Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 14

• 52 435
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
И аз ще следя с нетърпение някой да каже пуснаха дистанционното обучение

# 76
  • Варна
Аdelina, за училища Европа все хубаво чух, стига да не попаднеш на кофти преподавател но мисля че се доплаща и там  и маи събират групи след март. Аз лично бързах , защото ме притискат в работата по- бързо да завърша.
Училища Европа във Варна искат пари за учебниците. По точно не искат пари, а ти дават учебника и тетрадката ти си ги преснимаш и си работиш в преснетите, а оригиналните  накрая на нивото си вземат обратно.

# 77
  • София
Здравейте,
Досега си седяхме мирно и кротко с мъжо и чакаме да се обадят...след този репортаж обаче сме в чуденка. Да ходил ли да проверяваме дали сме отпаднали или да си чакаме...?
Някой има ли иде я БТ Младост до кой номер са стигнали?

Благодаря!

# 78
Добре, но солиден процент от отодбрените ще отпаднат, ако не излезе дистанционната форма на обучение. А сред всички неодобрени има доста, които желаят да учат редовно. Защо не допълнят бройките?

Защото и аз съм от тези живеещи в малък град, в който избраното обучение може да се случи само дистанционно, не че не искам да уча редовна форма.

# 79
Одобрена съм за Организация на туризма и свободното време. Но обучението е комбинирано, така че трябва да чакам да пуснат дистанционното. Намерих доставчик за присъствена форма, но трябва да се събере група от 10 човека, а има записани само 4. Ако има още някой за тази специалност в София, моля да се свържем, да се опитаме да сформираме групата.

Може ли да разкажеш нещо повече какво ще включва обучението и как е комбинирано и аз съм одобрена, но първо трябва да изкарам немския език Simple Smile

# 80
Аdelina, за училища Европа все хубаво чух, стига да не попаднеш на кофти преподавател но мисля че се доплаща и там  и маи събират групи след март. Аз лично бързах , защото ме притискат в работата по- бързо да завърша.
Училища Европа във Варна искат пари за учебниците. По точно не искат пари, а ти дават учебника и тетрадката ти си ги преснимаш и си работиш в преснетите, а оригиналните  накрая на нивото си вземат обратно.

Интересен пример! Бих го включила в моята жалба за злоупотребите на доставчиците, своеволията им и измислените им правила извън официално приетите по програмата.
Какви ли не фалшификации по програмата има, но да си прибират оригиналните учебници в края на курса е недопустимо! Ваучерът включва и образователните материали, които накрая трябва да останат за обучаваното лице, в оригиналният си вариант!

# 81
Здравейте,
Досега си седяхме мирно и кротко с мъжо и чакаме да се обадят...след този репортаж обаче сме в чуденка. Да ходил ли да проверяваме дали сме отпаднали или да си чакаме...?
Някой има ли иде я БТ Младост до кой номер са стигнали?

Благодаря!

До 12 000 номер! Можете да се обадите по тел. и да ви проверят дали сте одобрени!

# 82
  • Варна
Да се похваля. Обадиха ми се от БТ -одобрена съм. Simple Smile

# 83
# 84
Можете да се обадите по тел. и да ви проверят дали сте одобрени!
Пловдив - Чернишевски не казват.  Crossing Arms
Да чакам sms, работят. На някой да са му се обаждали тези дни?

don domat, честито!

# 85
  • Пловдив
Какви са правата и задълженията на получилият ваучър по "Аз мога повече"?

ПП: Въпросът е от моя дружка, получила преди дни ваучър за обучение по "Оперативно счетоводство"...Притеснява се, че обучението е 1г. и 6м/,..

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 18:11 от *Бенджи*

# 86
Аз също получих  Уведомление от БТ Пловдив - Програмно програмиране.Ако някой има инфо за ДО.Аз чакам да пуснат дистанционната форма,дано да е скоро:)

# 87
Аз днес се обаждах в БТ Люлин но ми казаха, че по телефона не става. Трябвало на място.

# 88
  • Canada
По повод заплащането на материалите за обучение, мисля, че е абсолютно недопустимо. Все пак центърът взема ваучер на толкова висока стойност.......
Аз карах миналата година курс за готвачи във Варна и ни дадоха в началото по една книга , тетрадка и химикал, а когато започна практиката - всички продукти с които готвихме ястията - ни ги осигуряваше центъра. Никой не ни е карал нищо да плащаме или доплащаме.
Моля те да споделиш при кой доставчик кара обучението и доволна ли си?

# 89
  • Варна
kareliа ти какво щеше да учиш?

Общи условия

Активация на акаунт