На море в Гърция 2013 - II

• 84 696
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Bliss, ние посетихме Метеора преди няколко години на тръгване от Певкохори (Касандра). Уж се старахме да тръгнем рано, но нашето "най-рано" е около 10 часа. Беше неделен ден и решихме, че ще минем напряко през Солун, че в такъв ден няма задръствания, а се оказа, че има и съжалихме 100 пъти, че не заобиколихме по периферията. Магистрала към Атина беше натоварена максимално и с непрекъснати ограничения. Спряхме за около час и на едно любимо местенце, което не пропускаме. После обядвахме (доста късен, но пък бърз обяд) в Трикала и стигнахме манастирите когато вече ги бяха затворили.  Laughing  Денят беше летен и дълъг и с удоволствие се разходихме до различни места с невероятни гледки, видяхме и всички манастири, но само отвън. После обаче се върнахме по магистралата Игуменица - Верия, за да си спестим навалицата и около полунощ ядохме гироси в Серес (в любимо ресторантче, което кризата съсипа  Sad).

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 23:30 от Тaня67

# 331
Момичета някой да е бил тук: http://www.platamonpalace.com/en/index.html
Изпратиха ми изгодна оферта за Мaйските празници - 600лв.в бунгало / 3възр + дете /за 5дни UALL  Thinking

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 17:46 от anito1232

# 332
ами като гледам това е нормалната цена, ако говорим за пет нощувки

http://www.reyma.bg/index.php?option=com_content&view=articl … 19&Itemid=733

цената е за цялото бунгало, не за човек  Simple Smile

# 333
  • София
Вече имаме потвърдена резервация. Отново благодаря за помощта и че изтърпяхте гупавите ми терзания и питания Hug Спокойна съм. Сега започвам да планирам детайлите. Този път ми се иска да спрем и да разгледаме Солун.
zvanche, къде резервирахте? Вие през Солун ли ще минавате за Амулиани? Ние използваме пътя през Аспровалта в посока Атон.

# 334
  • софия
Вече имаме потвърдена резервация. Отново благодаря за помощта и че изтърпяхте гупавите ми терзания и питания Hug Спокойна съм. Сега започвам да планирам детайлите. Този път ми се иска да спрем и да разгледаме Солун.
zvanche, къде резервирахте? Вие през Солун ли ще минавате за Амулиани? Ние използваме пътя през Аспровалта в посока Атон.
Да. За Амулиани. Амиии, за пътя - аз съм куфар-навигатор Embarassed Не сме говорили, но си мислех, че е през Солун, а предишният път, когато ходихме до Йерисос, нямам и най-малък спомен от къде сме минали newsm78 Отделно от това, имаме гпс и общо взето му вярваме. Не сме задавали още дестинация. През Аспровалта ли е по-близо и удобно? Уффф, сега пък трябва да чета за там какво може да се види. Crazy

# 335
  • София
Да. За Амулиани. Амиии, за пътя - аз съм куфар-навигатор Embarassed Не сме говорили, но си мислех, че е през Солун, а предишният път, когато ходихме до Йерисос, нямам и най-малък спомен от къде сме минали newsm78 Отделно от това, имаме гпс и общо взето му вярваме. Не сме задавали още дестинация. През Аспровалта ли е по-близо и удобно? Уффф, сега пък трябва да чета за там какво може да се види. Crazy

А на Амулиани къде ще бъдете?

# 336
  • София
  Бързо въпросче за превода на паричките за резервация. Доколкото разбрах мога да го направя през активното банкиране. Досега не съм го ползвала за пращане на пари извън Бг, затова въпроса ми е следният. Когато избирам за разходите, има опция споделени, за сметка на изпращача и за сметка на получателя. Въпроса ми е за моя сметка ли да избера или поделени?

# 337
  • софия
А на Амулиани къде ще бъдете?
В крайна сметка избрахме Zefyros. Човекът ни даде хубава оферта - 45 евро, двойна стая, с изглед към морето, със закуска, за след средата на юли. Четох и хубави отзиви. И там ще сме Simple Smile Живи и здрави.

# 338
  • София
Ще съм много благодарна ако някой помогне.Мислим за първи път да отидем до Гърция тази година.Ще сме с бебче на около 8месеца и баткото на 4 години. Ще ми се да са някакви бунгала или вилички,нещо където да можем да си готвим и да има къде да играе детето.По възможност да не е много далече от София,а ако плажът е хубав направо ...  Heart Eyes
Много ви моля за някакви идеи,никога не съм била в Гърция,чета уж разни неща,но не мога да се ориентирам кое ще ни е подходящо.Благодаря ви предварително  Hug

# 339
  • София
Ще съм много благодарна ако някой помогне.Мислим за първи път да отидем до Гърция тази година.Ще сме с бебче на около 8месеца и баткото на 4 години. Ще ми се да са някакви бунгала или вилички,нещо където да можем да си готвим и да има къде да играе детето.По възможност да не е много далече от София,а ако плажът е хубав направо ...  Heart Eyes
Много ви моля за някакви идеи,никога не съм била в Гърция,чета уж разни неща,но не мога да се ориентирам кое ще ни е подходящо.Благодаря ви предварително  Hug

Ето тук съм била, затова го препоръчвам Simple Smile На Ситония е, самостоятелни апартаменти, с кухня, маса отвън за хапване, всичко си има. Отпред огромна поляна за игра и цоп в морето. Плажът е РАЗКОШЕН. Единствено не зная цените как са вече, че минаха няколко години.
 http://www.lagonisi-beach.gr/views.htm

# 340
Звънче, маршрутът е Серес-Неа Зихни-Неа Кердилия-Аспровалта-Стратони-Йерисос-Трипити. По-къс и ненатоварен от пътя през Солун и Халкидики. Повече завои има само в отсечката Олимпиада-Стратони.

Може да разгледате Стагира - парка на Аристотел, ако не сте го гледали, като бяхте в Йерисос (аз винаги съм го хващала затворен Simple Smile). Арнеа - едно селце наблизо във вътрешността на полуострова, е много китно.

Разбира се, нищо не пречи в едната посока да минете и през Солун, ако държите на града.

# 341

Ето тук съм била, затова го препоръчвам Simple Smile На Ситония е, самостоятелни апартаменти, с кухня, маса отвън за хапване, всичко си има. Отпред огромна поляна за игра и цоп в морето. Плажът е РАЗКОШЕН. Единствено не зная цените как са вече, че минаха няколко години.

а може ли да кажеш на каква цена са нощувките?

# 342
  • София

Изглежда страхотно,не намерих цени,но предполагам,че ще е доста скъпо,просто си е луксозно.
Имам предвид нещо по-евтино  Embarassed

# 343
  • софия
Параход, и ние като ходихме беше затворен. Непременно ще минем през Арнеа. Щом пътят не е през Солун ще разгледаме друго.
Не държа на Солун. Винаги може да отидем да го видим. Досега все минаваме покрай него и за срам не сме се разходили да го разгледаме. Друг път, когато пътят ни е от там.
 Hug

# 344
Хетера,
определи ценова категория и дали да бъде в населено място (пешеходна близост до магазини, ресторанти и т.н.), или по-важни са ви тишина и близост до плажа. Тогава ще е по-лесно да ти помогнем Simple Smile

Цените започват от около 30е на нощ за юни-септември. За лятото са от 50 нагоре. Кухня и двор има общо взето навсякъде - повечето студиа, които се предлагат на Халкидики и в района, са за семейно настаняване и тези неща са приоритет.

Общи условия

Активация на акаунт