчезвай. Joy
Беше като разярена сиамка, хапе, дращи, сумти. Joy

Ох Joy Joy Joy

# 657
Добър вечер  Hug  бая сте изписали пак  Mr. Green

# 658
# 659
Добър вечер.  wavey

Ренате,  Hug много хубав клип, браво.

И за мен сериалът свърша минута преди края. Това е историята на Фемир и те двамата завинаги ще си останат в сърцето ми.  Heart Eyes
Не е сигурно дали БТВ са закупили 3-ти сезон. Ще бъде много хубаво ако резнат последната минута и задоволят зрителите с хепи енд, но се съмнявам да направят така. Ще видим.. има доста време до финала.

Общи условия

Активация на акаунт