На море в Гърция 2013 - II

• 84 835
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Eто няколко и още, но Алики от юни до 6 септември... не бих си го причинила Grinning

Иначе мястото е райско.

# 106
  • София
Eто няколко и още, но Алики от юни до 6 септември... не бих си го причинила Grinning

Иначе мястото е райско.

В смисъл, че е пренаселено ли?

# 107
  • София
E, по това време на годината си е скъпичко. Но за май месец там е супер - топло е, става за плаж и припичане, а се води извън сезона.
Вилата, която ни предлагаха там, беше 40 евро на вечер - за цялата вила.

Спокойна, писах ти ЛС Simple Smile

# 108
Ужасна навалица е през сезона.
Май сигурно ще е хубаво, аз съм ходила и след 22 септември и беше много спокойно (но вече хладничко, на Тасос по-рано свършва топлото).

# 109
  • София
Благодаря ви момичета, утре мисля да звънна на жената в Тузла, да видя колко ще ми обявят за къщата. Ще бъдем 2 семейства с по 2 деца, искам да сме самостоятелни. Макар че и хубава цена може да ме накара да размисля. МИслим да ходим последната седмица на юни. Миналата година беше супер времето, на плаж бяхме до 20-20,30....

# 110
Копирам си поста от темата за Тасос, че нещо там е позамряло за разлика от тук  Wink
Замислям се за кратка почивка около Великден и попаднах на този хотел http://www.aleahotel.com/ Някой знае ли нещо за района - удобно ли ще ни е от там да разгледаме острова, т.к. никога не сме били на Тасос. Все пак целта няма да ни е плаж, а разходка преди предстоящото лято 

# 111
# 112

Здравей,
района е страхотен, най-хубавия плаж на Тасос, няма да сбъркаш. Ходила съм през Юли и Август, много е топло но не е навалица като тук. На нас не ни е проблем.
Ние ходим винаги около Golden beach много е хубаво и не е скъпо. Но от този сайт ми е вижда скъпичко.

# 113
  • Варна
Копирам си поста от темата за Тасос, че нещо там е позамряло за разлика от тук  Wink
Замислям се за кратка почивка около Великден и попаднах на този хотел http://www.aleahotel.com/ Някой знае ли нещо за района - удобно ли ще ни е от там да разгледаме острова, т.к. никога не сме били на Тасос. Все пак целта няма да ни е плаж, а разходка преди предстоящото лято 

Острова е 12 на 18 км.-кое да му е близо и кое далеч Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 114
  • София
Ние ходим винаги около Golden beach много е хубаво и не е скъпо. Но от този сайт ми е вижда скъпичко.

Искаш да кажеш, че същите предложения бих могла да ги намеря на по-добри цени? Обезателно ще потърся, благодаря за подсказката Hug

# 115
  • София
  Хайде и аз тук  Simple Smile
  Параход  Simple Smile

Тази година категорично съм решила, че ще сме в Гърция на море.  Simple Smile
  Като цяло предпочитам да не съм в голям хотел, а на къмпинг примерно. Препоръчаха ми Каламици, но засега основно разучавам. Ще изчета последните теми за да се ориентирам по-подробно и тогава ще питам  ако все още има нужда Simple Smile

# 116
  • София
Golden Sands много ми хареса на мен, защото плажа е ОГРОМЕН и е с един такъв ситен пясък, уникално е. Повечето плажове на Тасос са доста каменисти и на много места има таралежи... Но пък на Голдън сандс си е точно къмпинг - има бунгала, каравани, хотели, къщи за гости, не запомних точно цените, но ми направи впечатление, че май-юни не е никак скъпо.

# 117
# 118
Някоя от вас има ли опит с плажовете около Неа Скиони?

# 119
  Тази година категорично съм решила, че ще сме в Гърция на море.  Simple Smile
  Като цяло предпочитам да не съм в голям хотел, а на къмпинг примерно. Препоръчаха ми Каламици, но засега основно разучавам. Ще изчета последните теми за да се ориентирам по-подробно и тогава ще питам  ако все още има нужда Simple Smile

Препоръчвам ти този http://www.thalattacamp.gr/en

Параход   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт