На море в Гърция 2013 - II

• 84 756
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Който ходи за риба да му мисли... Шегувам се. Естествено ще се проучат нещата. Благодаря, много полезно инфо.

# 301
  • В светлината на слънцето
Обаче на по-южните места в Гърция как кълве на хляб... хвърляш хляб и веднага се събират 100-200 риби  Shocked само бъркаш с кепчето и ги вадиш.

Я кажи ти за Тасос как е, че има един дето отсега е заподготвял такъмите  ooooh! За съседното островче Тасулия знам, че има много, ама там се ходи с лодка.

# 302
  • София
....значи да не мисля за прехраната....рибите са осигурени Wink

Grinning Като влизам в морето на плажа на Переа също ми се мотаят много дребни рибки в краката, които могат буквално да се хванат и с ръце. Плитко и прозрачно е, има и малки живи рапанчета по пясъчното дъно, когато морето е спокойно като езеро. Heart Eyes Ехх, размечтах се...

# 303
Много Ви благодаря!
Но май ще си спестя ходенето в началото на юни:(
На мен и 25 градуса на водата ми е малко
Ще мислим за по-късно евентуално

# 304
Момичета искам да ви питам дали сте чували за комплекс Calypso в Касандра.Това са вили с много прилични цени.Ако някой го е виждал този комплекс, моля да ми пише.

# 305
  • София
Момичета искам да ви питам дали сте чували за комплекс Calypso в Касандра.Това са вили с много прилични цени.Ако някой го е виждал този комплекс, моля да ми пише.
За това ли става дума http://veliko.info/resort-calypso-greece/? To не е точно на Касандра, а преди това.

# 306
Да, това е ,въпреки че го гледах в друг сайт.

# 307
здравейте, пиша за първи път в тази тема  - надявам се тези, които са били вече в гърция да ми помогнат..
търсим тихо местенце, най-добре бунгала или семейни къщички, да става за малки деца, плажа да е чист и да няма много българи..моля препоръчайте ми такова място, ако знаете!

# 308
  • София
и да няма много българи..
Това условие вече е доста трудно за изпълнение, преди 6 години когато отидохме за първи път имаше съвсем малко българи,но сега сме си навсякъде и това не е лошо.

# 309
  • София
и да няма много българи..
Това условие вече е доста трудно за изпълнение, преди 6 години когато отидохме за първи път имаше съвсем малко българи,но сега сме си навсякъде и това не е лошо.

Много зависи... През юли и до 20 - ти август в пик сезона българи има малко, особено в района на Халкидики (всъщност българите са най- вече в района на Вурвуру).Предполагам, защото пиковия сезон е предпоставка и за пикови цени на нощувките, затова пък с гърци и особено сърби е фраш.

За района на Кавала, обаче не знам как са нещата...там е определено по-българско  Mr. Green

# 310
Ние ходим предимно юли, в района на Никити. Не е като да няма българи, но на нас лично не ни пречат. Вярно, че летуващите, така да се каже  Simple Smile, са  предимно сърби и гърци, но през седмицата е значително по-спокойно.А и има толкова плажове, че ако човек иска може да се уедини Simple Smile.
На нас любимият ни плаж е Аг.Йоанис, събота и неделя наистина нямаше място по шезлонгите.

За тази година още не съм решила накъде да поемаме, ще ми се вече друга посока.
Иначе много добре си прекарвахме на Ситония, но ръкава е опознат отвсякъде Mr. Green.
Разучавам Корфу и Пелион за сега.

# 311
Здравейте!
Тази година решихме семейната почивка да е в Гърция, за първи път.
Сега гледам в нета и се чудя къде да отседнем с 2 деца- едното на 5г, другото на почти 2г.
Искам мястото на което отседнем,да не е на повече от 500км от София, хотела- близо до плажа, изхранване Ол инклузив и басейн( но не е задължително) .
Дайте предложения, места на които вие сте ходили и сте останали доволни.
Благодаря!

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 23:02 от катеринче

# 312
Здравейте!
Тази година решихме семейната почивка да е в Гърция, за първи път Wink
Сега гледам в нета и се чудя къде да отседнем с 2 деца- едното на 5г, другото на почти 2г.
Искам мястото на което отседнем,да не е на повече от 500км от София, хотела да е с басейн, близо до плажа и изхранване Ол инклузив  Thinking
Дайте предложения, места на които вие сте ходили и сте останали доволни.
Благодаря!

Dion Palace, Cronewll Platamon Resort, Ocania club, Palini beach, Elinotel Apolamare всичките са на брега на морето и предлагат ОИ. Elinotel не е много подходящ за малки деца, защото няма градина, където да ги разхождаш и да вилнеят, но пък е в самото селце.

# 313
  • София
За който се интересува от AI и понеже стана въпрос за хотела, попаднах на тази оферта  Hug

# 314
Искам да питам.....
Дали е изпълнима следната схема:

Тръгване към 8 и 30 ч. от Сани и пътуване до Метеора. Разглеждане, обядване някъде там или по пътя (ако имате и вкусни предложения  Hug) и прибиране в София до към 20 ч.? Като километри го видях, но искам мнение за пътя и за самата Метеора.

Общи условия

Активация на акаунт