На море в Гърция 2013 - II

• 84 682
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, мили дами. И аз ще искам мнение за един хотел - Theoxenia 3*lux, Урануполи. Ако някой има отзиви, моля да сподели. Благодаря предварително  bouquet

# 406
Искат много да направят и разходка около Атон,заради това избират и там да почиват. Предполагам,че от там има туристически корабчета.
Поне два кораба дневно - 10:30 и 13:30 ч.
Хотелът не ми е познат, но е много висок клас, така че няма да ги мислим. Но да имат предвид, че е на 5 км от града (понеже предполагам, че ще са със самолет и трансфер).

# 407
Искат много да направят и разходка около Атон,заради това избират и там да почиват. Предполагам,че от там има туристически корабчета.
Поне два кораба дневно - 10:30 и 13:30 ч.
Хотелът не ми е познат, но е много висок клас, така че няма да ги мислим. Но да имат предвид, че е на 5 км от града (понеже предполагам, че ще са със самолет и трансфер).

В ранен и късен сезон работи само този в 10.30 ч. 2010 хубаво си попътувахме за да обядваме в Уранополи. Хубаво е да се провери по телефона.

http://www.athos-cruises.gr/athos-cruise.php

# 408
Тя пише за август Simple Smile затова го спестих, но информацията ти може да е полезна на други във форума.

Вторият кораб пътува при събиране на определена бройка туристи.
Първият върви по разписание.

Като допълнителна информация - има лодка и от Ормос Панагияс през сезона, но там отива цял ден за пътуването.

# 409
  • София
Като допълнителна информация - има лодка и от Ормос Панагияс през сезона, но там отива цял ден за пътуването.

Не е само през сезона. По време на майските празници също има. Явно е в чест на българските туристи.  Laughing

# 410
Изпратих запитване към Лазарос.  Simple Smile
Не мога да реша къде да почиваме. Много съм объркана, отново  Simple Smile
Бях си харесала студиа на плаж Trani Ammoudia в Ормос Панагияс дори някои ми пратиха оферта за 20 евро на ден, но видях снимки, на които пясъка е едър, стори ми се не много чист, а в морето веднага на брега на хората им беше до кръста. Това ме отказа. Пак да питам има ли някой с лични впечатления от този плаж?
Оставам на вълна Вурвуру и гледам към Ставрос и Олимпиада.

# 411
  • София
Изпратих запитване към Лазарос.  Simple Smile
Не мога да реша къде да почиваме. Много съм объркана, отново  Simple Smile
Бях си харесала студиа на плаж Trani Ammoudia в Ормос Панагияс дори някои ми пратиха оферта за 20 евро на ден, но видях снимки, на които пясъка е едър, стори ми се не много чист, а в морето веднага на брега на хората им беше до кръста. Това ме отказа. Пак да питам има ли някой с лични впечатления от този плаж?
Оставам на вълна Вурвуру и гледам към Ставрос и Олимпиада.
Плажът Трани Амудиа е с нормално едър за Гърция пясък. Наистина в морето не е много плитко, даже в началото е по-дълбоко и малко по-навътре е леко по-плитко. Иначе плажът е чист и обширен.

# 412
Аз да споделя, за когото може да го интересува, че изпратих запитване до Зинозис във Вурвуру и ми писаха, че за четиричленно семейство предлагат два вида - апартаменти и студия, апартаментите са 55 евро, студията - 40 евро за началото на юни. Сега чакам да ми споделят как трява да направя резервацията Grinning

# 413
  • София
Не съм Ina, надявам се, че и тя ще се включи, но предполагам, че повече мнения няма да са ти излишни.
Ние бяхме на острова миналия юли. Обиколихме го целият и мога да кажа, че всеки плаж е интересен сам по себе си, а и всички са много различни. Тук качихме отзив от мястото, където бяхме отседнали, има и снимки, можеш да погледнеш, че в момента не разполагам с други.
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g776001-d2721156-r152 … #CHECK_RATES_CONT
mistery, благодаря за отговора. В много хубави вилички сте били. И аз се бях насочила към района на Василикос, но най-вероятно ще бъдем с чартър и може би ще трябва да ползваме предлаганите хотели. От моите проучвания ми се струва, че плажовете около Василикос са най-добри - напр. Геракас. Ние си мислим да отидем за 1 нощувка и до Кефалония, но да видим дали ще успеем да осъществим плана.

# 414
Aila, запазих за началото на юни в къмпинг Талата Каламици за три семейства...Управителката първо искаше за всяко семейство депозита да е отделен, но в Пиреус за всяко внасяне искаха такса 10 евро, така че й писахме, че цялата сума ще бъде на едно име...Как пък няма да дам ей така 30 евро за такси.
Запазих 3 дървени къщички, защото от другите мобилни домове вече нямаше свободни 4-местни,странно толкова бързо ли са ги резервирали...Иначе за къмпинга имаме доста добри отзиви от наши приятели, ние ще ходим за първи път там...

# 415
Аз да споделя, за когото може да го интересува, че изпратих запитване до Зинозис във Вурвуру и ми писаха, че за четиричленно семейство предлагат два вида - апартаменти и студия, апартаментите са 55 евро, студията - 40 евро за началото на юни. Сега чакам да ми споделят как трява да направя резервацията Grinning

Интересно, на мен преди две седмици ми казаха, че нямат места за началото на юни.

# 416

Интересно, на мен преди две седмици ми казаха, че нямат места за началото на юни.

Аз им писах на 11-ти февруари, просто те се забавиха много с отговора как да направя резервацията. Пробвай пак, ако ти се занимава  Simple Smile

# 417
  • София
Sevi4 ние сме средата на юни. И да аз писах, още преди седмица след като ми върнаха оферта за шестместна мобилна и питах за четириместна ми отговориха че няма свободни за юни месец.
Трябваше и аз да се включа  при вас с депозита  Simple Smile Аз се прецаках съвсем с превод през активното банкиране, защото ме домързя да отида до Пиреус и ми излезе към 25 евро превода, на някакви си мижави 93 евро, направо още ме боли като се сетя. Ще им предложа да си разкрият един пейпал акаунт, питах но нямат  Simple Smile
Видях че коментирахте времето. Някои може ли да даде отзиви за 17-23 ти юни как е. Познати споделяха че водата е студена май месец, други пък твърдят че юни вече е много топло. Някак си не ми се вярва за две седмици да има такава голяма разлика, аз се отказах от май месец края почивните дни, защото държа и водата да е топла и да си плувам, все пак се надявам да не е такава адска жега средата на юни, а че очевидно ще е пълно там е повече от ясно  Simple Smile

# 418
17-23 юни е идеално. Водата е прилично топла - повечето години по това време не е чай, но е съвсем приемлива.
И има наистина голяма разлика с месец май Simple Smile 15 часа яко слънцегреене дневно...

# 419

Аз им писах на 11-ти февруари, просто те се забавиха много с отговора как да направя резервацията. Пробвай пак, ако ти се занимава  Simple Smile

понякога казват, че нямат места, ако питаш за по-малко дни. Миналата година от няколко места ми отказаха резервация с мотива, че са малко дните.

Миналата година бяхме от 14 юни и водата беше супер топла. За мен и тогава беше адски горещо. Как е през юли   и август не знам. Септември ми харесва най-много, защото има лек прохлаждащ ветрец.

Общи условия

Активация на акаунт