Кой какви сериали гледа? - Тема 7

• 41 213
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Ма то е сладко като грях  Blush

# 136
Ее, не! И тук ли, плевели? Shocked

Аз ще започвам Дневниците, че са зарязани на 1 епизод. Mr. Green

# 137
  • КиТ
Я да питам Тhe lying game,верно ли ще го спират,че писаха в темата,че няма рейнтинг  newsm78

# 138
  • София
А култ в кой ден точно го излъчват имам чувство, че първите 2 бяха в едни, после третата в друг...кога ще е следващата Simple Smile

# 139
  • КиТ
Мдаа,първо излизаше при нас в сряда,сега излиза при нас в събота  Crazy Тая събота ще има  Peace

# 140
  • София
Мерси Плами Simple Smile нещо се зарибих Simple Smile значи си чакам с нетърпение Simple Smile

# 141
  • КиТ
Няма проблем Hug Hug Hug

# 142
  • Разпиляна във въображението
Smash май ще спират newsm78

# 143
  • UK
Ами то тази боза, която разиграват вече шест епизода... Ще е късмет да излъчат целия сезон даже.

# 144

Да го спират, че тоя втори сезон ми къса нервите...
Все едно са уволнили всички сценаристи и са взели някакви случайници  ooooh!

# 145
  • UK
Мне, просто шоурънър-а е от CW а там нещата стават по друг начин. Техните зрители са най вече момиченца на по 14-18, които си падат по вампири и лоши момчета, а тук не е така. Той обаче си кара по старата схема, вкарва Джими, който е най неприятния герой по ТВ от много време насам, и няма ЕДНО качество, което някой дори да хареса... А ние нямаме нужда от Джими, понеже имаме Дерек, когото обичаме-да-мразим - като тип герой, не че някой го мрази... Вкара още няколко съвсем неубедителни герои и сюжетни линии, предишните главни герои са превърнати в поддържащи Джими и неговите нервни изблици, Карън е лигава пуберка, точно като от сериал на CW, химия между нея и Джими НЯМА, а тя е и отвратителна актриса като цяло, та съвсем не успяват да убедят никого, нещата, които се случват нямат никаква логика, нещата, заради които хората гледат сериала, сега са второстепенни и дори третостепенни, и никой не знае какво се случва, защо се случва, а Карън отвреме навреме се привиква бавно и нещастно "Дереееееек". О, имахме и Дженифър Хъдзън с четири епизода, един от които ИЗЦЯЛО посветен на нея, които също нямаха никаква логика. Мога да си пиша така до края на света.

Сериалът има поръчани 17 епизода за втори сезон и те ще бъдат излъчени, но от 6ти Април го местят в събота вечер, което е мъртвата точка в телевизията, никой не гледа нищо тогава, не дават свестни сериали, и е изпратен там за да умре. Трети сезон вероятно няма да има.

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 10:01 от Малката Госпожица Мърморана

# 146
МГМ благодаря ти за обяснението, точно пуберски глупости, при положение, че сериалът е с таргет 18- чак до 60 и нагоре...
Просто нямат едно вярно решение по развитието на сюжета!!!
Въобще нямаше нужда да вкарват хлапетата.

ОК Дженифър е звезда, нека да и обърнем внимание, ок вкарайте и други шоута, имате супер каст, разхвърляйте ги, но малко!!! Само включването на драматурга ми хареса.
Отделно от Катрин никой не очаква някакъв хеви драматизъм, даже първия сезон с по-сложен сценарий се справяше доста по-прилично. Напълно съм съгласна с теб аб-со-лют-но никаква химия нямат с новия, с индиеца от първи сезон беше мноооого по-добре.
А това с пращането на основните герои особено на Крисчън в миманса просто ме вбесява  #2gunfire

# 147
  • UK
А Джулия я превърнаха в пищяща лелка, което не може да си събере мислите за две стотинки работа да свърши, и само пищи в някаква полуистерия през цялото време.

Джими и неговия мюзикъл за мен са напълно излишни, честно казано. Първо, изобщо не виждам Джими като пишещ песни за мюзикъл - на него явно дори не му харесва, той самият не е развълнуван от идеята да прави мюзикъл, Кайл е. Второ, защо всички се въртят около него и се стараят да го карат да се чувства добре, като той е такъв противен загубеняк? Значи, ситуацията от миналия епизод. Карън прекарала години наред в надежди и опити да стане звезда на Бродуей, най после получава своя шанс, но за целта трябва да пропусне някакво предварително гледане на първо действие на мюзикъла на нищо и никаквия Джими в някаква маза, Джими, когото тя познава от всичко на всичко две седмици, и тя, естествено, избира Бродуей, а той изхвърча от мазата, пръскащ бясна слюнка навсякъде за това как тя избирала кариерата си пред приятелите си. И какво прави той в тоя момент? Отказва се да ходи, като лигаво дете, на което са му взели близалката, и отива да се надруса. И накрая Карън се извинява на Джими, че е предпочела шоуто по което работи цяла година и на което е звездата, пред театъра с нескопосаната реклама на Пепси.

Пак за Джими, той какво си мисли че е, че си позволява да се държи така с всички? Никой никога няма да иска да работи с подобен мизерен неприятник, един от най добрите моменти в този сезон беше, когато Дерек го върна на земята като му каза, че нищо не заслужава, никой нищо не заслужава просто ей така, понеже е написал няколко супер стандартни песни, които се предполага, че ние трябва също да оценим като гениални, но те са просто абсолютно клише. Освен това, крайно време е този, който ги пише тези песни да забележи, че са твърде високи за гласа на Катрин МакФий и през повечето време тя пищи, вместо да пее.

Просто въпросния господин от CW ни прилага познатата от там схема, взета направо от Клюкарката. Един неприятен Джими/Чък, който тормози всички около себе си, жените са поставени в подчинена роля на "лошото момче", всички му се кланят и той е супер велик, а тийнейджърките си умират по него. Обаче това бе е CW и зрителите не са тийнейджърки. Той обаче това си знае, и това прави, неслучайно всичко останало е на заден план и нелогично - човека не знае как да се справи с тези герои и тези сюжетни линии.

Друга грешка за мен е на самата телевизия, че го пусна на полусезона. Още в края на миналия сезон рейтинга му беше спаднал значително, и твърде дългото чакане на втори сезон не помогна. Ако беше пуснат есента, може би щеше да е по добре. Още една грешка е, че го пуснаха в десет вечерта, когато обикновено вървят криминални драми и не е време за сериали като този.

Като логично приемам това, че Айви получи роля в другия мюзикъл, тя е твърде голям талант за да седи и да пее беквокалите на Карън. Нормално е да кандидатства за друга роля.

А, да, и Дерек е единствения, който донякъде ми харесва. Той сякаш изказва на глас какво си мислят зрителите. Нищо не работи, никой не знае какво се случва, напускам и толкова. Само да не го играеше вярното куче пазач не Карън...

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 10:26 от Малката Госпожица Мърморана

# 148
Съгласна съм 100% с всяка твоя дума  Hug

# 149

Общи условия

Активация на акаунт