Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 344
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Наде ,лека  Hug

# 707
Скрит текст:

Heart Eyes

# 708
Скрит текст:

Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesСчупи чашата нагъна шишето после Joy А аз трябва да си изгледам 13 еп таз нощ Laughing

# 709
Скрит текст:

Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesСчупи чашата нагъна шишето после Joy А аз трябва да си изгледам 13 еп таз нощ Laughing
всичко трябва да се пресуши  Mr. Green 
Скрит текст:
изгледай я този Шейн не мога да го дишам  #Cussing out

# 710
Трябва да ви кажа, че тези 20 серии докато се сдобрят ми се видяха много скучни особено
Скрит текст:
подготовката за сватбата и годежа с Халил. Някой знае ли колко серии е филма и какъв е краят му? Сватбата на Ф и Е в 46 епизод турски  или Бг е?

# 711
Трябва да ви кажа, че тези 20 серии докато се сдобрят ми се видяха много скучни особено
Скрит текст:
подготовката за сватбата и годежа с Халил. Някой знае ли колко серии е филма и какъв е краят му? Сватбата на Ф и Е в 46 епизод турски  или Бг е?
Скрит текст:
Филма е 67 еп турски серии Peaceсватбата е 46 еп турски а финала е лош убиват Фериха на втората им сватба щото бяха разведени и разделени 3г заради едно чула недочула Фериха Laughing

# 712
Скрит текст:
Скрит текст:
Филма е 67 еп турски серии Peaceсватбата е 46 еп турски а финала е лош убиват Фериха на втората им сватба щото бяха разведени и разделени 3г заради едно чула недочула Фериха Laughing

Ужас  #Cussing out Sick Направо съм на път да се откажа да го гледам с тия техни слухове и развалени телефони.
Скрит текст:
Кой я убива?

# 713
  • в подножието на планината
Тц, тц, пак сте изписали темата... Mr. Green и вампитата пак си лягат рано - рано... Rolling Eyes

Наде, благодаря за ФЕмир  bouquet и лека! Hug

# 714
Скрит текст:
Скрит текст:

Ужас  #Cussing out Sick Направо съм на път да се откажа да го гледам с тия техни слухове и развалени телефони.
Скрит текст:
Кой я убива?
Скрит текст:
В 3 сезон дадоха една статия че Халил е убил и нея и майка и #Crazyтова са измислили умниците ooooh!

# 715
Скрит текст:
Чудя се дали могат да измислят нещо по-различно като сценарий. Винаги след или по време на нечия сватба има убийство или самоубийство. Даже и имената им едни същи Халил /само, че в Двама завинаги беше с положителна роля, Раза и в двата сериала пълни консерви

# 716
Тц, тц, пак сте изписали темата... Mr. Green и вампитата пак си лягат рано - рано... Rolling Eyes

О джанъм тук сме Hug

# 717
никакво спане  Mr. Green

# 718
ТЦ ТЦ не могат да измислят такъв добър сценарии без да се убиват ама ние можем да им го напишем и да им го пратим беким са го засне ли.

# 719
  • в подножието на планината

О джанъм тук сме Hug

Ами вече не знам, от доста време вечер съм сама в темата, макар че не съм вампи, та си мислех, че сме си сменили ролите... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт